![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Volkan Konak Şarkı sözleri ve Klipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Balıkçının Türküsü Uy reis yapma Ben sevdaliyim Sevduğum sevmez da Ben yaraliyim Eğridi müğridi Deniz kurudi Hamsisi mezgidi Nereye gitti Ah ah ha bu yanadur uy da Ah ah ha ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Volkan Konak Şarkı sözleri ve Klipleri Balıkçının Türküsü Uy reis yapma Ben sevdaliyim Sevduğum sevmez da Ben yaraliyim Eğridi müğridi Deniz kurudi Hamsisi mezgidi Nereye gitti Ah ah ha bu yanadur uy da Ah ah ha şu yanadur Bizum uşaklarun Kaptan hepisi Denizi bilmeyen Yalnız birisi Onunda yelken açar türküsü Ah ah ha bu yanadur uy da Ah ah ha şu yanadur
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Volkan Konak Şarkı sözleri ve Klipleri Bu Gaybana Sevdaluk Elemit kara camluk Kar yagarda tutturur Bu gaybana sevdaluk Olumi unutturur Salini saliniyi Asagidan bir duman Gozumi kapaturum Oper beni alnumdan Al beni gotur duman Yolun var mi yukari Tatar dagina dogri Dizi dizi cikalum Dinlensun dizlerumuz Bir kenara duralum Acalim kumpanyayi S betlere dalalumVaralum doruguna Sevdalara cikalum Elemit kara camluk Kar yagarda tutturur Bu gaybana sevdaluk Olumi unutturur
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Volkan Konak Şarkı sözleri ve Klipleri Elendim Elendim Eledim eledim höllük eledim, Aynalı beşikte canan bebek beledim. Büyüttüm besledim asker eyledim, Gitti de gelmedi canan buna ne çare, Yandı ciğerim de canan buna ne çare. Bir güzel simâdır aklımı alan, Aşkın sevdasını canan sineme saran. Bizi kınamasın ehl-i din olan. Gitti de gelmedi canan buna ne çare, Yandı ciğerim de canan buna ne çare
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Volkan Konak Şarkı sözleri ve Klipleri Hastane Önünde Hastane önünde incir ağacı anam ağacı Doktor bulamadı bana ilacı anam ilacı Doktor bulamadı bana ilacı anam ilacı Baştabip geliyor yaramdan acı anam vay acı Hasta düştüm yüreğime dert oldu anam dert oldu Ellerin vatanı bana yurt oldu anam yurt oldu Mezarımı kazın bayıra düze anam vay düze Yönünü çevirin sıladan yüze anam vay yüze Yönünü çevirin sıladan yüze anam vay yüze Benden selam söylen sevdiğinize sevdiğinize Başına koysun karalar ağlasın anam ağlasın Gurbet elde kaldım diye ağlasın anam ağlasın Garip kaldım yüreğime dert oldu anam dert oldu Ellerin vatanı bana yurt oldu anam yurt oldu KLİP
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Volkan Konak Şarkı sözleri ve Klipleri Hem Okudum Hem De Yazdım Hem okudum hemde yazdım Yalan dünya senden bezdim aman Dağlar otlağını gezdim Yiten yavru bulunur mu Bak şu işe bak şu işe aman Yandı yürek döndü köze Mehmedimi bir top beze Saran dünya değilmisin El veriyor el veriyor Orta da direk bel veriyor aman Döndüm baktım sağ yanıma Mehmedim can veriyor hey KLİP
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Volkan Konak Şarkı sözleri ve Klipleri Kavga Üç kardeş emaneti aldılar bir dereden İlyas,temel,süreyya kürekler siya siyah Emanet makinalı tüfekler hoçkis marka Karadeniz denizdir kah uslu kah delidir Delirir karayeldir kara yel oy kara yel Rüzgar yaman esiyor taktılar kürekleri Yele karşı çekmekten kırıldı bilekleri Karadeniz uşağının yoktur can yelekleri Hatce, ümmi, gülizar kıyıda bekliyorlar Sırtlayıp tüfekleri cepheye taşımaya İlyas temel süreyya dönmediler geriye Hatce, ümmi, gülizar gittiler o dereye Aldılar tüfekleri kürekler siya siyah İlyas, temel, süreyya, hatce, ümmi, gülizar Bir yastığa baş koyar bir tetiğe basarlar Kavganın haklı olanı erkek dişi bilmiyor Bütün halk birlik olmasa kavga hatrı olmuyor
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Volkan Konak Şarkı sözleri ve Klipleri Martı Yüzlü Deniz kıyısında bir martıyla konuşurken görüyormuş dostlarım beni sürekli, Bir kaptanım çünkü, kağıt gemilerden emekli Gülemedim ki hiç hasta yatağının başında Haberi bu yüzden yoktur annemin sol yanağımdaki gamzeden Komidinin stündeki ilaçların sayıları arttıkça Kutularından yaptığım gökdelenin uzamasına seviniyorum Ve bilmezdim Annemin yaşantısındaki renkliliğin Yalnızca raflara dizili kavanozların içindeki reçeller olduğunu Bilerek mi yanına almadın giderken Başının yastıkta bıraktığı çukuru Güveniyordum oysa ben sevgimize Vapur iskelesi ya da tren istasyonundaki saatin doğruluğu kadar Beni senin gibi bir de annem terketmişti Ki göbeğimde durur onun yokluğundan bana kalan çukur Sıralanmış saksılar vardı limana bakan penceremizin önünde Ve çiçekler arkasında ekmek kırıntıları serpen martı yüzlü bir anne Terasta toplanan kadınlar limandaki beyaz geminin ışıkları yanınca Dedikodusunu yapmayı unuturlardı Tam o saatte sokaktan geçen yazlık sinemadaki biletçi kızın Annesinin dizlerinin dibinden hiç ayrılmayan uslu bir çocuk gibidir Limandaki deniz Ama sokağa çıkıp dalga olmak geçer yüreğinden Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana Bir kaşık sesini bile çok gördünüz şekersiz içerek çaylarınızı İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine Kendi başıma zor sığıyorum bugün Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne? Kabuğunu koparmadan ne bir elmayı soyabildim Ne de iyileştirebildim bir yaramı Ama karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna Bendim çünkü bıçağı saplayan onun yurduna Büyüklerle ben yapamıyorum Çocuklar da almıyor beni oyunlarına Devlet dairesinde yangından kurtarılmayacak sıkışmış bir çekmece gibiyim Açılamıyorum sana Kardeşiyle sokaklarda hep bir örnek giydirilen Sen nasıl sevmezsin eşitliği Yürürken düşen çoraplarınıaynı hizaya getirmek için Annen değilmiydi önünde diz çöken Yol kenarlarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp Harçlığımı atardım Bu yüzden en çok denizden alacaklıyım...
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Volkan Konak Şarkı sözleri ve Klipleri Nefesin Nefesime Nefesin nefesime Yatar gül harmanı gibi Canımın dermanı gibi Her yanında çiçek açmış Binboğa ormanı gibi Nesine yar nesine Ölürüm yar sesine Bidaha vursaydı nefesin nefesime Canım sesemi geldin Kadem basamı geldin Sağ olsam gelmez idin Öldüm yasa mı geldin
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Volkan Konak Şarkı sözleri ve Klipleri O Vay Beni Ağlarum O vay beni ağlarum Aman yavrim ağlarum yana yana Hayde hayde ağlarum yana yana Derdumu diyeceğim aman yavrim Hiç derdi olmayana Hayde hayde hiç derdi olmayana Oy gidi karadeniz Aman yavrim suların ne karadur Hayde hayde suların ne karadur Senun benum gibi aman yavrim Yüreğunmi yaradur Hayde hayde yüreğunmi yaradur
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Volkan Konak Şarkı sözleri ve Klipleri Pedaliza Ey istanbul istanbul, yedun gurbetçileri, yedun gurbetçileri Ey istanbul istanbul Yedun gu.. Yedun gu.. Yedun gurbetçileri Kiminun yari ağlar kiminin yavrilari Yanayum yarum için Savurayum külümü Sevda limanlarına Sürsünler ikimuzi Pedaliza,pedaliza Madem oldi sevdaluk Seven seveni alsa Seven seveni alsa A benum sari kizum Birak seveyum seni Birak seveyum seni Ah benum sari kizum Birak se.. Birak se.. Birak se.. Birak seveyum seni Birak seveyum seni Kovsunlar ikumizi Lanetlesinler bizi Yanayum senun için Savurayum külümü Sevda limanlarına Sürsünler ikimuzi Pedaliza o pedaliza... Madem oldu sevdaluk....
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |