![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Cem Karaca Şarkı Sözleri Ve Klipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bedava Yaşıyoruz Bedava yaşıyoruz dostlar bedava Hava bedava bulut bedava Dere, tepe bedava Yağmur, çamur bedava Otomobillerin dışı Sinemaların kapısı Camekanlar onlar bedava Peynir ekmek değil ama Acı su bedava ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Bedava Yaşıyoruz Bedava yaşıyoruz dostlar bedava Hava bedava bulut bedava Dere, tepe bedava Yağmur, çamur bedava Otomobillerin dışı Sinemaların kapısı Camekanlar onlar bedava Peynir ekmek değil ama Acı su bedava Kelle fiyatına hürriyet Esirlik bedava Bedava yaşıyoruz dostlar bedava |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Beni Siz Delirttiniz Beni siz delirttiniz evet, evet,evet, siz, siz Kırmızı ışıkta geçen şoförler ve boşverli türküler Sahil yolundaki kazalar, denize düşen şu uçak Beyaz camda hayvanlar ve reklamlar, Yeşilçam'da baldır bacak Beni siz delirttiniz evet, evet, evet siz delirttiniz beni Uçaklar, rüşvetler ve mobilyalar ve ahlak üstüne nutuklar Günden güne ufalan ekmekler pasta yesin efendiler ama Gaz tenekesi ile su kuyrukları ve bir başbuğun buyrukları Beni siz delirttiniz evet, evet, evet Siz delirttiniz beni hiç kuşkum yok bundan eminim Darılmaca yok ben bir deliyim ama beni siz delirttiniz Gelin katılın sizde bize, bizde herkese yer var Dostlarım hep Napolyon hepsi Sezar Bol miktarda Hitler de çıkar |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() | Bu Biçim Hiçbir kadın hiçbir erkeği ve hiçbir erkek hiçbir kadını Bu biçim bu biçim sevmedi Yokluğu ekmeğe katık edip sevgiyi açlığa eklemedi Gözyaşlarının hiçbir teki bu biçim düşmedi Böylesine dolu dolu dolu ağlamadı hiçbir kucakta hiçbir baş Ve hiçbir elveda bugüne dek bu biçim söylenmedi Hiçbir akşam o akşam gibi kanarcasına batmadı o güneş Ve hiçbir güneş onları bir daha bu biçim bu biçim görmedi Hiçbir kadın dedim ya hiçbir erkeği ve hiçbir erkek Hiçbir kadını bu biçim bu biçim bu biçim sevmedi |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Çok Yorgunum Çok yorgunum Beni bekleme kaptan Seyir defterini başkası yazsın Çınarlı kubbeli mavi bir liman Beni o limana çıkaramazsın Çok yorgunum |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() | Dadaloğlu Ay dost canım hey Kalkıtı göç eyledi yavşar elleri hey Ağar ağar giden eller bizimdir Arap atlar yakın eder ırağı Nice dağdan aşan yollar Yollar bizimdir yollar bizimdir yollar bizimdir Ay dost canım hey Belimizde kılıcımız kirmani hey Taşı deler mızrağım cemrani Hakkımızda devlet etmiş fermanı Ferman padişahın gardaş dağları bizimdir dağları bizimdir Dağları bizimdir |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() | Demedim mi? Güzel aşık cevherimizi çekemezsin demedim mi? Bu bir rıza lokmasıdır yiyemezsin demedim mi? Demedim mi ah demedim mi yiyemezsin demedim mi? Demedim mi deme demedim mi yiyemezsin demedim mi? Yemeyenler kalır nacar, gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer, duyamazsın demedim mi? Demedim mi ah demedim mi duyamazsın demedim mi? Demedim mi deme demedim mi duyamazsın demedim mi? Çıkalım meydan yerine gidelim dostun seyrine Canım aşık hak yoluna, koyamazsın demedim mi? Demedim mi ah demedim mi koyamazsın demedim mi? Demedim mi deme demedim mi koyamazsın demedim mi? |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Deniz Üstü Köpürür Deniz üstü yelkenden Hey canım rinnanay rinna rinnanay Kayığada binsen götürür Hey canım hey Benim de şu cihana gelişim Hey canım rinnanay rinna rinnanay Bir güzelden ötürü Hey canım hey Deniz üstü yelkenlen Hey canım rinnanay rinna rinnanay Ecel geldi erkenden Hey canım hey Denizin ortasında Hey canım rinnanay rinna rinnanay Mum yanar sofrasında Hey canım hey Benim de bu cihandan gidişim Hey canım rinnanay rinna rinnanay Memleket sevdasından Hey canım hey |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() | Hep Kahır Dur! Bırak! Kaynasın kahvenin suyu Bana İstanbulÂ’u anlat nasıldır? Bana boğazı anlat nasıldır? Haziran titreyişlerle,kaçak yağmurlar arıdı Yıkanmış kurunur muydu o yedi tepe Ana şefkati gibi sıcak güneşte İnsanlar gülüyordu de Trende, vapurda, otobüste Yalanda olsa hoşuma gidiyor söyle Hep kahır, hep kahır, hep kahır, hep kahır... Bıktım be! Dur! Bırak! Kalsın, açma televizyonu! Bana İstanbulÂ’u anlat nasıldır? Şehirlerin şehrini anlat nasıldır? Beyoğlu sırtlarından, yasak gözlerinle bakıp Köprüler, Sarayburnu, minareler ve HaliçÂ’e Diyiver ki bir merhaba gizlice İnsanlar gülüyordu de Trende, vapurda, otobüste Yalanda olsa hoşuma gidiyor söyle Hep kahır, hep kahır, hep kahır, hep kahır... Bıktım be! Dur! Bırak! Kımıldama, kal biraz öylece ne olur Kokun İstanbul gibidir Gözlerin İstanbul gecesi Şimdi gel sarıl, sarıl bana kınalım Gök kubbenin altında orda da beraber Çok şükür diyerek yeniden başlamanın hayali Hasretimin çölünde bir pınar gibi İnsanlar gülüyordu de Trende, vapurda, otobüste, Yalanda olsa hoşuma gidiyor söyle Hep kahır, hep kahır, hep kahır, hep kahır... Bıktım be! |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() | Kahya Yahya Diskoteğin önünde kahya durmuşum Araba plakasından fallar tutmuşum İçeri giren sarı kız bana baksaydı Baksaydıda bana bana benim olsaydı Olmaz olmaz bilirim ben kahya yahya O kimbilir kimin nesi ben kahya yahya Şu istanbul şehrinden neler ummuşum Ummuşumda sadece yutkunmuşum İçeri giren sarı kız bana baksaydı Baksaydıda bana bana benim olsaydı Olmaz olmaz bilirim ben kahya yahya Dur be oğlum kahya yahya gel haddini bil Sen kahyasın kahya gibi kahyalığını bil İceri giren sarı kız bana bakmazki Baksa bile bana bana benim olmazki Olmaz olmaz bilirim ben kahya Yahya |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() | Kara Sevda Gezer oldum yar gezer oldum Kara sevda bu keder oldum Düştüm gurbet ellerine Mecnundan bin beter oldum Ela gözlü nazlı dilber Sana yandım ben yazık oldum Kara sevda bu merhem ne çare Lokman neylesin yürekte yara Haydi turnalar yarime uçun Halim görsünler kara bağlansın Gezer oldum yar gezer oldum Ben bu candan yar geçer oldum Bir ölüm yemiş bir ölüme Ben hergün ölür oldum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |