![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Oy Oy Güzelim İndim dere yukarı aklım kaldı denize Sevduğum arkamızdan oy oy güzelim neler dediler bize Denizin dalgasını dereler savuşturur Ayri düştüm yarimden oy oy güzelim kim bizi kavuşturur ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Oy Oy Güzelim İndim dere yukarı aklım kaldı denize Sevduğum arkamızdan oy oy güzelim neler dediler bize Denizin dalgasını dereler savuşturur Ayri düştüm yarimden oy oy güzelim kim bizi kavuşturur Oy gemim budanasun yaktın beni yanasın Bu köyün inadına oy oy güzelim alır beni gidesun Gemim geliyor gemim duduğuni çalmadan Azraile can vermem oy oy güzelim sevdiğimi almadan KLİP
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Kız Sen Yaşayamazsın Dileri kız sen yaşayamassın Yaşayıpta gülmeyesin Sen evlendiğinde Işık ve çiçek olmayasın Kız cefukaya çıktığında Kumar ağacından yaprak kopart Sırtını aşana kadar Tekrar tekrar geri bak
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Domivamis Domivamis, yokeşeps koeşapti Xut kyoisti lazuti şeni gopti Va maziruşi xolo boşi kogepti Var içoden derdi meraği çkimi Kamikamis jur tolepe dudgitas Çili muşi çkimisteri duskidas Mşokoinite utakete doskidas Var içoden derdi meraği çkimi Gyai çkomit çkidi var domiskidu A lukmaşa toli kodomiskudu Jur lukmaşa para var ki dopskidu Var içoden derdi meraği çkimi Domivamis, yokuşiş kaeşapti Xut kyoisti lazuti şen gopti Var maziruşi xolo boşi kogepti Var içoden derdi meraği çkimi
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Didou Nana Oropa ardzo arti varen Çkim iveri nçari çkvaşa Miordini miçkutu do Goytiroku ma si çkvaşa Miordini miçkutu do Didou do na ni na Huriyadas çima ndğasu Skani mamulyas makipginam kankaleşa gamkomile Vaşilebu taşi rina kankaleşa gamkomile Didou do na ni na Seri do ndğaşi arti mapu Skani şaras ginocinepu Skani dudi midamiğuru Şkvak kargi mokileku Skani dudi midamiğuru Didou do na ni na Ah oropa si ncgiri ndğaşi Guri muço domixaşi Seri iri şeni serinen do kukumela naku ndğaşi Seri iri şeni serinen do Didou do na ni na KLİP
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri İgzas Xvala Ulun Süidamuşi va meçu şuri him Gurimuşi iucu Moxûi uwu himus Gema, zuğa do abja İduşunu Vida Va moxelu ham kiana ma Bzirareyi ôeya A dixa Dixo-wunate na dolovincirare A leûa Vidiüoyi ôeya ôetraşa Doviyiüoyi ôeya leûa cari
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Hey Gidi Karadeniz Hey gidi karadeniz Doldi da taşamadi Etmiyelum sevdaluk Edenler yaşamadi E verane raüani - ey verane tepe Guri üoxomiüani - yüreğimi oynattın Megaşkva vigzalare - bırakıp gideceğim (ama) Eüemire ûiüani - sırtımda sepet gibisin(sensiz gidemiyorum)
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Ateşlerde Ateşlerde yanmış bu can ile Nerelere gidem ben nerelere Yüreğime saplanmış bu hançerle Nerelere gidem ben nerelere Söyle a canım söyle Nerelere gidem ben nerelere Bağırsam duyar mısın sesimi Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Ben Baba ben yıkıcıyım ama Kendini bilmez değilim Yaşamak istiyorum sadece Kendi savaşlarım uğrunda Ben sadece ben olmak istiyorum Işık hızıyla geçen zamanı Yaşamak belki de çok zor Korkuyorum ben geçmişten Korkuyorum gelecekten
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Karşıya Çifte Çamlar Karşıya çifte çamlar Evun alti arpalık oy evun ne kalabaluk Oy oy oy oy Yarum sen de varmidur oy benum gibi sevdaluk Oy oy oy oy Yarum sen de varmidur oy benum gibi sevdaluk Oy oy oy oy Karşiya çifte çamlar oy sakizi yere damlar Oy oy oy oy Sevup alamiyanin oy yüreğini buz bağlar Oy oy oy oy Sevup alamayanin oy yüreğini buz bağlar Oy oy oy oy KLİP
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kazım Koyuncu Şarkı sözleri ve Klipleri Benim Gülüm Bundan böyle dağ dağ dolaşırım Yüreğim çok yaralı, derdim var Karışalım birbirimize sen şeker ben yağ Yaktın kül ettin sen beni gülüm Yeni odaya perde astım Rüyamda boynuna sarılmıştım Ağlıyordum uyandığımda Yaktın kül ettin sen beni gülüm Çarşıya inerdiniz bazı bazı Babandan habersiz gözlerdim seni Gülüm sen başkasına gitmeyesin Bilki benimsin e gülüm
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |