![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Erkin Koray Şarkı Sözleri ve Klipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevince sevince sevince sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Sevince sevince sevince sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oo sevince oo sevince öyle bir yol tutmuşum ki sorma inandım ki sevince vardır dünya sevincedir günlerin bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oo sevince oo sevince ooooaa olacak mıydım ben bu halde olacak mıydım ben bu halde sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan eriyorum galiba yavaştan oo sevince oo sevince oo sevince |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Seni Her Gördüğümde İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde Yüzüne bakmasam da, başımı çevirsemde seni gördüğümde İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde Ne kadar kırgım olsam, ne kadar dargın olsam da bile İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Çöpçüler Aşktan yana şansım yok Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın Beni kimden sorarsın Ben düştüm aşk ateşine Sende düşme yanarsın |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Öyle Bir Geçer Zaman ki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsın katı katı üzerine çekersin perde Yoldan geçenler varda her akşam gelenler nerde Kara yazı yazıldı sanma insanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zamnki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Bir cevap buldun mu sorulara yiğitlik de var yine serde Nasıl gaddar seneler geçiyor durduğu yerde Sana kara yazıldı insanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zamnki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zaman ki O nedir seni kızdıran memnun edeceği yerde Bak bir garip diyorki nerde o yarim nerde Anılara kapılıp kanma dünyanında düzeni böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Aşka İnanmıyorum Yıllarca sevdım askınla yandım Artık ben aska ınanmıyorum Sevdım sevelı cok acı cektım Terkederse etsın aldırmıyorum Onun ıcın carpan kalbum tutussa Yanarsa yansın ben yanmıyorum Sevıyorum dedın yalan soyledın Senı seven kalbı vıran egledın Aldatıp benı kıymet bılmedın Artık sozlerıne ınanmıyorum |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Gönül Salıncağı Yanağım yanağında, dudağım dudağında Salla beni sevgilim gönül salıncağında Başım dönsün,herşey dönsün salla beni Dünyam dönsün gönül salıncağında Aşkında varsa payım söyle neler yapayım Sallasana doyayım gönül salıncağında Başım dönsün,herşey dönsün salla beni Dünyam dönsün gönül salıncağında Gözlerimi kapayım derdimi unutayım Salla beni uçayım gönül salıncağında Başım dönsün,herşey dönsün salla beni Dünyam dönsün gönül salıncağında Aa.. Gönül salıncağında |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Gün Ola Harman Ola Yıllar oldu o halin böyle Gün ola harman ola Kor olup dönmeden küle Sabır ola sarman ola Nerde o pembe yarınlar Nerede mor kaldırımlar İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola İnsan oğlu böyle mi var gün ola harman ola Gün ola harman ola, gün ola harman ola İnsan oğlu böyle mi var gün ola harman ola İnsan oğlu böyle mi var gün ola harman ola Ye babam ye ye kalmasın Fakir ekmekte bulmasın Dünyayı yesen doymasın Sabır ola sarman ola Canbaz olduk bak hepimiz İp üstünde kaderimiz Gülüyoruz hep çaresiz Gün ola harman ola Gülüyoruz hep çaresiz Gün ola harman ola Gün ola harman ola, gün ola harman ola İnsan oğlu böyle mi var gün ola harman ola İnsan oğlu böyle mi var gün ola harman ola |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Kızları Da Alın Askere Gönül verdim kara gözlü esmere Gönül verdim kara gözlü esmere Alıp götürdüler beni askere Alıp götürdüler beni askere Kurban olam size ey komutanlar Kurban olam size ey komutanlar Kızları da alın artık askere Kızları da alın artık askere Yüce dağlar senin kahrın biter mi? Yüce dağlar senin kahrın biter mi? Yanmayan ocakta duman tüter mi? Yanmayan ocakta duman tüter mi? Kurban olam size ey komutanlar Kurban olam size ey komutanlar Yar olmassa bu askerlik biter mi? Yar olmassa bu askerlik biter mi? Nazlı yare için için yanırdı Nazlı yare için için yanırdı Bu askerliği ben bitmez sanardım Bu askerliği ben bitmez sanardım Ne çabuk gelirmiş meğer teskere Ne çabuk gelirmiş meğer teskere Herkes seve seve gitsin askere Herkes seve seve gitsin askere Kızları almayın artık askere |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Silinmeyen Hatıralar Silinmiyor gözlerimden o hatıralar Uzadı bitmiyor bu aylar yıllar Öldür beni yaşamayı istemiyorum Senden ayrı bu çileyi çekemiyorum Şimdi benim tek tesellim bir yudum şarap Bunca yıldır ağlıyorum yetmezmi yarap Güldür beni ağlamayı istemiyorum Senden ayrı bu çileyi çekemiyorum |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Şaşkın Aşk şarabı içmesi hoştur şaşkın Şarap peşinden koşmak boştur şaşkın Bir o yana bir bu yana yatma şaşkın Tenhalarda menhalarda bitmiş aşkın Sana başka sözüm yok bu alem içinde Bir alemsin şaşkın sen alem içinde Şaşkın sana ne dedim sen ne yaptın Dün gece gördüm seni ters yola saptın |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |