![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ka Tun Mita Xendasoç Ka tun mita xendasoç Xendas u zizağisoç Tun u garkevisana Lus u zağik ellisoç Ka cefukanu elles Laşe8an deep kaşa İnçuk oğe yedosnis Memal memal yedaşa ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Ka Tun Mita Xendasoç Ka tun mita xendasoç Xendas u zizağisoç Tun u garkevisana Lus u zağik ellisoç Ka cefukanu elles Laşe8an deep kaşa İnçuk oğe yedosnis Memal memal yedaşa KLİP
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Koçari Kulani çiçku çiçku Muço lukuşi morçi Kapulas mogigidap Monkata var na çorçi Yur katişi gomalu Skanişeni meptkoçi Dido xelebas vore Kudi n8aşa yeptkoçi O nenni koçari Kodopskidi beçayi Bozo si ekçopayi O nenni koçari Skanda razi vartaşa Nana baba maptkoçi E nazoba skanite Ma nosis mejamptkoçi Çkvapes nusimini do Ma muşeni memtkoçi Si na coxo gegodu Namuren ya nam koçi O nenni koçari Kodopskidi beçayi Bozo si ekçopayi O nenni koçari KLİP
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Ben Seni Sevduğumu Ben seni sevduğumi oy Dunyalara bildurdum Endurdun kaşlaruni Babani mi eldurdum En dereye dereye al dereden taşlari Geçti bizden sevdaluk al cebumden saçlari Kiz evunun onine sereceğum kilimi Oldi hayli zamanlar görmedum sevduğumi Yaz geldi bahar geldi açti yeşil yapraklar Ben sana doyamadum doysun kara topraklar KLİP
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Bozo �Bozo, ma si maoropen Mu ôare va maziten� Maoroperûi Si va bziriüo andğa Kiana meixven domawonerûu Öe Var Huy oropa mu on gomoöondru Ma mi vorûi gomoöondru Gomoöondru eveli Ezmoce bziram xvala xarayisüani Lumcirûu Murunwxepe dijvales dorûuyi? Memancudi dorûu Him si orûiyi? So on him fotoğrafepes na on bere?
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Narino Ben deli oldum deli narino Tutun bağlayun beni Gideyirum buradan narino Kızlar ağlayun beni Bu dere yılan olsa narino Derdumi bilen olsa Oturup da ağlardum narino Yaşumi silen olsa Bu dere akar gider narino Taşlari yikar gider Ne ettum sevduğume narino Yuzume bakar gider KLİP
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Ella Ella Ella ella metsz ella Entu kağe viyella Entu kağin ağhçkenin yar A'sti kağsiyuz yalla Lusnika erand kişer Hayde ertag a'skişer Hedev çağh tsemer ge'lli yar Viyel ertag a'skişer Aye garmilig aye Modinida'l ar aye Modined kaoçana yar Cutme ğhavağ ar aye Covele'in oğnuke' Kukuliim kukuli Deve'g intsi im sevdan yar Yesa'l astezun kuli KLİP
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Tsira Bağis vordi vardi âiri Nana éira kogale 3ilvad moüod vamaéopu Nanaia éira kogale 3ira éira nanaia éira kogale Muöod mapşaliak teşi Nana éira kogale Süan üoropak ma omöopu Nanaia éira kogale 3ira éira nanaia éira kogale Si vardisu uçguku do Nana éira kogale Tişen goévangvrdişnero Nanaia éira kogale 3ira éira nanaia éira kogale KLİP
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Gelevera Deresi Koyverdun gittun beni allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun piçağumun yarasi Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar KLİP
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Potpori Moxtu kocelaxedu néana şüala méorida Nusalepe daşkimi bozope tisya vida Anderi na naşkvare axir oxori süani Mo var gokomocaman komoxtu orasüani E dumani dumani nay ulur mani mani Nana do babasüani nuüu oüodumani Pulera kodolodu toliti var iâiren Bozo şuri do guri ezmocepes maâiren Oy oy oy ax oy oy KLİP
| | |
| | #30 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Çok Güzel Bi Paylaşım Olmuş Abla Ellerine Sağlık Kazım Koyuncu En Severek Dinlediğim Karadeniz Sanatçılardan Biri .......... ![]()
__________________ HeRqes AyNı HaYaTTa KenDini BirŞey SaNma...! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |