![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Yabancı Şarkı Sözleri(Türkçe Çevrimi)" başlıklı konu görüntüleniyor, "How Does It Feel – Avril Lavigne I’m not afraid of anything hiçbir şeyden korkmuyorum I just need to know that I can breathe sadece nefes aldığımı bilmem yeter And ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Aktif Uye ![]() | How Does It Feel – Avril Lavigne How Does It Feel – Avril Lavigne I’m not afraid of anything hiçbir şeyden korkmuyorum I just need to know that I can breathe sadece nefes aldığımı bilmem yeter And I don’t need much of anything ve pek bir şeye ihtiyacım yok But suddenly, suddenly ama aniden, aniden I am small and the world is big ben kücüğum ve dünya büyük All around me is fast moving etrafımda ve cok hızlı hareket ediyor Surrounded by so many things birçok şey tarafından sarmalanmış Suddenly suddenly aniden aniden Nakarat: [ How does it feel to be different from me benden farklı olmak nasıl bir his? Are we the same? biz aynı mıyız? How does it feel to be different from me benden farklı olmak nasıl bir his? Are we the same? biz aynı mıyız? How does it feel? nasıl bir his? ] I am young and I am free gencim ve özgürüm But I get tired get weak ama yoruluyor ve güçsüzleşiyorum I get lost and I can’t sleep kayboluyorum ve uyuyamıyorum But suddenly suddenly ama aniden ,aniden Nakarat Would you comfort me beni teselli eder miydin? Would you cry with me benimle ağlar mıydın? I am small and the world is big ben küçüğüm ve dünya büyük But I’m not afraid of anything ama hiçbir şeyden korkmuyorum ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah How does it feel, How does it feel Nasıl bir his nasıl bir his? You’re different from me, different Benden farklısın, farklı |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Aktif Uye ![]() | Knockin' On Heaven's Door – Avril Lavigne Knockin' On Heaven's Door – Avril Lavigne Yeah, yeah, yeah [2x] Momma take this badge off of me Anneciğim bu rozeti çıkar üzerimden I can't use it anymore Artık kullanamam onu It's getting dark, too dark to see Hava kararıyor, görmek için fazla karanlık Feel I'm knockin' on heaven's door Cennetin kapısını çaldığımı hissediyorum Knock knock knockin' on heaven's door x4 Tak tak cennetin kapısını çalıyorum Momma put my guns in the ground Anneciğim silahlarımı yere bırak I can't shoot them anymore Artık onlara ateş edemem That long black cloud is coming down O büyük kara bulutlar üzerimize geliyor I Feel like I'm knockin' on heaven's door Cennetin kapısını çaldığımı hissediyorum Knock knock knockin' on heaven's door x4 Tak tak cennetin kapısını çalıyorum Yeah, yeah, yeah Evet, evet, evet |
| | |
| | #33 |
| Aktif Uye ![]() | Tomorrow – Avril Lavigne Tomorrow – Avril Lavigne And I wanna believe you, Ve sana inanmaya çalışıyorum When you tell me that it'll be ok, Bana bunun yoluna gireceğini söylediğinde Ya I try to believe you, Evet, sana inanmaya çalışıyorum But I don't Ama inanmıyorum When you say that it's gonna be, Ne zaman bir şeyin olacağını söylesen It always turns out to be a different way, Her zaman başka bir yola sapıyor I try to believe you, Sana inanmaya çalışıyorum Not today, today, today, today, today... Bugün değil, bugün, bugün, bugün,... [ I don't know how I'll feel Nasıl hissedeceğimi bilmiyorum tomorrow, tomorrow, Yarın, yarın I don't know what to say, Ne söyleyeceğimi bilmiyorum tomorrow, tomorrow Yarın, yarın Is a different day Başka bir gündür ] It's always been up to you, Bu her zaman sana bağlıydı It's turning around, Ama değişiyor It's up to me, Bu bana bağlı I'm gonna do what I have to do, Yapmam gerekeni yapacağım just don't Sadece yapma Gimme a little time, Bana biraz zaman ver Leave me alone a little while, Beni biraz yalnız bırak Maybe it's not too late, Belki çok geç değil not today, today, today, today, today... Bugün değil, bugün, bugün, ... Hey yeah yeah, hey yeah yeah, and I know I'm not ready, Hey evet evet, hey evet evet, ve hazır olmadığımı biliyorum Hey yeah yeah, hey yeah yeah, maybe tomorrow Hey evet evet, hey evet evet, belki yarın Hey yeah yeah, hey yeah yeah, and I know I'm not ready, Hey evet evet, hey evet evet, ve hazır olmadığımı biliyorum Hey yeah yeah, hey yeah yeah, maybe tomorrow Hey evet evet, hey evet evet, belki yarın And I wanna believe you, Ve sana inanmak istiyorum When you tell me that it'll be ok, Bana bunun yoluna gireceğini söylediğinde Ya I try to believe you, Evet, sana inanmaya çalışıyorum But I don't Ama inanmıyorum Not today, today today... Bugün değil, bugün bugün... Tomorrow it may change Yarın bu değişebilir |
| | |
| | #34 |
| Aktif Uye ![]() | Forgotten – Avril Lavigne Forgotten – Avril Lavigne Ah ah ah ah Ah ah ah ah I'm giving up on everything her seyden vazgeciyorum Because you messed me up cunku sen beni mahvettin Don't know how much you, you scupper up Ne kadar batırdığını bilmiyorum You never listened hicbir zaman dinlemedin That's just too bad bu cok kotu Because I'm moving on cunku simdi kendi yoluma gidiyorum I won't forget unutmayacagim You were the one that was wrong hatali olan kisi sendin I know I need to step up and be strong biliyorum ayakta kalmaya ve guclu olmaya ihtiyacim var Don't patronize me patronluk taslama bana Yeah yeah yeah yeah yeah evet evet evet evet evet [ Have you forgotten unuttun mu? Everything that I wanted istedigim her seyi Do you forget it now simdi mi unutuyorsun You never got It hicbir zaman anlamadın Do you get it now simdi anlıyor musun? Yea yea yea yea yea evet evet evet ] Ah ah ah ah Ah ah ah ah Gotta get away kacip gitmem gerek There's no point in thinking about yesterday dun hakkinda düşünmenin hicbir anlami yok It's too late now cok gec artik It won't ever be the same bir daha asla ayni olmayacak We're so different now biz cok farkliyiz simdi Yea yea yea yea yea evet evet evet I know I wanna run away biliyorum kaçmak istiyorum I know I wanna run away biliyorum kaçmak istiyorum Run away kosup gitmek If only I could run away keşke kaçabilsem If only I could run away keşke kaçabilsem Run away kosup gidebilsem I told you what i wanted I sana ne istedigimi soylemistim I told you wath i wanted sana ne istedigimi soylemistim What I wanted ne istedigimi But I was forgotten ama ben unutulmustum I won't be forgotten unutulmus olmayacagim Never Again bir daha asla! Forgotten unutulmus Yeah yeah yeah Forgotten unutulmus Yeah yeah yeah Forgotten unutulmus Yeah yeah yeah Forgotten unutulmus Yeah yeah yeah |
| | |
| | #35 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yabancı Şarkı Sözleri(Türkçe Çevrimi) Going Under Now i will tell you what i've done for you 50 thousand tears i've cried Screaming deceiving and bleeding for you And you still won't hear me Don't want your hand this time i'll save myself Maybe i'll wake up for once Not tormented daily defeated by you Just when i thought i'd reached the bottom I'm dying again I'm going under Drowning in you I'm falling forever I've got to break through I'm going under Blurring and stirring the truth and the lies So i don't know what's real and what's not Always confusing the thoughts in my head So i can't trust myself anymore I'm dying again I'm going under Drowning in you I'm falling forever I've got to break through So go on and scream Scream at me i'm so far away I won't be broken again I've got to breathe i can't keep going under TERCÜMESİ Dibe İniyorum Şimdi sana senin için ne yaptığımı anlatacağım 50 bin gözyaşı döktüm Senin için bağırarak aldatarak ve kanayarak Ve sen hala beni duymuyorsun Dibe iniyorum Bu kez ellerini istemiyorum, kendi kendimi kurtaracağım Belki bir kez uyanacağım Senin tarafından acı çektirilmemiş ve her gün yenilmemiş olarak Tam dibe varmış olduğumu düşündüğüm sırada Yine dalıyorum Dibe iniyorum Sende boğuluyorum Sonsuza dek düşüyorum Harekete geçmeliyim Dibe iniyorum Bulandırıyor ve karıştırıyorum doğruyu ve yalanı Bu yüzden neyin gerçek olduğunu bilmiyorum Bu yüzden neyin gerçek neyin gerçek olmadığını bilmiyorum Kafamdaki düşünceleri her zaman karıştırıyorum Bu yüzden artık kendime güvenemiyorum Yine dalıyorum Devam et ve bağır Bağır bana çok uzaklardan Tekrar kırılmayacağım Nefes almalıyım dibe inmeye devam edemem Yine dalıyorum son günlerde en çok dinlediğim yabancı şarkı. |
| | |
| | #36 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yabancı Şarkı Sözleri(Türkçe Çevrimi) pardon unutmuşum şarkı Evanescence grubuna aittir..... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |