![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Cem Karaca Şarkı Sözleri Ve Klipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tamirci Çırağı Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlumun ekmeği kumar ha kumar kumar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Tamirci Çırağı Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlumun ekmeği kumar ha kumar kumar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirhaneye Görür görmez vurularak başladım sevmeye Ayağında uzun etek dalga dalga saçları Ustam seslendı uzaktan oğlum al takımları Bir romanda okumuştum buna benzer bir seyi Killi parlak kağıt kaplı pahalı bır kıtaptı Ne olmuş nasıl olmuşsa aşık olmuştu genç kız Yine böyle bir durumda tamirci cırağına |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Resimdeki Gözyaşları Birgün belki hayattan Geçmişteki günlerden Bir teselli ararsın Bak o zaman resmime Gör akan o yaşları Benden sana son kalan Bir küçük resim şimdi Cevap veremez ama Ağlar yalnızlığına Ve işte arda kalan Bir avuç anı şimdi Koyup da bir başına Bırakıp gittin beni Sen yalnız değilsin Biliyorum neredesin Bu üzerdi beni Yaşasaydın ve görseydin |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Namus Belası Düstüm mapus damlarina ögüt veren bol olur Toplasam o ögütleri burdan köye yol olur Ana baba baci kardas dar günümde el olur Namus belasina kardas döktügümüz kan bizim Hep bir halli Turhalliyiz biz bize benzeriz Yüz bin kere tövbe eder gene sarap içeriz At bizim avrat bizim silah bizim san bizim Namus belasina kardas yatariz zindan bizim Kiz gelinim suna boylum doyamadan biz bize Besmeleyle yüzün açip oturmadan diz dize Almis götürmüsler seni çökertmisler issiza Namus belasina kardas kiydigimiz can bizim Agam kurban beyim kurban hallarimi eyledim Ne bir eksik ne bir fazla hepsi tamam söyledim Kir kalemi kes cezami yasamayi neyleyim Namus belasina kardas verdigimiz can bizim |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Islak Islak Gecenin nemi mi düşmüş gözlerine? Ne olur ıslak ıslak bakma öyle Saçını dök sineme derdini söyle Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle Sürerim buluttan tarlaları Yağmurlar ekerim göğün göğsüne Güneşte demlerim senin çayını Yüreğimden süzer öyle veririm Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım Ben feleğin tekerine çomak sokarım Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle Şarkı Sözleri Aşkın mapushane Keşke seni tanımamış Keşke sevmemiş olsaydım Zincire vurulmuş gibi Sana bağlı kalmasaydım |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Ceviz Ağacı Başım köpük köpük bulut İçim dışım deniz Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkı'nda Budak budak, serhan serhan İhtiyar bir ceviz Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında Yapraklarım suda balık gibi kıvıl kıvıl Yapraklarım ipek mendil gibi tiril tiril Kopar ver, gözlerimin gülüm yaşını sil Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında Yapraklarım ellerimdir tam yüzbin elim var Yüzbin elle sarılırım sana, istanbul'a Yapraklarım gözlerimdir şaşarak bakarım Yüzbin gözle seyrederim seni istanbul Yüzbin yürek gibi çarpar, çarpar yapraklarım Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Ay Karanlık Maviye maviye çalar gözlerin Yangın mavisine Rüzgarda asi körsem Senden gayrısına yoksam Bozuksam Can benim, düş benim Ellere nesi? Hadi gel ay karanlık İtten aç, yılandan çıplak Vurgun ve bela gelip durmuşsam kapına Var mı ki doymazlığım? İlle de ille sevmelerim Sevmelerim gibisi? Oturmuş yazıcılar Fermanım yazar Etme gel ay karanlık |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Adiloş Bebe Doğdun Üç gün aç tuttuk Üç gün meme vermedik sana Adiloş bebem Hasta düşmeyesin diye Töremiz böyle diye Saldır şimdi memeye Saldır da büyü Bunlar Engerekler ve çıyanlardır Bunlar Aşımıza, ekmeğimize Göz koyanlardır Tanı bunları Tanı da büyü Bu, namustur Künyemize kazınmış Bu da sabır Ağulardan süzülmüş Sarıl bunlara Sarıl da büyü |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | 68'linin türküsü Su başında durmuştum Su akar sen bakarsın Duruşun aynı duruş Bakışında farklısın Yüz yaşında bir çocuk gibisin Kırmızı uçurtması hep ağaçlara takılmış Tüketilen bir gençlik orda yalnız değilsin Yaşanmış, yaşanmış, yaşanmış Ve asla utanılmamış |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Askaros Deresi Askaros deresunun yan tarafi Yan tarafi derundur, yan tarafi derundur Buyrun böyle cidelum, buyrun böyle cidelum Yaylalar yaylalar serindur Yaylalar serin Oy trabzon trabzon dibin galay Dibin galayli gazan, dibin galayli kazan Sevdali günlerume efkarli günlerume Geldi çatti geldi çatti remezan Geldi çatti remezan O derenin baliklari fiyukludur Fiyukludur fiyukli, fiyukludur fiyuklu Kocan gitti silaya, kocan gitti silaya Sen çimde kaliysun sen çimde kaliysun diyufli Sen çimde kaliysun diyufli |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Bindik Bir Alamete Gideyoz Kıyamete Bindik bir alamete Bindik bir alamete Gideoz kıyamete Yol dediğin yol gibi Ulaşmalı bir yere Biz dön baba dönelim Geliyoz aynı yere Bu döngü kısır döngü Başı varda sonu yok Dönüyom dönemiyom Sonunda bir çıkış yok Yerel ve genel seçim Seçin bakalım seçin Ki dön baba dönelim Aynı yere gelelim Çete çeteye çatmış Çete çete içinde Battık buruna kadar Cafer getir peçete Nush ile uslanmam ben Etmeli beni tekdir Tekdirden anlamazsam Artık hakkım kötektir Eskiden adam gibi Oturur meze yerdik Şimdi meze yer gibi Oturup adam yiyoz O zaman siz buna Müstehaksınız len |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |