![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Cehennemin Dibi Seviyorum allahım seviyorum vallahi Şu gencecik yaşımda eridiğim yetmez mi Durma söyle anana Başına kurşun döksün Şu gencecik uşağada Birazcık torpil geçsin Kız ananın eline Elalemin diline Cehennemin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Cehennemin Dibi Seviyorum allahım seviyorum vallahi Şu gencecik yaşımda eridiğim yetmez mi Durma söyle anana Başına kurşun döksün Şu gencecik uşağada Birazcık torpil geçsin Kız ananın eline Elalemin diline Cehennemin dibine dibine Atsınlar beni atsınben yine kaçacağım Alıp seni koynuma Vallahi billahi tillahi saracağım
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Ferketmiyor Dertlerimi bilecek Göz yaşımı silecek Yüzümü güldürecek Sevgili arayırum Fidan gibi duracak İnce belli olacak Gönlümü dolduracak Sevgili arayırum Boyi boyuma uysun Huyu huyuma uysun Kızların hepsi duysun Sevgili arayirum Farketmiyor etmiyor Kara olsun kaşları Farketmiyor etmiyor Sarı olsun saçları Yeterki candan olsun Sevdalı bakışları
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Gamzelim Kapıldık sevdalığa o ne güzel sarayi İlaç olda iyileştir içimdeki yarayi Gamzeli yanağına yakışıyi benleri Bu dünyada yaşatmam yar seni sevenleri Almasın bize güneş gel gidelim serinden Bu yara başka yara derindendir derinden Gamzeli yanağına yakışıyi benleri Bu dünyada yaşatmam yar seni sevenleri Gözlerimin nurusun canlarımın direği Senin için yanayi bu uşağın yüreği
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Kar Yağdı Dağlarıma DAHA MI YANACAGIM BU SEVDA ATESINDE ALLAHIM AL CANIMI SEVDIGIMIN PESINDE NAZLI YARIMIN EVI DERENIN KENARINA ÖMRÜM BEYHUDE GECTI GELDIK SON BAHARINA NE CILELER YASADIM TESELLI FAYDA ETMEZ ASIRLAR GECSE BILE SEVDAM GÖNLÜMDEN GITMEZ HASRETIN YAKTI BENI KAR YAGDI DAGLARIMA SEVDALUKTAN GÜLMEDUM DA GIDEYI MERAGIMA (SEVDUM DA ALAMADUM GIDEYI MERAGIMA)
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Katula Katula Güleyirum haline katula katula Bi sözü geçiremedun karuna Daha niye vermedun ağızının payını Vermeyisu Ula ula ula ula Sen bir kalori bile etmeyusun Ula ula ula Bu alemin lıght erkeğusun Ne oldu sana Ne oldu böyle Nerde o eski taş fırın erkeği Bir anda oldu lıght erkeği KLİP
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Sarılsam Da Olmayi DÜSTÜM INCE MARAZA YANSIN YÜREGUM YANSIN BEN ISTEMISIM SENI DE VERMEYENLER UTANSIN SARILSAM DA OLMAYI DARILSAM DA OLMAYI SEVEN SEVENINDEN BÖYLE DARILMAZ ANLADIM KI SENDEN BANA YAR OLMAZ COK ARARSIN BENIM GIBI GÜZELIM ETTIKLERIN YANINA DA KAR OLMAZ BENIM GIBI YANASIN SORMASINLAR HALINI IKI KERE YANASUN DA VERMEYESIN CANINI INSAN DEDIGIN INSAN SÖZÜNDEN GERI KALMAZ SENIN GIBI HAYIRSIZ DA HIC KIMSEYE YAR OLMAZ
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Seven Sevene Güzeller sever nazı yaylalar sever yazı Dünyanın hali böyle tavşanı sever tazı Kantar sever darayı mikrop sever yarayı Tanır mı ondan başka zengin sever parayı Güve sever tahtayı imam sever meftayı Beşiğinden mezara doktor sever hastayı Bahçe sever yağmuru fırıncılar hamuru Kara sevdalı gibi manda sever çamuru Huylu sever huyunu soylu sever soyunu Siyasiler de sever vatandaşın oyunu Deli sever fikrini derviş sever zikrini Nerde bir güzel görsem o da sever çirkini Kilise sever çanı falcı sever fincanı Mevlanın emri böyle azrail sever canı Tavuklar sever foli futbolcu sever goli Yosmaların zillisi sever cüzdanı doli Gariban sever çuli zampara sever dulu Kurban olduğum allah sever günahsız kulu
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Vurdi Vurdi Vuruldi Bugün günlerden pazar, onu da yağmur bozar Çıkma yavrum dışarı, nazar olursun nazar Vurdi vurdi vuruldi, üç vurdi bir vuruldi Benim sevdalıklarım rize''de duyuldi Gülde bülbül ötmüyor, hasretin hiç bitmiyor Gözlerimden hayalin vallahi hiç gitmiyor Vurdi vurdi vuruldi, üç vurdi bir vuruldi Benim sevdalıklarım trabzon''da duyuldi Derdim kendi kendime,aradığımı buldum Ha bu aşkın sonunda hem ağladım hem güldüm Vurdi vurdi vuruldi, üç vurdi bir vuruldi Benim sevdalıklarım samsun''da duyuldi
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Yanağından Öpeyim Kız sana benim gibi var mı gönülden yanan Bana sözlüyüm dedun yalan söyledun yalan Yalan söyledun Evlimisun bekar mı yok ki kız sana soran Senun da aklın bende yalan söyledun yalan Yalan söyledun Bir baktım gözlerune, oldu olacak olan Bana sevmeyirum dedun yalan söyledun yalan Yalan söyledun Parmağına yok yüzük sözlüsün ne bileyum İstemem dudağını yanağından öpeyum
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Davut Güloğlu Şarkı sözleri ve Klipleri Canıma Yetensin Her acinin sonu, sana varyior, sana. CANIMA YETENSIN, dertten bile betersin, ooooofffff, Ne diyeyim sana?! CANIMA YETENSIN. Asktan bile betersin, ooooofffffff, Ne diyeyim sana?! Dinmiyor sizim, gülmüyor yüzüm, gülemem ki, aaaahhhh, gülemem ki! Yalnlizca sana, gecmiyor sözüm, Gidemem ki, aaahhhh, gidemem ki!
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |