![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Dört X Dört Şarkı Sözleri ve Videoları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dün Gece Dün gece başka dudaklar öptüm ben Dudaklarım kanadı Kalbim acıdı Dün gece başka birinin tenine dokundu ellerim Ellerim acıdı Dün gece başka renkte bir çift göz Baktı gözlerime ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Dün Gece Dün gece başka dudaklar öptüm ben Dudaklarım kanadı Kalbim acıdı Dün gece başka birinin tenine dokundu ellerim Ellerim acıdı Dün gece başka renkte bir çift göz Baktı gözlerime Gözlerim ağladı Ellerim yanarken Dudaklarım kanarken Birtek sendin aklımdan çıkmayan mutluluk İçim kan ağlarken Ruhum seni arıyorken Kollarımda başkasıyla Seni unutmak için Gidenlerin ardından hep ağlanır mı derler Dün gece başka dudaklar öptüm ben Dudaklarım kanadı Kalbim acıdı Dün gece başka birinin tenine dokundu ellerim Ellerim acıdı Dün gece başka renkte bir çift göz Baktı gözlerime Gözlerim ağladı Ellerim yanarken Dudaklarım kanarken Birtek sendin aklımdan çıkmayan mutluluk İçim kan ağlarken Ruhum seni arıyorken Kollarımda başkasıyla Seni unutmak için Gidenlerin ardından hep ağlanır mı derler Oysa senin ardından kalan bu güzel sözler Seni çok sevmiştim Ellerim yanarken Dudaklarım kanarken Birtek sendin aklımdan çıkmayan mutluluk İçim kan ağlarken Ruhum seni arıyorken Kollarımda başkasıyla Seni unutmak için |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Arada Bir Arada Bir Arada bir aklıma sen gelince yine Arada bir gördükçe rüyamda ben seni Arada bir eskimiz gelince aklına Arada bir gözlerin dolup dolup taşınca Arada bir buluşalıum seninle biz yine Arada bir görüşelim seninle biz yine Arada bir sevişelim Arada bir buluşalım seninle biz yine Sokaklarda el ele dolaşalım gizlice Sinemalarda sarılalım birbirimize Kimseler görmesin senle beni birlikte Kimseler duymasın etrafta bizleri Arada bir buluşalım seninle biz yine Arada bir görüşelim seninle biz yine Arada bir sevişelim Arada bir buluşalım seninle biz yine Arada bir,son defa... Arada bir aklıma sen gelince yine Arada bir gördükçe rüyamda ben seni Arada bir buluşalım seninle biz yine Arada bir görüşelm seninle biz yine Arada bir sevişelim Arada bir buluşalım seninle biz yine Arada bir,son defa... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Rüya ve Yalan Rüya ve Yalan O an içinde tıkanıp kaldık pes ettik saniyelere Sağım,solum,önüm,arkam,her yer,her şey Kaybettim kendimi içimde Sorma sakın hiçbir soruyu kendine Sorma sakın ne olursun cevap yok ki bende Yalanlar,yalanlar sanki bir ceza Ne yapsam ne etsem bitmiyor rüya Bitip tükenmez gibi herşey yine Son rüşvet sevgime Sağım,solum,önüm,arkam,hepsi yalan Kaybettim seni içimde Sorma sakın hiçbir soruyu kendine Sorma sakın ne olursun cevap yok ki bende Yalanlar,yalanlar sanki bir ceza Ne yapsam ne etsem bitmiyor rüya |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Yalan Yalan Artık senin için yazmıyorum şarkılarımı Arık senin için dökmüyorum gözyaşlarımı Artık senin ardından beklemiyorum kapıları Artık sensin diye açmıyorum telefonları Yalan,yalan... Yalan hepsi yalan Seni sevmediğim, istemediğim, Ardından hiç gitmediğim Hepsi yalan.. Seni sevmediğim yalan.. İstemediğim yalan... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Aylar Geçer Aylar Geçer Yine bir gün bana geri dönsen beni de sevsen Yine bir gün bana geri dönsen beni de sevsen Senin olan tüm anılar benimle kalsa Seni yoran tüm anılar benimle kalsa Aylar geçer, yıllar geçer, hasret biter, ömrüm biter... |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Keşke Bilseydim Keşke Bilseydim Hayaline dalıp gittim bir anda Unutmuşum seni ben aslında Oysa ki ne kadar çok yanılmışım Biraz eskimiş ve çok yalnızım Keşke bilseydim yalan söylemeyi Keşke bilseydim ne kadar sevdiğimi Keşke bilsydim ne çok özlediğimi Keşke bilseydim sevdiğimi Zamanı çaldım senden sakladım Her yalnışa bir sebep aradım İstemeden sözylenen tüm yalanlar Benim hatam ve ben hep burdayım |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Söz Verdim Söz Verdim Her yanım buz gibiydi sensiz uyandım Tenimde hala kokun var O saçma sözlerine ne çok alıştım Sesim çıkmıyor Artık sormaz oldun sen neyi sakladım İçimde bir ben mi var Zamanı gelmiş günü geçmiş bir aşkın Sesi çıkmıyor beni duymuyor Söz verdim ben ama sesim çıkmıyor Söz verdim ben ama içim susmuyor Ellerim çok üşüyor sanki yoruldum Kendime hep borcum var Bitmeyen bir günün ortasındayım Sesim çıkmıyor Bir rüyada imiş gibi seninle hep dolaştım İçimde bir umut var Söz vermiştim ama hiç tutamadım Sesim çıkmıyor beni duymuyor Söz verdim ben ama sesim çıkmıyor Söz verdim ben ama içim susmuyor Söz verdim ben ama sesim çıkmıyor Söz verdim inan bana sensiz olmuyor |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Bir An Olsun Bir An Olsun Bir an olsun bıkmadım gözlerinin o renginden Bir an olsun sıkılmadım dudaklarını bir daha Bir daha öpmekten Yorulunca bıkmadım Yok olunca vazgeçmedim Aslında sen hiç bitmedin Şuracıkta kalbimde benimleydin Aslında hepsi senmişsin Hepsinden de önemlisin En baştan beri seninleydim Sonundan da buray kadar Şimdi bir tek sen kaldın benimle.. |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Kırmızı Kırmızı Dünyama davetlisin bu gece güzel giyin Kırmızı isterim senden neden hiç bilemedim Kapıdan yalnız gir ne olur seni görmeliyim Bugun çok güzelsin bir tanem hoşgeldin Kırmızı giy gel yine dans et benimle Kırmızı giy görmeliyim seni içinde Farzet ki sende yalnızsın benim gibi Dans et ne olur öğretme geleceği Göremezler bir tanem artık bizi Çek içine ne olursun beni nefesimi Kırmızı giy gel yine dans et benimle Kırmızı giy görmeliyim seni içinde |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Var Mısın Var Mısın Ellerim tutmaz oldu gözlerim görmez oldu Dilimse konuşmaz dilimse konuşmaz oldu Kalbim hiç çarpmaz oldu ruhum hiç tatmaz oldu Hislerim kırılmaz sayende kırılmaz oldu Var mısın yanımda, yoksa yok olup sonunda Yalanların ardına saklanıp gömülüp Gitmene gerek yok gitmene gerek yok ne olursun.. Şarkılar susmaz oldu, şarkılar susmaz oldu Hiçbiri seni söylemez hiçbiri söylemez oldu Var mısın yanımda, yoksa yok olup sonunda Yalanların ardına saklanıp gömülüp Gitmene gerek yok gitmene gerek yok ne olursun.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| dört x dört |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |