![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Erkin Koray Şarkı Sözleri ve Klipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yalnızlar Rıhtımı Bir ben miyim perişan Gecenin karanlığında Yosun tuttu gözlerim Yalnızlar rıhtımında Bütün gece ağladım Dalgalar kucağında Geceler ben ve deniz Yalnızlar rıhtımında Bir beni mi unuttular Uçup gitti ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Yalnızlar Rıhtımı Bir ben miyim perişan Gecenin karanlığında Yosun tuttu gözlerim Yalnızlar rıhtımında Bütün gece ağladım Dalgalar kucağında Geceler ben ve deniz Yalnızlar rıhtımında Bir beni mi unuttular Uçup gitti martılar Geceler ben ve deniz Yalnızlar rıhtımında |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Allah Aşkına Gözümden akan yaşı Silme allah aşkına Kahrımdan öldüğümü Bilme allah aşkına Ben yıllarca ağladım Kurda kuşa dert yandım Sana nasıl bağlandım Gitme allah aşkına Bir yaralı ceylanım Düşmüşüm ocağına Başımda ecel gibi Durma allah aşkına Ezelden sana hasret Uzandım kucağına Aklımdan geçenleri Sorma allah aşkına |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() | Anladın Mı? Anladin mi evladim? Bu dünyada neler var Kazanacağim derken Başi kaybetmek de var Dervişim çok bilmişim Seyyahim hep gitmişim Ustasinin işçisi Daha neler neler var Kaş yapayim derken Göz çikarma sakin Sen eskisi gibi Saf tavrini takin Anladin mi evladim? Bu dünyada neler var Senin kitabin kadar Yazilmiş cümleler var Sen ne kadar anladim Desen de evladim Anlamamişsindir Aramizdaki dağlar O kadar yüksek ki Aşamamişsindir Sözüm hiç kimseye değl Belki ters gelir birine Yalnizca bir şarki yazdik Bu böyle biline |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Hayat Katarı Hayat katarının ta en arka vagonunda yolcuyum Başımda bere elimde sarı madenden bir boru Deli gibi gidiyorum katarın gittiği yere doğru Çöh, çöh, çöh, çöh Hayat katarının ardına bağlı vagonda yolcuyum Başımda bere elimde boru gidiyorum Katarın gittiği yere doğru Çöh, çöh, çöh, çöh Hayatta her merhale bir istasyon Bir durak yeri Durmak istiyor katar bu istasyonlarda Dinlenmek istiyor Fakat ben Acelem ne bilmem Sarılınca elimdeki boruya Üflüyor, üflüyorum Düüt Ve duyar duymaz bu sesi önde lokomotif arkada vagonlar Sarsıla sarsıla ileri atılıyorlar Çöh,çöh,çöh,çöh Nereye gider bu katar? Diyorlar ki niceleri gittilerde bir daha geri dönmediler Fakat neden niçin bilmem Boruya üflüyorum gene ben Düüt Ve katar hızlanıyor yeniden Çöh,çöh,çöh,çöh Ateşçi aman yollara dikkat Elindeki kömürleri idareli at Lokomotif yorgun argın kemiriyor mesafeleri Mesafeler tekerleklerin altında eriyor sanki Çöh,çöh,çöh,çöh Biliyorum ilerisi uçurum Fakat sen yürü yavrum Gerisi beter, gerisi malum Gerisi beter, gerisi malum |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkin Koray Şarkı Sözleri ve Klipleri Erkin Koray müzük sözleri eklemeniz çok güzel oldu, bende severek dinlerim. Biyoğrafisinide araya kaydedelim istedim. emeğinize sağlık. Erkin Koray, Türk rock müziğinin öncülerindendir (doğumu:1941). Türk müzik tarihinin en önemli kişiliklerinden biridir. Arabesk'den hard rock'a kadar geniş bir yelpazede özgün eserler vermiş olmakla birlikte rock müzisyeni kimliği daha belirgindir. Türk rock müziğinin babası olarak da tanımlanmaktadır. Özgün çalışmaları, doğu ve batı müziklerinin nasıl sentezlenebileceği konusunda birçok müzisyene yol göstermiştir. Cemalim, Köprüden Geçti Gelin gibi çalışmaları ile Türk halk müziği, Nihansın Dideden, Kıskanırım gibi parçalar ile Türk sanat müziği eserlerini yorumlayarak Turk Rock (Turk Pop) müzik tarzının en önemli öncülerinden biri olmuştur. Şaşkın (Ala Ain Moulayiteen) (Dabke), Estarabim, Çöpçüler, Fesuphanallah gibi geniş kitlelerin beğenisini kazanan Arabesk-rock parçaların yanında, Mesafeler, Yağmur gibi psyhedelic rock'a uzanan ve Krallar gibi metal müzik olarak nitelendirilebilen birçok önemli çalışmaya imza atmıştır. 1960´larin sonuna dogru, bağlamanın sesini müzik yapilan mekânlarda daha çok duyurmak ve rock müziğinde de kullanabilmek için elektro bağlamayı icat etti. |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() | Gaddar Önce selam verdin gaddar Sonra yere serdin gaddar Bekle bekle dersin gaddar Çok paramı yersin gaddar Gaddar gaddar zalim gaddar Ha ha ha ha hain gaddar Bana bülbül dersin gaddar Durmadan ötersin gaddar Zaten ben yanmışım gaddar Sana hep kanmışın gaddar Gaddar gaddar zalim gaddar Ha ha ha ha hain gaddar |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cemalim Şen olasın Ürgüp dumanın tütmez Kır atıma cemin konağı tutmaz Oğlunda pek küçük yerini tutmaz Cemalım cemalım haldın cemalım Al kanlar içinde kaldın cemalım Ürgüp'ten de çıktığımı görmüşler Kır atımın sekisinden bilmişler Beni öldürmeye karar vermişler Cemalım cemalım haldın cemalım Al kanlar içinde kaldın cemalım |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() | Meçhul Sen, sen "seviyorum" diyordun Sen, sen "özlüyorum" diyordun Ne oldu, ne oldu şimdi sana Ne oldu, ne oldu sözlerinde, gözlerinde Yalnız ben vardım Sen, sen "ağlıyorum" diyordun Sen, sen "esniyorum" diyordun Ne oldu, ne oldu şimdi sana Ne oldu, ne oldu sözlerinde, gözlerinde Yalnız ben vardım Sen, sen "aşık oldum" diyordun Sen, sen "aşkı buldum" diyordun Ne oldu, ne oldu şimdi sana Ne oldu, ne oldu sözlerinde, gözlerinde Yalnız ben vardım |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() | Anma Arkadaş Bir sevgili uğruna sen de benim gibi yanma arkadaş O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş Giden gelir mi sandın? Aldandın boşa yandın Bırakıp gitti seni Niçin üstüne aldın? Anma arkadaş anma arkadaş Bir gün geri gelecek senden af dileyecek sanma arkadaş Yırt at gitsin resmini unut artık ismini anma arkadaş |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() | Hayat Bir Teselli Hayat bir teselli acı ızdırap Ben miyim bilemem zaman mı harap? Arıyorum kendime şimdi bir yoldaş Bulamadım ne bir dost ne de arkadaş Dokunmayın halime bırakın beni Soluyorum gün ve gün bak yavaş yavaş Kasırga mı fora mı hayat gülleri? Dünyamı bilemem ben miyim deli? Her gece yalnızım yok ki bir yoldaş Çekilmiyor hayatın kahrı arkadaş Dokunmayın halime bırakın beni Soluyorum gün ve gün bak yavaş yavaş |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |