![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Barış Manço Şarkı Sözleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "REZİL DEDE (ÇAY ELİNDEN ÖTEYE) Efendum Karadeniz‘in icerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kiz varmis Gel zaman git zaman kizin aklina girmisler Bes dag ötede zengin bir ocagin bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | REZİL DEDE (ÇAY ELİNDEN ÖTEYE) Efendum Karadeniz‘in icerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kiz varmis Gel zaman git zaman kizin aklina girmisler Bes dag ötede zengin bir ocagin bir oglu var demisler Kizi kandirip apar topar gelin etmisler Gerdek gecesi bir de kiz ne görsün Damat dedikleri beli bükük disi cürük yetmisliklik bir dede Cay eliden öteye Yali gidelum yali Tasidigin ceyizin Ben olayim hamali Dede dede dedesun Sabah olacak haydi Sen git de oglun gelsun Cikar kizim gömlegi Sar dedenin boynina Cöz kizim pestamli Gir dedenin koynina Eee Dede baslik vermis besi birlikleri de takmis Kizi dinler mi Yas yetmis is bitmis demiyor da bakin ne diyor Gel yanima yanima öyle durma uzaga öyle durma uz Ben cüruk takamiyum kodun beni kizaga kodun beni kiz Karli dagdan astim Bes kardastan gectum Senmisin benim kocam sakalina tukurum...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (01-03-2008 Saat 07:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SÜLEYMAN Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Bir de duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme Çal zurnacı diline üşenme Bir gün sıladan mektubu geldi Okuduk ki köye dönüyormuş Süleyman Çorba kaynadı pilav da pisti Sofrayı kurduk düğün misali Süleyman Vur davulcu eline üşenme Çal zurnacı diline üşenme Biz görmeyeli çok değişmiş Selam sabahı unutmuşsun Süleyman Sofraya hemen yerleşiverdin Belli ki gurbet sana yaramamış Süleyman Vur davulcu eline üşenme Çal zurnacı diline üşenme Yedin içtin afiyet olsun Neler gördün anlat bakalım Süleyman Tepsiyi biraz da bu tarafa gönder Müsade et de bi tadına bakalım Süleyman Vur davulcu eline üşenme Çal zurnacı diline üşenme The name of the guy is Süleyman Listen to me man he`s number one Şarkının burası turistler için Neden - because Süleyman is back in town Kendini yoksa sultan mi sandın Senin ki sade isim benzerliği Süleyman Bu dünya kimseye kalmamış Hele bir düşün niye sana kalsın Süleyman...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SÜPER BABAANNE Babaannem dedemi ilk gördüğü gün Tam yüreğinden vurulmuş Dedem söyle bir çapkınca bakıp Hafifçe bıyığını burkmuş O zamanın erkeği pek bi ağırmış Kızları ise pek bi hoşmuş Kırk yıl Bir yastıkta tam kırk yıl Anlat babaanne ölümsüz askını Bir yastıkta tam kırk yıl Ufacık bir yuva N ut oda bakla sofa Ama sapasağlam ayakta Çeyiz dedikleri yorgan ve yastık İki sandık iki de b ça Gözleri hala dolu oluyor Dedemin adini andıkça Kırk yıl Bir yastıkta tam kırk yıl Anlat babaanne ölümsüz askını Bir yastıkta tam kırk yıl Süper babaanne seni çok seviyoruz O büyük aşkları inan bizde yasıyoruz Bugünkü genç kızlar yarinin anneleri dersin İnan gençleri anlayan bir tek sensin Tüh maşallah nazar değmez inşallah Süper babaanne seni çok seviyoruz Ölümsüz aşkları inan biz de yasıyoruz Zaman değişir ama aşklar değişir mi Yıllar sonra biz de böyle diyeceğiz değil mi Tüh maşallah nazar değmez inşallah Babaanneme göre zamane kızları Pek bi hoş ama pek bi zormuş Hele hele beyleri dede gibi olmasa da Her şeyi zor beğenir olmuş Beyleri zor bey e kızları zor kız Gençlerin isi pek bi zormuş...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (01-03-2008 Saat 07:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AMAN AVCI VURMA BENİ Aman avcı vurma beni Ben yaralı ay balam yaraliyam Yaraliyam ben yaralı Avcı vurmuş ay balam yaraliyam Bir tas attım caya düştü Çaydan bir çift ay balam tuna uçtu Benim gönlüm sana düştü Senin gönlün ay balam kime düştü Bu dağlarda ceylan gezer Tırnakların ay balam tasla ezer Ben o yare neylemisem O yar benden ay balam ırak gezer... AMAN YAVAŞ AHESTE Aman yavaş aheste Sabırlı derviş murada ermiş Acelesi olana ağır ol demiş Aman demiş aheste Aman yavaş aheste Tiz-i reftar olanın payine dağmen dolaşir Erişir menzil-i maksuda aheste gider Aheste çek kürekleri aheste Perdedar-i mikuned der kasr-i kayser ankebut Bu növbet mizenet der tarim-i afrasyab Türkçe meali: Acelesi olanın eteği ayağına dolaşır Yavaş giden amacına ulaşır Padişahın sarayında perdeleri örümcek çekiyor Ve nöbeti devralma sırası simdi ona geldi Aman yavaş aheste Söz gümüşse sükut altınmış Demek ki susmak daha kıymetli Sessiz sakin durmak varken Konuşup yorulana bilmem ne demeli Aman yavaş aheste...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (01-03-2008 Saat 07:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BALLI KAYMAK Bir gün bile bana sevgilim demedin hep içine attın Nerde bir güzel görsen ona baktın beni ağlattın Sabır tası çatladı artık olamaz Seni benim elimden kimse alamaz Biz ikimiz ballı kaymak gibiyiz - aynen öyle Sana doyamam kıyamam artık olamaz Seni benim elimden kimse alamaz Biz ikimiz ballı kaymak gibiyiz Askın yaktı kavurdu su yüreğimi al beni kollarına Dudaklarım sana hasret susadım öp beni kana kana Açtın kapıları yıktın kaleleri, gel kir son kilidi Usulca yaklaş yaslan göğsüme çöz düğmelerimi Evet aynen öyle... BAYKOCA DESTANI Turnalardan haberimi aldığın gün sevdiceğim Gülme sakın gülme ha gülme Alnıma bir kara yazı yazılmış ki yok ilacı Sevdiceğim gülme ha gülme Yağmur ince ığıl ığıl ağlar Her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler neyler Karlı dağlar uzun uzun yollar Hepsi pişman susmuş ağlar Seni bana çok görenler neyler Sılada kalan dertli yaşar Sevişenler dağlar aşar Sevdiceğim gülme ha gülme Dağların üstünden doğdu bir yıldız Deftere alındı 12 bin kız Yollara döküldük er kişiyiz biz Vur ha kardaş vur ha vur ha vur Çalınan davulları düğün mü sandın? Nazlı bayrağı sen gelin mi sandın? Top tüfek vuruşmayı cümbüş mü sandın? Vur ha kardaş vur ha vur ha vur Karadeniz içinde yatar gemiler Topçu dağları döver yer gök inler Banu Çiçek Baykocayı bir ümit bekler Vur ha kardaş vur ha vur ha vur Deftere alınanların pek çoğu geri dönmedi Banu Çiçek Baykocanın dönüşünü bekledi bekledi Yağmur ince ığıl ığıl ağlar Her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler neyler Karlı dağlar uzun uzun yollar Hepsi pişman susmuş ağlar Seni bana çok görenler neyler Yıllar geçti güz yaz oldu Baykoca’ysa toprak oldu Sil gözyaşın durma ha durma Baykoca’ysa toprak oldu Sil gözyaşın durma ha durma BEYHUDE GEÇTI YILLAR Bir masaldı aşkimiz sisler bulutlar ardında Bir aksam bitiverdi her sey yok oldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İste hepsi bu senden kalan Nasıl içim yanıyor öylesine sevdim seni Hep saklamak istedim altın kafeslerde seni Sanki gizli bir el kopardı seni benden Savurdu kar tanesi gibi Bos yere arıyorum sımcıcacık sevgini Bu ıslak bos sokaklarda Elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi Yalnızım bos sokaklarda... BINBOĞANIN KIZI Baba ocağından çıktım yıllar öncesi Bir gün kader karşıma çıkardı seni Bir göründün bir yok oldum serap misali Dere tepe demem güzel ararım seni Kurda kusa akil sordum dediler vazgeç Binboğanin kızıdır o sana ne gerek Bir göründün bir yok oldum serap misali Dere tepe demem güzel ararım seni Kozan Yaylası‘ndan geldim BARIS`tir adim Bugün varsak yarin yoğuz doğrudur sözüm Bir gün elbet biter vadem çağırır tanrım Artık mahşer gününde ararım seni İnan mahşer gününde ararım seni Artık mahşer gününde bulurum seni...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (01-03-2008 Saat 06:57 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BIG BOSS MAN Big boss man Can't you hear me when I call Big boss man Can't you hear me when I call Well you ain't so bad When you real like on I'm gonna get me a boss man Drinkin around no bar I wanna little drink of water And you know me a star Big boss man Can't you hear me when I call Well you ain't so bad Ya just stroll lies on I'm gonna get me a boss man Drinkin around no bar I wanna little drink of water And you know me a star Big boss man Can't you hear me when I call, when I call Well you ain't so bad Ye ya just tell lies on Aha ya got it boss man Mmm shake it easy Ya know what I got ahah I got a boss man Crazy crazy guy ahahaya Gotta gotta gotta gotta crazy boss My boss man Mmm hmm I wanna drink water hey ey He give me some water what do you want some ye Go on You want some don't you I know ya do Mmm my boss man My boss man I'm gonna bus me bus me Drinkin around no bar I wanna little drink of water And you tell ma a star BLUE MORNING ANGEL Blue morning bringing in the dawn Holding sunlight in your palm You bring the day, your kiss of life Soft soft your eyes where they turn Jewels grows dewdrops burn You bring the day, your kiss of life But as i ry to struggle on Not knowing where im coming from I cant see you And though i know your face is there I only see a landscape bare Im just an ordinary man Living my life in my own way But the world is up side down Blue morning guardian light Share your sunrise open my sight up You bring the day your kiss of life But as i try to struggle on Not knowing where im coming from I cant see you And though i know your face is there I only see a landscape bare Im just an ordinary man Living my life in my own way But the world is up side down But the world is up side down- yes i say But the world is up side down
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | CE SERA LE TEMPS Quand la nuit tombera Et que le renfort se levera Le ciel se couvriras de nuages Rouge et tres bas Ce sera le temps ou chacun trembleras Ce sera le temps ou chacun se souviendras Il arrivera Il feras tres sombre Pendant quarante nuits et quarante jours Et dans la penombre Sa lumiere luiras tou jours Ce sera le temps ou chacun trembleras Ce sera le temps ou chacun se souviendras Il arrivera Allons tous le hommes et les femmes de tous les pays Feterons leurs fortresses Se sauverons dans leurs abris Ce sera le temps ou chacun trembleras Ce sera le temps ou chacun se souviendras DÖN DESEM DÖNER MİSİN BANA Bunca yıl sonra seni görmek ne güzel Bunca yıl sonra seni duymak ne güzel Biraz solgun gördüm üşüyor musun İçeri girmez misin Biraz yorgun gördüm oturmaz mısın Hiç değişmemişsin O sıcak evimiz artık buz gibi Dört duvar üstüme geliyor sanki Her şey öylesine anlamsız boş ki Sensiz gecen bunca yıl sonunda inan ki Son bir kez haykırsam Dön desem döner misin bana Gitme biraz daha kal hasretim sıcaklığına Gitme biraz daha kal göreyim doya doya Bak dışarıda yağmur var görüyor musun Çabuk geçer bilirsin Kirpiklerin ıslak ağlıyor musun Hiç değişmemişsin... DRAGON FLY´N HIGH Dragon fly Flying High weaving colours from the sun While I lye you pass by Into the sun Dragon fly Take me too On your sun surfing wing Let me float from the ground Towards the sun Shining sun Ripples strung In a trance I watch your dance Dragon fly Flying high Weaving colours from the sky watch me try see me fly into the sun....
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EĞRİ BÜĞRÜ Bana Yolun Seç Diyorlar Bozuk Yolu Seçer miyim Eğri eğri doğru doğru Seçemez isen geç diyorlar Ben yolumdan geçer miyim Eğri eğri doğru doğru Kimi batı kimi doğu Kuzey güney hepsi doğru Kim seçer ki bozuk yolu Eğri eğri doğru doğru Benim yolum bana doğru Hiç yolumdan döner miyim Eğri eğri doğru doğru Eğri büğrü ama Yine de doğru Bana yarin seç diyorlar Vefasız yar seçer miyim Seçemez isen geç diyorlar Geç desende geçer miyim Kimi tatlı buğday tenli Kimi mahmur dudu dilli Kimi esmer nokta benli Ben bulmuşum nazlı yari Geç desende geçer miyim Sevdiğini al diyorlar Alsam bile yar yeter mi Var yoluna git diyorlar Bir yol ile iş biter mi Bir karışta toprak gerek Üstünde de kurumalı Yar içinde oturmalı Barış demek toprak demek Ben kendimi verir miyim... ELVEDA ÖLÜM Çoktan uçmuş güvercin Tahta masam devrilmiş Can dostum Çomar uykuda Tatlı komşu Ayşe Teyze Emekli Salih Öğretmen Hepinize hepinize elveda Dostlar elveda Gözlerim kursun gibi ağır ağır kapandı bu gece Elveda... EMERALD GARDEN Emerald Garden Emerald Garden If you go where the clouds kiss the mountains You might find there a pot of fold a honey jar You wont find there your passion kindled Emerald Garden come with me take you there through crystal wind Emerald Garden Emerald Garden I have not been as others saw me I have not seen as others saw things Breezes softly have spoken to me Emerald Garden come with me take you there through crystal wind Emerald Garden Emerald Garden So have no fear your task is ended Your soul will fly higher than the skylark You too will be as glided butterflies Emerald Garden come with me take you there through crystal wind Emerald Garden Emerald Garden EN BÜYÜK MEHMET BİZİM MEHMET Öksüz doğdu Mehmet ite kaka büyüdü Mehmet On bir yaşina doğru okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet döne döne bası döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam kayıra Mehmet Bütün köy toplansın Bu Mehmet ne ballı çocuk vallahi çok şanslı çocuk Ne amcası var ne dayısı bundan iyisi Şam‘da kayısı Mehmet ula Mehmet En büyük Mehmet bizim Mehmet Askere gitti Mehmet eğitim gördü Mehmet Jandarma komando doğuya da gitti Mehmet Alevere dalavere de Mehmet hadi yürü yine nöbete Mehmet Askerlik uzadı Mehmet gelemedi tezkere Mehmet Bir kızı sevdi Mehmet eridi de bitti Mehmet Ama başlık parasını bulamadı gitti Mehmet Nuh dedi kız babası Mehmet peygamber demedi Mehmet Kız eline kına yaktı Mehmet babası paraya takti Mehmet Olmadı gitti Mehmet bir ömür bitti Mehmet... ESTERGON KALESi Estergon Estergon Yedi krala saray olan Estergon Biz seni Nemçelilerine Allah emaneti edip verdik Ve iste simdi geri almaya geldik Serhaddin hali böyledir Yiğid başından Ali eksik olmaz Rumeli gazileri Kelle verilir aman verilmez Estergon kalası bre dilber aman Su bası durak aman Kemirir gönlümü bre dilber aman Bir sinsi firak Gönül yar pesinde bre dilber aman Yar ondan ırak aman Akma Tuna akma bre şahin aman Ben bir dertliyim Yar pesinden aman da gezer koşar Yandım kara bahtlıyım Estergon‘u aldık bre şahin aman Vermeyiz ele aman Akma Tuna akma bre şahin aman Ben bir dertliyim Yar pesinden aman da gezer koşar Yandım kara bahtlıyım... EVELALLAH Rüyamda dün gece seni gördüm Dağlara taslara seni sordum Hayırdır dedim hayra yordum Gördüm sordum yordum evelellah Beline de dolamış güllü basma Dal gibi narin fidan asma Salınıp duruyor körpe yosma Asma basma yosma evelallah Deli gönül uçtu haydin evelallah Helalim ol kız gel evelallah Dudakları kiraz yoksa bal mi Gonca açmış yoksa gül mü Sana köle olayım yoksa kul mu Bal mi gül mü kul mu evelallah Haberimi uçurun nazlı yare Yüreğim yanıyor pare pare Lokman hekim gelse bulamaz çare Yare pare care evelallah Deli gönül uçtu haydin evelallah Helalim ol kız gel evelallah...
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eksik Kalan Şarkılar FİL İLE KURBAĞA Çok zamanlar önce kara orman içinde Yalnız başına tek bir erkek fil yaşardı Bir gün dolaşırken nehrin kenarında Kendi gibi yalnız kurbağaya rastladı Gözleri birleşti kalpleri birleşti sevgiyle Elele verdiler yan yana geldiler sevgiyle Bütün kuşlar sustu akan ırmaklar durdu İki kalp ile çarptı bütün orman bir anda Nehrin kenarına uzandılar yan yana Rüzgar fısıldar iken dallarda yapraklarda Hayaller kurdular her sevişen mutlu bir çift gibi Uyuya kaldılar rüyaya daldılar onlar gibi Birden sıçradı fil uykudan uyandı Bos yere yanında kurbağayı aradı Kabus zannettiği korkunç rüya doğruydu Sevgilisi yanında cansız yatıyordu Bir fil ancak kendi cinsinden bir fili severdi Koskoca aşkı vücudu gibi çok ağır geldi... FLOWER OF LOVE There's a flower called love It grows in hidden ways It can exist for years Or fade away in days There's the flower that Rays on heavens fly The Flower of love Holds the key of life The flower of love Peace through many ???? Mmmm mmmm mmmm mmmm Theres a flower called love It holds the secret of life Theres a flower called love Guard it with your life Love is all there is can't live without love Love is all there is can't live without love Love is all there is can't live without love
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GEL Yine dün gece sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherde gel Kimseler görmeden gizlice gel Bülbüller ötmeden sessizce gel Yeter ki bana gel Uğrunda yanayım Kerem gibi gel Dağları deleyim Ferhat gibi gel İste canım vereyim Mecnun gibi gel Yeter ki bana gel Öyle isterdim ki her an rüyalarına girmeyi Bir şarkı olup dillere düşmeden söylenmeyi Hatta rüzgar olup toz duman gelip sana yüz sürmeyi Ve damla damla kirpiklerinden süzülmeyi... GÜNAYDIN ÇOCUKLAR Hey Günaydın çocuklar Hep güler yüzle karşılarsınız beni Hey hey Günaydın çocuklar Sabah aksam bıkmadan dinlersiniz beni Dün gece düşündüm de renkler olmasa idi Yaşanmazdı bu dünyada Korktuğum odur ki Kapkara bir dünyayı isteyenler var aramızda Oyun ister bazen büyükler Tabancalar kılıçlar tüfekler Zevk meselesi bu karışılmaz Tartışılmaz zevkler ve renkler Sizin olsun bütün bu zevkler Bırakın renkleri çocuklara Hey Günaydın çocuklar Siz hiç kırmızı bir ağaç gördünüz mü Hey hey Günaydın çocuklar Gökyüzü neden mavi düşündünüz mü Başak sarı çim yeşil her şeyin bir rengi var Değişmez doğanın dengesi Mor turuncu sari eflatun pembe haki Çamur bile kahverengi Uzakta bir ülkede insanlar anlaşmış Tam silahları bırakırken İçlerinden ikisi hemen karsı çıkmış Sonuçta onlar kazanmış Ikisininde önünde birer düğme varmış Biri yeşil diğeri kırmızı Bir, iki, üç demişler - basıvermişler Ve dünya sonunda kapkaranlık olmuş Tam istedikleri gibi Oyun ister bütün çocuklar... GOOD GOLLY MISS MOLLY Good golly miss Molly Sure like to ball A good golly miss molly Sure like to ball When your rockin and a rollin Can't you hear your mama call Take it easy miss molly When you walk with me I said take it easy miss molly Yeya when you walk with me Tell ye when ye rockin and a rollin Ye you just rock around my feet From the early early morning Till early early night When I caught miss molly rockin in the hours of blue light Good golly miss Molly Sure like to ball A when your rockin and a rollin Can't you hear your mama call Mmmm Baby... I said miss miss molly Shake it easy molly hhh... Take it easy miss molly Shake it Shake it easy miss miss molly You gotta rockin and a rollin me molly When you hear your mama call I take one time When your early early morning Till early early night When I caught miss molly rockin in the hours of blue light Good golly miss miss Molly Mmm sure like to ball A when your rockin and a rollin Can't you hear your mama call
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |