![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Hakkı Bulut - Tülay Özer ( İkimiz bir fidanın güller .... )" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aslında Şarkı sözleri Hakkı Bulut'a ait ama daha çok Tülay Özer'in bir şarkısı olarak bilinir.. O nedenle ben her iki ismide yazdım ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız yola cikmiş ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Hakkı Bulut - Tülay Özer ( İkimiz bir fidanın güller .... ) Aslında Şarkı sözleri Hakkı Bulut'a ait ama daha çok Tülay Özer'in bir şarkısı olarak bilinir.. O nedenle ben her iki ismide yazdım ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller acan daliyiz sen benimle, ben seninle bu hayati yaşamaliyiz severek birbirimizi hayatta hep gulmeliyiz yaşamanin gayesini seni sevince anladim senden gelen her cefaya bu canimi adadim bil ki tahammul kalmadı başka birini sevmene sevme benden başkasini razi degilsen olmeme
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | |