![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Barış Manço Şarkı Sözleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "HEMŞERİM MEMLEKET NİRE Kendimi bildem bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim su fani dünyayı Okumuşu cahili yoksulu zengini hiç farkı yok hepsi ayni Sonunda ben ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HEMŞERİM MEMLEKET NİRE Kendimi bildem bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim su fani dünyayı Okumuşu cahili yoksulu zengini hiç farkı yok hepsi ayni Sonunda ben de anladım hanyayı konyayı Sanki insanlık pazara çıkmış ekmek aslanın ağzında Bir sıcak çorba içer misin diyen yok Dört duvarı ören çatısını kapatıp içerden kitlemiş kapıyı Bir döşekte sana serelim buyur diyen yok Tek bir soru Hemşerim memleket nire Bu dünya benim memleket Hayır anlamadın hemşerim esas memleket nire Bu dünya benim memleket Tövbe tövbe tövbe Kardeşlik ve eşitlik üstüne uzun uzun nutuklar çekip Niye senin derin benden daha koyu diyen çok Kaşının altında gözün var diye silahlanıp ölüme koşarken Kalan dul ve yetim ne yer ne içer soran yok BARIS garibim bulamadı çözümü oturdu etti bunca sözü Gelin hep beraber anlaşalım diyen yok Zaten paramparça bölünmüş ve yaşanmaz olmuş dünyamız Daha fazla kesip bölmeye hiç gerek yok... HEY KOCA TOPÇU Hey koca topçu Su dağlara yan gele – yan gele Vahres-i fitteki düşman sefilesinin su kesimi Denkleş dur İki bıyık bükümü sağa – beraber bir iki Üç evlek ile ruh – beraber bir iki üc Bir gülle tikila İkila Sıkıla Mesafe hak getire Haydi Allah rasgetire aman Genç Osman dediğin bir küçük uşak Beline bağlamış ibrisin kuşak Askerin içinde birinci uşak Allah Allah deyip geçer Genç Osman Bağdat‘ın kapısını Genç Osman açti Düşmanın cümlesi önünden kaçtı Kelle koltuğunda üç gün savaştı Allah Allah deyip gecçr Genç Osman Bağdat‘ın içine girilmez yastan Her ana doğurmaz böyle bir arslan Kelle koltuğunda geliyor Kars‘tan Allah Allah deyip geçer Genç Osman...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Eksik Kalan Şarkılar emegine saglık gerçekten çok güzel bunlar allah rahmet eylesin.günümüzde eşi bulunmayan bir sanatcımızdı |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | IRGAT Yare Haber saldım, döner gelir diye Sabanımla tarlaya ismini kazdım Toprak Toprak Oy Yarılmış tabanlarım çatlamış ellerim kara yazılmış yazım, cilveli nazlım Yeter Yeter oy Hiç umudum yok iken Haber almış gök kubbe Selamını yollamış yağmur ile I’LL ARRIVERA Quand la nuit tombera Et que le renfort se levera Le ciel se couvriras de nuages Rouge et tres bas Ce sera le temps ou chacun trembleras CE sera le temps ou chacun se souviendras Il arrivera Oooo Oooo Il feras tres sombre Pendant quarante nuits et quarante jours Et dans la penombre Sa lumiere luiras tou jours Ce sera le temps ou chacun trembleras CE sera le temps ou chacun se souviendras Il arrivera Oooo Oooo Allons tous le hommes et les femmes de tous les pays Feterons leurs fortresses Se sauverons dans leurs abris Ce sera le temps ou chacun trembleras Ce sera le temps ou chacun se souviendras Il arrivera İŞTE HENDEK İŞTE DEVE Kuyu başına vardım Zeynep‘i görem diye Nasıl haberin almışsa Dayı Emmi hep orda Dediler ne ararsın kızı almak mi istersin Sana bir çift sözümüz var hele buysa niyetin İşte hendek iste deve Ya atlarsın ya düşersin Baktın olmaz vazgeçersin Zordur almak bizden kızı İŞte halep iste arşın Ya aşarsın ya biçersin Baktın olmaz vazgeçersin Zordur almak bizden kızı Söğüdün dalı uzun BARIŞ‘ın gönlü hüzün Dudağımda ayni türkü seneler sonra bugün Dayı Emmi yaslanmış develer kervan olmuş Zeynep‘imden haber sordum başkasına yar olmuş Söğüdün dalı uzun BARIS‘in gönlü hüzün Elim eline değmedi varin anlayın gayri...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KAĞIZMAN (Dünden Bugüne Albümünden) Su karşıki yüce dağlar karlıdır aman, karlıdır Su karşıki yüce dağlar karlıdır aman, karlıdır Kaygısızda olsa Barış dertlidir, dertlidir oy dertlidir dertlidir oy dertlidir dertlidir Kaygısızda olsa Barış dertlidir, dertlidir oy dertlidir dertlidir oy dertlidir dertlidir İstanbul’a ısmarladım saz gele saz gele Bu akılda bu kafaya az gele az gele oy Bu akılda bu kafaya az gele az gele oy az gele az gele Hayde bre Kızan KAĞIZMAN (İşte Barış, İşte Erkin Albümünden) Kağızmana ısmarladım nargele nargele Kağızmana ısmarladım nargele nargele Gümüş kemer ince bele dar gele dar gele oy Gümüş kemer ince bele dar gele dar gele oy Bahar gelir kuzular yayılır yan yana Bahar gelir kuzular yayılır yan yana Benim yarim inci takar gerdana gerdana oy Benim yarim inci takar gerdana gerdana oy Erzurum’a ısmarladım kazani kazani Erzurum’a ısmarladım kazani kazani Ben sevisem hem okuru yazani yazani oy Ben bilirem bu yerlerde gezeni gezeni oy KARANLIKLAR İÇİNDE Karanlıkların içinde Ümitsiz bir yolcu gibi Kaybettim ben yolumu Artık beni terk etti Bitti mutlu günlerim Artık seni kaybettim Yol gösteren ışığımdın Söndün yanmadan Gözlerinin aşığıydım Korkardım hep ağlamandan Hayır bunu tanrı yapmış olamaz Kararlıyım ben kararlıyım artık Kırılmış olsam bile Vazgeçsem de ümitlerden Bir ışık arayacağım Artık terk edildim ben Bırak yollar böyle ayrılsın... KATIP ARZUHALIM Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalim yaz yare böyle Sekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalim yaz yare böyle Güzelim emey civanem emey bitanem emey hey Pir Sultan Abdal’im ey Hizir Paşa Gör ki neler gelir sag olan basa Beni hasret koydun kavim kardaşa Katip arzuhalim yaz yare böyle Güzelim emey civanem emey bitanem emey hey Yıl 1535 Pir Sultan Abdal bunu böyle söylemiş Söylemiş ya bunun bir de evveli var Katip al kalemi bir de benden yaz Boy boy gelmişler su dağların ötesinden Burası bize otag olsun yurt olsun demişler Boy boy yerleşmiş boy boy büyümüşler Her sabah gün doğuşundan iki mizrap boyu yükselen güneş Bir gün kendini göstermeyince Kara kara bulutlar dolaşmış bu cennet vatan üzerinde Küçük büyüğü saymaz olmuş Kardeş kardeşe küsmüş En acısı bacılarımızın yüzüne bakamaz olmuşuz 1535 1635 1735 1835 1935 35 de benden koyun kardeşlerim 1970‘e geldik Bir uğursuzluk çöreklenmiş ki başımıza sürüp gitmekte Oysa deli gönül neler ister BARIŞ bir yavrusu olsun ister Adını bile hazırladı Oğlan ise Ozan kız ise ceylan Ceylan buz gibi pınarların aktığı zümrüt ovalarda tastan tasa seksin Ozan Ardahan‘dan Kırkpınar‘ı dolaşsın Anlatsın Karacaoğlan‘ı Pir Sultan Abdal`i Köroğlu‘nu Davullar yine vurulsun Güneş yine iki mizrap boyu yükselsin gün doğuşundan Bitsin artık bu küskünlük kardeşlerim Uzatalım ellerimizi Yarin tarih önünde hesap verirken Yavrularımız bizi kınamasınlar... KIZILCIKLAR Kızılcıklar oldu mu selelere doldu mu Gönderdiğim çoraplar ayağına oldu mu Mendili eline mendil verdim geline Kara kına yollamış yar benim ellerime Fistanı gül dallı su kızı kaçırmalı Kız pek güzel ama anası olmamalı Mendili eline mendil verdim geline Kara kına yollamış yar benim ellerime Yaylı gelir taşlıktan dingil çıkmış başlıkdan Su köyün oğlanları evlenemez açlıktan Mendili eline mendil verdim geline Kara kına yollamış yar benim ellerime... KİRPİKLERİN OK EYLE Kirpiklerin ok ok eyle Vur sineme öldür beni Bıktım dünyanın halindan Vur sineme öldür beni Yoktur ellere minnetim Varsa indir ne kıymetim Eğer satmaksa niyetin Vur sineme öldür beni Kirpiklerin ok ok eyle Vur sineme öldür beni Bıktım dünyanın halindan Vur sineme öldür beni Dur ben ölem oy ben ölem... KOL BASTI Dere boyu kavaklar Açtı yeşil yapraklar Ben yare doyamadım Doysun kara topraklar Asmadan gel asmadan Fistan giymiş basmadan Kalk gidelim sevdiğim Devriyeler basmadan Acem kızı çeçen kızı Sen allar giy ben kırmızı Çıkalım su dağın başına Sen gül topla ben nergisi Hadi gülüm yandan yandan yandan Biz korkmayız ondan bundan Oy Bulancak Bulancak Bu isler ne olacak Erkeklerin günahı Kız sizlerden sorulacak Acem kızı çeçen kızı Sen allar giy ben kırmızı Çıkalım su dağın başına Sen gül topla ben nergisi Hadi gülüm yandan yandan yandan Biz korkmayız ondan bundan...
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LADY OF THE SEVENTH SKY Fading pages from the scrapbook Of the many hands of time Memories of a million years You spill into my mind Lady of the sevent sky You greet me then you`re gone Carrying all you secrets But your voice still lingers on See me cant you see who i am? See me cant you see who i am? Lady your face is hidden from my sight Memory has cast its shadow Shadow on your light Lady of the seventh sky You greet me then you`re gone Carrying all you secrets But your voice still lingers on Oracle of the mystery Of the changing face of time Echoing throught the centuries Your clear voice fills my mind Lady of the seventh sky You greet me then you`re gone Carrying all you secrets But your voice still lingers on Hear me cant you hear what i say? Hear me cant you hear what i say? Listening i hear your voice ringing out through time You are me when im alive your love Your love is mine Lady of the seventh sky You greet me then you`re gone Carrying all you secrets But your voice still lingers on LONELY MAN Years ago i dreamt of the life i`d lead Years ago i thought of the things i`d do Years ago i dreamt of the girl i`d love When i grew older To be a young man To be a grown man To take my place in the world Lonely Lonely Lonely i`m lonely..Lonely man I grew up went to work and left my dreams I grew up found that life has hidden sides I grew up tested things with my own hands Then i met a young girl To share my story To love and marry And proudly carry to my home Lonely Lonely Lonely I`m Lonely..Lonely Man As years passed i learnt that love does nt last As years passed i saw life s not what it scams As years passed i have gone back to my dreams But my dreams grew sadder And now i feel old My heart has grown cold And the story s told of my life LORY Years ago I dreamt ot the life I'd leed Years ago I thought of the things I'd do Years ago I dreamt of the girl I'd love When I grew older to be a young man to be a grown man to take my place in the world Lory Lory, Lory Lory, Lory Lory, Lory Lory Ohhh... I grew up went to work and left my dreams I grew up found that life has hidden sides I grew up tested things with my own hands Then I met a young girl To share my story To love and marry And proudly carry to my home Lory Lory, Lory Lory, Lory Lory, Lory Lory Ohhh... LUCKY ROAD Lucky Road Lucky Road Lucky Road Just keep going till its leads you to gold And one day you`ll be rich Or you`ll rot in the ditch Lucky Road Lucky Road Lucky Road Go on day after day after day Just learn to take what it brings in your way Dont you try to push the fate You just have to learn to wait Day after day day after day day after day Keep your eye to the future Keep your feet on he ground Lucky Road Lucky Road Lucky Road Happy day happy day happy day Just keep digging your troubles away And dont you be surprised To find golddust in your eyes Lucky Road Lucky Road Lucky Road Keep your eye to the future Keep your feet on he ground Lucky Road Lucky Road Lucky Road NAZAR EYLE Nazar eyle nazar eyle Gel yanıma pazar eyle Yüce Hakan sefere gitmiş Bilge Hatun dokuz doğurmuş Dokuz oğlan beş yaşına gelmiş Dokuzu birden kılıç kuşanmiş Nazar eyle nazar eyle Gel yanıma pazar eyle Sırma saçlı kırk güzel gelmiş Levent boylu kirk yiğide varmış Düğün dernek kırk gece sürmüş Kırk deve kik koyun kurban kesilmiş Nazar eyle nazar eyle Gel yanıma pazar eyle Avucuma bir kus konmuş Biri tutmuş kanadın yolmuş Biri kesmiş öteki yemiş Garip BARIŞ hani bana demiş Nazar eyle nazar eyle Gel yanıma pazar eyle... NICK THE CHOPPER Down in the forrest Near a village Lived the man called Nick The Chopper Chopping woods he s game And makin money Carring nought for trees He blindly chops on Never to be married He never washes He never went to scholl Nick The Chopper Chopping woods he s game And Gettin Money Does`nt car for life or even for a friend He s dirty old man Nick The Chopper He s dirty old man Nick The Chopper Now A very old man He had decided To make his fortune Nick the Chopper Chopping woods he s game He couldnt stop it He wants to cut down all the forrest The trees they hated him They Made a promise Give him a lesson Nick the Chopper Chopping woods he s game He couldnt stop it But as the story goes He is beaten at his game He s a dirty old man Nick The Chopper We re gonna kill you Nick the chopper Strangle you with branches Nick The Chopper
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OLD PAULINE The Lights were shining The bridge was burning As i came down to old paulin Things been coming by Aint no reason to live or die Take me down to old paulin Im dancing with devil here She telling me i dont get high no more Im no loser you re the Queen Make you mine now Tell me whats your name My soul is bared My foods been shared Heading down to old paulin Take the rough with the smooth I dont look for no grooves Heading down to old paulin Im dancing with devil here She telling me i dont get high no more Im no loser you re the Queen Make you mine now Tell me whats your name The bridge is built And the wines been split Heading down to old paulin Things been coming by Aint no reason to live or die Take me down to old pauline Im dancing with devil here She telling me i dont get high no more Im no loser you re the Queen Make you mine now Tell me whats your name RIDE ON MIRANDA Wanna tell you a story all of you should hear Abouth the man thought he conquered fear Ride on miranda, got no time to cry Ride if you dont want to see him die Ride on miranda got no time to cry Ride if you dont want to see him die Ride he left his home thought he could win He played a game some might call sin Ride on miranda got no time to cry Ride if you dont want to see him die Ride on ride on ride on miranda Ride on miranda got no time to cry Ride on ride on ride on miranda Ride on miranda got no time to cry Ride on ride on ride on miranda Ride on miranda got no time to cry But no one can ride faster then fate She reach to her man two shoots too late Ride on miranda got no time to cry Ride if you dont want to see him die Ride on miranda got no time to cry Ride if you dont want to see him die Ride on ride on ride on miranda Ride on miranda got no time to cry Ride on ride on ride on miranda Ride on miranda got no time to cry RUNAWAY Runaway you know you can't stay Madaley Runaway you must go home now Madaley Runaway its getting late you know Madaley Runaway no I don't want you to go.. Lover don't you go now Lover don't you go now Stay Lover don't you go now Lover don't you go now Stay Lover don't you go now Lover don't you go now Stay Runaway no you can't leave me Madaley Runaway no it's to late now Madaley Runaway no I want you hear Madaley Runaway no please stay I need your love Lover don't you go now Lover don't you go now Stay Lover don't you go now Lover don't you go now Stay Lover don't you go now Lover don't you go now Stay Lover don't you go now Lover don't you go now Stay. Lover don't you go now Lover don't you go now Stay. Lover don't you go now Lover don't you go now Stay.
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SEHER VAKTİ (Dünden Bugüne) Sabah Seher vakti düştüm yola Anam sordu nire oğul böyle Dedim "ana fazla sorma Bağrım yanık yeter sorma" Seher vakti düştüm yola Günler boyu yol aldım durmadım Pınar başlarında konakladım Dağlar taşlar geçit verdi Çayır çimen kilim serdi Seher vakti düştüm yola Ben bir yeşil gözlü yar sevmiştim Gece gündüz başın beklemiştim Bir kış günü vakit çaldı Yarim son uykuya daldı Uyanmadı gitti uzaklara Yıllarca kurda kusa dert yandım Zaman geçer unuturum sandım Kerem derdiyle yanarmış Mecnun sararır solarmış Benim derdim beni vurdu yola Sorarlar "Barış ne edersin orda?" Nasıl ağır gelmez mi ki sıla İşte içim döktüm dostlar Sorman artık tanrı aşkına Benim derdim beni vurdu yola offf offf SUSANNA Come hear susanna were goin way forget tomorow enjoy today Take a majic journey were the pan pipes play Hold my hands look at me and be happy for the day its a holiday Little world to its self take her with me we'll make love Oh ye I'm goin far away your gone tomorow your hear today So Take a majic journey were the pan pipes play Hold my hands look at me and be happy for the day its a holiday Little world to its self take her with me we'll make love And for the rest of time sussana you'l be mine We'll go far away Hold my hands look at me and be happy for the day its a holiday Little world to its self take her with me we'll make love Come hear susanna were goin way forget tomorow enjoy today Take a majic journey were the pan pipes play Hold my hands look at me and be happy for the day its a holiday Little world to its self take her with me we'll make love Hold my hands look at me and be happy for the day its a holiday Little world to its self take her with me we'll make love SEHRAZAT Come hear Sehrazat were goin way forget tomorow enjoy today Take a magic journey were the pan pipes play Hold my hands look at me and be happy for the day its a holiday Little world to its self take her with me to a land not so far away Come on Sehrazat were goin way forget tomorow enjoy today Take a magic journey were the pan pipes play Hold my hands look at me and be happy for the day its a holiday Little world to its self take her with me to a land not so far away And for the rest of time Sehrazat you'll be mine And for the rest of time Sehrazat you'll be mine
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TELL ME OLDMAN Tell me old man why do the winds blow? Tell me old man where do the winds go? The winds tell me they know their way Ringing the changes from day to day North turns to South East turns to west They go where they have go to Tell me old man why is the sky grey Tell me old man what do the clouds say They tell me rain has its season Life has it sadness for a good reason And all their darkness Just hides their treasure Sunlight and rain for the earth Tell me old man why do the birds sing Tell me old man what does their song bring Their song is the voice of love Falling to earth from the skies above And every note has Its ring of meaning..... Happines and joy to earth TRIP (TO A FAIR) Swing high, Swing it all around, Swing high, Trip that all of town, Swing higher and higher and higher, Triiiiiiippppp........ You'll never know what it is, It's gonna wheel, All around (all around koro halinde) and, Up and down, Now now now now now(9x).... And guess, What the potter-down, And guess what all the people think, And gallop on, gallop on, gallop on, It's flying too far but they won't get lost, Just round (around) and, Up and down, Now now now now now(9x), Now try, It's time to saying So Long, Now try, Blinded while I'm in fair, And heltering-gelterin-skeltering down, The magic puppet flying in a swing around, And down (calm down koro halinde) and, To the fairground... Now now now now now(9x), Triiiiiiippppp........ Swing high, It's nearly time to go, Swing high, Crazy about the floor, They're dancing and dancing and dancing around, You're at the bottom and you can't get out, It all belongs to you, Now now now now(9x) Triiiiiiippppp........ TUTI-I MUCIZE GÜYEM Ah tuti-i mucize guyem ne desem laf degil Beli yarim beli dost Beli mirim beli dost Beli ömrüm beli dost Ah cerh ile söylesemem ayinesi saf degil Beli yarim beli dost Beli mirim beli dost Beli ömrüm beli dost Ah ehl-i dildir diyemem sinesi saf olmayana Beli yarim beli dost Beli mirim beli dost Beli ömrüm beli dost... URFA‘NIN ETRAFI DUMANLI DAĞLAR Pencereden kar geliyor Aman annem gurbet bana zor geliyor Yandım annem gurbet bana zor geliyor Urfa‘nın efrafı dumanlı dağlar aman aman İçerim yanıyor anam gözlerim ağlar Benim zalim derdim cihanı dağlar aman aman Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar Anandan babandan yardan ayrı koyarlar Bu ne biçim sevda imiş Aman annem o da bana ağır geliyor...
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YEMEN TÜRKÜSÜ Havada bulut yok bu ne dumandır Mahlede ölen yok bu ne figandır Su yemen elleri ne de yamandır Ano yemendir gülü çemendir Giden gelmiyor acep nedendir Burası Muş‘tur yolu yokuştur Giden gelmiyor acep ne istir Kışlanın önünde asker sesi var Bakin çantasında acep nesi var Bir çift kundurayla bir de fesi var Ano yemendir gülü çemendir Giden gelmiyor acep nedendir Burası Muş‘tur yolu yokuştur Giden gelmiyor acep ne iştir... YENİ BIR GÜN Gözlerim kursun gibi ağır ağır acildi bu sabah Merhaba dünya Penceremdeki güvercin Tahta masam Boş şişeler Can dostum Çomar merhaba Tatlı komşu Ayşe Teyze Emekli Salih Öğretmen Yeni bir gün doğdu merhaba Dostlar merhaba Yeni bir gün doğdu Merhaba Gözlerim kurşun gibi ağır ağır acildi bu sabah Merhaba dünya YİNE BİR GÜL NİHAL Yine bir gülnihal aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem bi bedel ol güzel Ateşin ruhleri yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa pek küçük pek güzel Görmedim kimsede böyle bir dil ruba Böyle kas böyle göz böyle el böyle yüz Aşıkın bağrını üzmeye göz süzer El aman pek yaman her zaman ol güzel... YİNE YOL GÖRÜNDÜ GURBETE Yine yol göründü gurbete Güz geldi yapraklar döküldü Martılar göç etti turnalar süzüldü Yine yol göründü gurbete Köyüme karakış çökse de Aşıklar boynunu bükse de Desem ki nazlı yar insafa gelse de Yine yol göründü gurbete Acı keder hep bana Kardeş bacı ana baba Benim olsa bütün dünya yetmez ki Derdimi kimlere söyleyeyim Ben garip BARIŞ‘im neyleyim Anadan babadan yuvadan uzakta Yine yol göründü gurbete Acı keder hep bana Kardeş bacı ana baba Benim olsa bütün dünya yetmez ki...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |