![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Düş Sokağı Sakinleri Şarkı Sözleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Düş Sokağı Sakinleri Şarkı Sözleri Gayret Et Güzelim Gitmem gerek bu s¸ehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yag?mur yag?sa günes¸in yerine Ha gayret güzelim gayret Biter ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Düş Sokağı Sakinleri Şarkı Sözleri Düş Sokağı Sakinleri Şarkı Sözleri Gayret Et Güzelim Gitmem gerek bu s¸ehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yag?mur yag?sa günes¸in yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yag?mur sabret Sensizlikten olsa gerek Çekilmez oldu buralar Hep benle beraber bulamadıklarım Bak cesaretim yok artık Geç oldu yorgunum Yine deli oldum sayende Saçında rüzgar Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yag?mur sabret Ayrılıktan olsa gerek Gecikiyor sabahlar Hep benle beraber unuttuklarım Dönmüyor epeydir bas¸ım Denizler yalan Sevmek ates¸ olurmus¸ derler Yanmak yalan S¸imdi öyle uzak ki geldig?im yollar Yanlıs¸ bir öyküdeyim beni yeniden yaz Bir çoçuktum sevmis¸tim Avuçlarımda aynalar Gayret et güzelim elini uzat Ha gayret güzelim gayret Kanrevan I?çindeyim Bag?ıs¸layın beni sevdalarım Kendimi parçalara ayıramadım Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle oks¸ayın Hiç bir ayrılık yeniden yeniden yaratmıyor artık beni Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle oks¸ayın Ve bütün ayrılıklar sabah olunca alıyor nefesimi As¸k ag?ır yükler bindirdi Küçülen omuzlarıma Kalplerinizden kaçtım hep Varıp gittim en karanlıklara Yag?mur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Cehennemden düs¸tüm hep Beni hiç görmediler Yag?mur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Sevis¸tim ve yoruldum Varıp gittim en yalnızlıklara Kanrevan içindeyim Gönlümün derdindeyim Yerlerin dibindeyim Kurtar ne olur Kanrevan içindeyim Yarimin pes¸indeyim Cennetin izindeyim Kurtar ne olur Al Beni Yar Bulutlardı yag?muru getiren Hüznüm bulut oldu Yag?mur oldu yasak sevdamız I?natla gurbete dog?du Acıyla büyüdü sevgiler karanlıklar kentinde Günes¸i hiç göremeden Oynadıg?ımız bir oyundu Al beni yar götür Götür buralardan Bıktım artık hep aynı varolus¸lardan Yitirmekten yitirilmekten Korkudan korkmalardan Aldatmadan aldatılıs¸lardan Hiç almadan hep vermelerden Al beni yar götür Götür buralardan Bıktım artık hep aynı varolus¸lardan Yasaktı bize sevda yas¸amak Aramızda hep birileri oldu Aramızda hep sende oldun Ben yalnız seninle dog?dum Al beni yar götür Götür buralardan Bıktım artık hep aynı varolus¸lardan Seni Tanimayan Yok Bu Sehirde Seni tanımayan yok bu s¸ehirde Salas¸ meyhanedeki Yorgo Kır kahvesindeki Süleyman abi Batakhanedeki Mine Son ada vapurunun demir parmaklıkları Emirgandaki tahta masa Bakırköydeki seyyar satıcı Yes¸ilköydeki dondurmacı Seni tanımayan yok bu s¸ehirde Yeter çek git günes¸imden Ya da beni bana bırak ne olur Hiç bir s¸ey beklemem ayrılırken Seni tanımayan yok bu s¸ehirde Dönüs¸ünü bekler Evimdeki yastıg?ım yorganım duvarım gitarım ben Rüzgar bir hüznü oynatır yerinden Ve sevgiyle ag?larım düne Ve birikir içimde bir acı s¸ehir ve sen As¸kın içindeki çıplak ıs¸ıklardır Geceler boyunca yanan Geçmis¸ bir fırtına olur sürükler beni Kahrolurum inan Yeter çek git günes¸imden Ya da beni bana bırak ne olur Hiç bir s¸ey beklemem ayrılırken Sevdan Bir Ates Senin alev gözlerin eritse s¸u ruhumu Buz olur kesilirim yanarken içim Senin bir uçurum çag?ırırsa beni Kus¸ olur uçarım yanarken içim Sevdan bir ates¸ oldu bende Gönlüm bir deli cos¸tu sende Saçların rüzgarından savururken gönlümü Sürgün olur göçerim bu diyarlardan Kime dokunur ellerim Kimi görür gözlerim Ölüm çıkar kars¸ıma Yine sen derim Sevdan bir ates¸ oldu bende Gönlüm bir deli cos¸tu sende OLumLer Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavas¸ça gözlerine Benden geçmek kolay deg?il Feryat eder ates¸ sözlerime Yayılır nefesin çiçeklere Ay ıs¸ıldar sog?uk bedeninde Günah bana hiç el deg?il Feryat eder dilim hüzünlere Vedalar dog?ru deg?il Sevgiler yalan deg?il Kos¸arım ben sensizlig?e Bu son bakis¸ sa gitmek Hiç mümkün deg?il Görünür bana senden kalan Bilirim ki vardır s¸arkımı duyan Bos¸unadır yakarıs¸ çizilene Geçer zaman as¸k sevilince Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavas¸ça gözlerine Senden çıkmak kolay deg?il Beterdir hayat açılar acılar çekenlere Vedalar dogru deg?il Sevgiler yalan deg?il Kos¸arim ben sensizlig?e Ag?larım yag?mur düs¸ünür seni Kapı açık... gir içeri AYRILIK Sana uzaktan bakıyor artık gözlerim Gönlüm senden geçmez Bana döndü hep sözlerim Unutmak o kadar kolaymı sandın? Ayrılık bana as¸ktır artık Dag?ılmıs¸ saçların gönlünün yatag?ına Uyandırma Sabah olsun ben giderim Sen kal rüyamda Aramak o kadar kolay mı sandın? Yollarım bana as¸ktır artık Ah gitmek o kadar kolay mı sandın? Yoların bana as¸ktır artık Sesim bende bir yabancı gibi... s¸as¸arım Gönlümün takvimine s¸iir oldu yüzün... ararım Ah bulmak o kadar kolay mı sandın? Aramak bana as¸ktır artık Zindan Masalları Bir mavi türkü kabarırken gög?sümde Vurur dudaklarıma masallar Tütsülenmis¸tir artık bölüs¸tüg?ümüz aks¸amlar O mavi türkünün içinde bir kuyu Dibinde bir adam gizlenir O saklanır ben gizleyemem Sızar dudaklarımdan zindan masalları Bir gün olsun içimde kalsın yüzün O sonzus kuyular hiç tükenmiyor Hers¸ey geçer yine de sesin kalır Bırak yüreg?in rehberin olsun Acılardan ben çoktan vazgeçtim Nasıl olsa hiç paylas¸ılmıyor Küçük bir sevince bile orta karar oldum Bir yag?murla yıkılıyor duvarlar Sen yıkarsın ben anlatırım Hüzünlü Güzel Aşklarım vardır benim Ne beni ne de mavili hüzünler güzelini anlatır Bir yelkovan rüzgarıdır düşlerim Yaşanmayan bir masalda Güneşi hep yok olan acılarımla beni aldatır Görünen hep gece oldu gözlerimde yanan çocuğa Ölüp dirilen bedendim ben yalnızca Kaçtığım köşelerde birileri bekler Alırlar gözyaşlarımı Yeni doğmuş denizlere dökerler Gurbet yumakları ördüm ellerimde kalbine dair Bütün limanların dinlenen gemilerine doğru koştum Her vakit Patates ve soğuk içecek Ne de güzel giderdi aşklar s betinde Yazgıya yenilen büyük sevdalardık yalnızca Bittiği yerden geri döndü masallar Düşlerin ressamı hep mavileri arzular Boncuklar düşer merdivenlerden O hep boncukları kovalar Değişen zaman mıydı Yoksa içi boş değişgenler mi olduk Bütün aşklarım adına hoşçakal dünya Sen hüzünler güzeliydin Düşlerime mavilerle girip sonra kaybolan Hüzün Kovan Kuşu gözyaşına dök yağmuru düş uçacak bahara doğru yollara açılıp konuşacak mutlu edeceğim yokluğunu huyumdur hep ölürüm nice aşklara bölünürüm ayıptır hep tutulurum nice ışıkla korunurum hüzün kovan kuşu gelmiş gecenin yanağına konuvermiş ay tenli aşık şarkıma karşılık vermiş dışım içimden gelir yani gölgem kendimden aşktır ölümden güzel olan bak ve gör yaşam düşlerdedir huyumdur hep dirilirim nice dağlardan dökülürüm ayıptır hep kararımım nice öpüşle aklanırım hüzün kovan kuşu gelmiş gecenin yanağına konuvermiş ay tenli aşık şarkıma karşılık vermiş Acıdan Doğar İnsan Aşklar dökülüyor gözlerimden Bir tarafı hep kırık kalpli Denizler gibi büyüyor acının beşiği Dargın ve boş kendine yabancı Göğün çıplak şarkılarıdır şimdi Bulutlarda sallanan Ben ve öteki Şehrin düşle sevişen mavi bedeni Katılırcasına ölünen yitik bir öyküden Çekip al beni ve kurtar sana çocukça bakan Kirlenmiş utangaç saçlarımı Ellerinde biriktirdiğim gecenin renginden Acıdan doğar insan Aşktır insanı yaratan... Aşklar dökülüyor gözlerimden Bir tarafı hep kırık kalpli Denizler gibi büyüyüp Acının boş beşiğinde Kendini kurban eden Ben ve öteki Geride bıraktığımız bir tek göğün Gözü yaşlı maviliğidir şimdi Acıdan doğar insan Aşktır insanı yaratan.. Ağladıkça Oturmuş adamlar ak adanın tapınağında Aşıklar gelir meyve verir yeni doğanlara Ölüm müdür içimde kırılan dalgalar Tükenir ömrün yorgun arkadaşı olan Canım bahar Ağladıkça ben kayıp gider yelken Dünya yıkılır düş avına atılır Bağışlayın kuşlar gömdüğüm acıları Kurban verdim şeytanlara Küçük canımı Ağladıkça sen uçup gelir yelken Dünya açılır av düşüne katılır Doğadır büyülü yaşama hayat veren Yelleri aşıkların koynunda seviştiren Vurgun mudur gözlerim güzelin yaşlanışına Günahın eridiği tende Kurtuluşum olan ölümü beklerim Ağladıkça ben kayıp gider yelken Dünya yıkılır düş avına atılır Bağışlayın kuşlar gömdüğüm acıları Kurban verdim şeytanlara Küçük canımı Ağladıkça sen uçup gelir yelken Dünya açılır av düşüne katılır... Ağladıkça ben... Ağladıkça ben kayıp gider yelken Ağladıkça sen uçup gelir yelken Veremem Sana Acımı Sözcüklerim bulur aşığın ateşini Yıkar gider beni ölüm gibi Bakışların deler içimdekileri Kaldırıp atar beni ceset gibi Arayıp bulmak neyi değiştirir Karşımda duruyor suretim Gülü bitirir... Veremem sana acımı Kirlenir dünya Şehrin boş sokakları Islanır gözyaşıyla Kovalar arabalar Arkamdaki aynayı Kırılınca biter anlarım Düşümdeki rüya Yollarım yorar yarin günahını Döver olur beni boş kitap gibi Hüzün aşkınadır aşık uykularım Sever olur beni hançer gibi Arayıp bulmak neyi değiştirir Karşımda duruyor suretim Gülü bitirir... Veremem sana acımı Kirlenir dünya Şehrin boş sokakları Islanır gözyaşıyla Kovalar arabalar Arkamdaki aynayı Kırılınca biter anlarım Düşümdeki rüya Veremem sana acımı... Yaşadıkça Ay birikir yorgun düşlerimde Alır götürür beni sevişmelere Fırtına gelir dağıtır geceleri Alır savurur beni öpüşlere Umudunu ver ellerini okşa Sevgilerden bir demet yap Gülerek kokla Aşklar acıdır hiç yaşanmadıkça Yaşam ölümledir Kalpler hiç atmadıkça Ben uçamam sen gelmedikçe Açamam içimi ak çiçeklere Gün kararır ben uyandıkça Atamam kendimi aç gözlerimden Ölüm büyütür içimde sarhoşluklar Düşer dilimden baharlıklar Yaşam bütünlenir güneşler çekilince Aşklar vurur hep beni de Umudunu ver saçlarımı okşa Sevgilerden bir demet yap Gülerek kokla Düşler tatlıdır hep yaşandıkça Neşelidir dünya Kalpler hep çoğaldıkça Ben uçamam günler doğmadıkça Açamam içimi bulutlara Gün boyanır gözler ağlayınca Atamam rengini uzaklara Karanlıklar çoğalıyor uykular uyanınca Şiişşşt.... konuşma Ben uçamam gün doğmadıkça Açamam içimi bulutlara Karanlıklar çoğalıyor uykular uyanınca Şiişşşt.... konuşma Gün kararır ben uyandıkça Atamam rengini uzaklara |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Düş Sokağı Sakinleri Şarkı Sözleri evet şarkıları güzel severim ama en çok ölümler adlı şarkılarını sseviyorum,elinize sağlık. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |