![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Cehennemin Dibi Seviyorum allahım seviyorum vallahi Şu gencecik yaşımda eridiğim yetmez mi Durma söyle anana Başına kurşun döksün Şu gencecik uşağada Birazcık torpil geçsin Kız ananın eline Elalemin diline Cehennemin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Cehennemin Dibi Seviyorum allahım seviyorum vallahi Şu gencecik yaşımda eridiğim yetmez mi Durma söyle anana Başına kurşun döksün Şu gencecik uşağada Birazcık torpil geçsin Kız ananın eline Elalemin diline Cehennemin dibine dibine Atsınlar beni atsınben yine kaçacağım Alıp seni koynuma Vallahi billahi tillahi saracağım
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Dur Orda Dur Gökteki güneşin yerdeki hali Ona sorsan fıstık gibi yani Delirtiyor beni hep bu hali Offff anam offff Kafesten uçan kuş misali Tanımaz ne engel ne de mani Bana göre bu iş bitti yani Offff anam offff Dur orda dur çok koşan çabuk yorulur Zorlama dur düşersen yazık olur Zorlama ayıp ama yakışıyor mu bu sana? Yapma be güzelim ne oldu havana Ağlama ayıp ama şikayetin hep bana Oldu be güzelim döncem ben sana
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Sarılsam Da Olmayi DÜSTÜM INCE MARAZA YANSIN YÜREGUM YANSIN BEN ISTEMISIM SENI DE VERMEYENLER UTANSIN SARILSAM DA OLMAYI DARILSAM DA OLMAYI SEVEN SEVENINDEN BÖYLE DARILMAZ ANLADIM KI SENDEN BANA YAR OLMAZ COK ARARSIN BENIM GIBI GÜZELIM ETTIKLERIN YANINA DA KAR OLMAZ BENIM GIBI YANASIN SORMASINLAR HALINI IKI KERE YANASUN DA VERMEYESIN CANINI INSAN DEDIGIN INSAN SÖZÜNDEN GERI KALMAZ SENIN GIBI HAYIRSIZ DA HIC KIMSEYE YAR OLMAZ
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Çat Çat Bir kere sevdim, gönül verdim diye kölen mi oldum sandin Her isine geleni yaparken sen beni hiç yoktan saydin Ne desem olmuyor Sözümü takmiyor Her isine geleni yapiyor Yüzüme bakmiyor Sözümü tutmuyor Her önüne gelene çatiyor Çat çat çatlatiyor o beni Çat çat çat çat çatlatiyor o beni Çat çat çatlatiyor o beni Çatir çatir çat (Çatlatiyor o beni) Bir kere baktim, hayatimi yaktim nasil böyle bir hata yaptim Çok yüz verdim üstüme çiktin yeter artik ben biktim
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Doyamıyorum Sana sardi belimi sardi, saclarinin uzuni [x2] unutacagum dedum, tutamadum sozumu [x2] yana yana yana yana kaynayirum sana sana sana sana doymayirum yana yana yana yana kaynayirum sana bi$ey demeye korkayirum doymayirum sana, doyamiyorum [x2] sana sana sana sana doymayirum [x2] uzun uzun saclari omuzuna yayilur [x2] kiz ne gada guzelsun seni goren bayilur [x2] yana yana yana yana kaynayirum sana sana sana sana doymayirum yana yana yana yana kaynayirum sana bi$ey demeye korkayirum doymayirum sana, doyamiyorum [x2] sana sana sana sana doymayirum [x2] ay batayi batayi tepenin gerisine [x2] yar seni kapatayim gonlumun kafesine [x2] yana yana yana yana kaynayirum sana sana sana sana doymayirum yana yana yana yana kaynayirum sana bi$ey demeye korkayirum doymayirum sana, doyamiyorum [x2] sana sana sana sana doymayirum [x2] doymayirum sana, doyamiyorum [x2] sana sana sana sana doymayirum [x2]
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Oldimi Kim Sana Asik Yana Yana Yana Catlasin Elalem Gezelim Yan Yana Kim Üzdü Seni Söyle Bana Söyle Bana Cekip Gitme Hemen Dön Bir Bak Bana Bune Bune Oldimi Yar Oldimi Oldimi Yakistimi Söyle Gözlerin Dogdumi Yar Dogdumi Dogdumi Tastimi Söyle Dünya Fani Asklar Fani Nolur Yani Kalsan Yaaar...
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Yaralı Yürek Yaralı Sen benim gönlümde sönmeyen yangınım Dilimden düşmeyen şarkımsın Geçse de aylar yıllar unutmadım Seni çok ,özledim AŞKIMSIN Seni, seni sevdim seveli Aşkından oldum deli Sana gönül verdim vereli SEVGİLİM Yalan değil sevdam yalan değil Ölsem de vazgeçemem bunu böyle bil Yaralı bu yürek yaralı Bin bir yerinden yaralı Ayrıldık ayrılalı YARALIYIM YARALI
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |