![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Yabancı Şarkı Sözleri(Türkçe Çevrimi)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bon Jovi - It's My Life Bu kalbi kırılmışlar için bir şarkı değil İnancı bitmişler için sessiz bir dua değil Kalabalıktaki herhangi bir yüz olmayacağım Yüksek sesle bağırdığımda sesimi duyacaksın ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Bon Jovi - It's My Life Bon Jovi - It's My Life Bu kalbi kırılmışlar için bir şarkı değil İnancı bitmişler için sessiz bir dua değil Kalabalıktaki herhangi bir yüz olmayacağım Yüksek sesle bağırdığımda sesimi duyacaksın Bu benim hayatım Ya şimdi ya hiç Sonsuza dek yaşamayacağım Sadece hayatta olduğum sürece yaşamak istiyorum (Bu benim hayatım) Kalbim açık otoban gibi Frankie'nin dediği gibi bunu kendi yolumla yaptım Sadece hayatta olduğum sürece yaşamak istiyorum Bu benim hayatım Bu bölgelerinde ayakta kalanlar için Asla davadan vazgeçmeyen Tommy ve Gina için Yarın daha da zorlaşıyor hata yapmayın Şans bile şanslı değil Kendi şansınızı yaratmalısınız İsmini çağırdıklarında dik dursan iyi olur Eğilme, kırılma, bebek, iddiandan vazgeçme |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Avril Lavigne - Sk8er Boi Avril Lavigne - Sk8er Boi O genç bir oğlandı O genç bir kızdı Bundan daha açık anlatabilir miyim? O bir punktı Kızsa bale yapmıştı Daha ne söyleyebilirim ki O, kızı istiyordu Kız da aslında onu gizlice istediğini kimseye söylemeyecekti Ama kızın bütün arkadaşları Burun kıvırdılar Onlar çocuğun bol kıyafetlerine takmıştı O patenli bir çocuktu Kız,sonra görüşürüz dedi Çünkü çocuk kendisi için yeterince iyi değildi Onun(kızın) tatlı bir yüzü vardı Ama kızın aklı bir karış havadaydı Yeniden ayaklarını yere basması gerekiyordu Bugünden 5 yıl sonra Kız evde oturur Evde yalnız başına bebeğine yemek yedirerek Tv'yi açar ve tahmin edin kimi görür? Patenci çocuk MTV'de rock yapıyor Hemen arkadaşlarını arar Onlar çoktan biliyordur Ve onun şovu için biletleri hepsi almıştır Onların ardından kız da gider Kalabalıkta ayakta durur Reddettiği adama bakar O patenci bir çocuktu Seninle sonra görüşelim demişti Çünkü onun için yeterince iyi değildi O şimdi bir süper star Gitarını çalıyor Senin şirin yüzün onun ne kadar değerli olduğunu görüyor mu? Üzgünüm kızım ama kaçırdın fırsatı İyi şansım var ki çocuk benim artık Biz iki iyi arkadaştan daha da öteyiz Bu hikaye böyle biter O çocuğun nasıl bir adam olabileceğini görememen çok kötü Gözle görünmeyecek şeyler vardır Onun içindeki ruhu gördüm O genç bir erkek Ve ben genç bir kızım Bundan daha açık ne diyebilirim? Birbirimize aşığız Birbirimizin dünyasını nasıl sallamadığımızı duymadın mı? Patenci çocukla birlikteyim Seninle sonra görüşürüz çocuk dedim Şovdan sonra sahne arkasında olacağım About a girl you used to know Ve onun eskiden tanıdğı bir kızla ilgili yazdığı şarkıyı söylerken yanında stüdyoda olacağım |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() | Avril Lavigne - Complicated Avril Lavigne - Complicated A-ha, hayat böyle A-ha, a-ha, işte bu şekilde Çünkü hayat böyle A-ha, a-ha, işte bu şekilde Sakin ol, ne bağırıyorsun? Arkana yaslan, hepsi daha once yapıldı Ve eğer, sadece kendi halinde bırakabilirsen, göreceksin Seni olduğun gibi beğeniyorum Arabanda giderken ve benimle bire-bir konuşurken Ama sen diger insanların yanında başka biri oldun Rahatlayamazmış gibi arkanı kolluyorsun Karizmatik olmaya çalışıyorsun, bana aptal gibi görünüyorsun Söyle bana Neden gidip ve her şeyi karmaşık hale getirmek zorundasın? Başka biriymiş gibi davrandığını görüyorum ve hüsrana uğruyorum Hayat böyle, sen Ve düşersin ve sürünürsün ve dağılırsın Ve elde ettigin her şeyi alır ve onu dürüstlüğe çevirirsin Ve bana söz ver seni asla numara yaparken görmeyeceğim, hayır hayır hayır Haber vermeden buraya geliyorsun Farklı bir şeymişsin gibi giyinmişsin Nerede olduğunu ve nerende olduğunu görüyorsun Bu tavrını takındığın zaman beni güldürüyorsun Çıkar şu tiki kıyafetlerini Biliyorsun, kimseyi kandıramazsın |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Avril Lavigne - I'm With You Avril Lavigne - I'm With You Bir köprüde duruyorum Karanlıkta bekliyorum Artık burda olacağını düşündüm Yağmurdan başka hiçbir şey yok Hiç ayak sesi yok Dinliyorum ama hiç ses yok Kimse beni bulmaya çalışmıyor mu? Birisi gelip beni eve götürmeyecek mi Bu lanet bir soğuk gece Bu hayatı anlamaya çalışıyorum Elimi tutup götürmeyecek misin beni Beni yeni bir yere götür Kim olduğunu bilmiyorum Ama ben... ben seninleyim Bir yer arıyorum Bir yüz arıyorum Burda bildiğim birisi var mı Çünkü hiçbir şey doğru gitmiyor Ve her şey bir dert Ve kimse yalnız olmayı sevmez Ah neden her şey bu kadar şaşırtıcı Belki de kafayı yedim |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() | Avril Lavigne – Together Avril Lavigne – Together Something just isn't right Bir şeyler yolunda değil I can feel it inside Bunu içimde hissedebiliyorum The truth isn't far behind me Doğru, benden çok uzakta değil You can't deny İnkar edemezsin When I turn the lights out Işıkları söndürdüğümde When I close my eyes Gözlerimi kapadığımda Reality overcomes me Gerçek beni alt ediyor I'm living a lie Bir yalanı yaşıyorum When I'm alone I feel so much better Yalnız olduğumda çok daha iyi hissediyorum And when I'm around you I don't feel Ve senin yanında olduğumda hissetmiyorum Together it doesnt feel right at all Birlikteyken, hiç iyi hissetmiyorum Together, we've built a wall Birlikte, bir duvar ördük Together holding hands we'll fall Birlikte, el ele tutuşarak düşeceğiz Hands we'll fall Ellerle düşeceğiz This has gone on too long Bu, çok ileriye gitti I realize that I need something good to rely on Güvenecek güzel bir şeye ihtiyacım olduğunu fark ettim Something for me Benim için bir şey My heart is broken Kalbim kırık I'm laying here Burada yatıyorum My thoughts are choking on you my dear Düşüncelerim senin üzerinde yoğunlaşıyor hayatım On you my dear Senin üzerinde hayatım When I'm around you when I'm around you Senin etrafındayken senin etrafındayken I don't feel together, no Birlikteymişiz gibi hissetmiyorum, hayır |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() | Avril Lavigne-Losing Grip Avril Lavigne-Losing Grip Are you aware of what you make me feel, baby Beni nasıl hissettirdiğinini farkında mısın, bebek? Right now I feel invisible to you, like I'm not real Şu anda sana karşı görünmez hissediyorum, gerçek değilmişim gibi Didn't you feel me lock my arms around you Kollarımı etrafında birleştirmemi istememişmiydin Why'd you turn away? Neden sırtını döndün? Here's what I have to say İşte söylemem gerekenler I was left to cry there, waiting outside there Orada ağlamak üzere bırakıldım, dışarda beklerken Burning with a lost stare Kayıp bir bakışla yanarken That's when I decided O zaman karar verdim Nakarat : [ Why should I care Neden umursayayım 'Cuz you weren't there when I was scared Çünkü korktuğumda orada değildin I was so alone O kadar yalnızdım ki You, you need to listen Sen, senin dinlemeye ihtiyacın var I'm starting to trip, I'm losing my grip Tökezlemeye başlıyorum, kontrolü kaybediyorum And I'm in this thing alone Ve bu işte yalnızım ] Am I just some chick you place beside you to take somebody's place Birilerinin yerini alman için yanına koyduğun bir piliçten mi ibaretim? When you turn around can you recognize my face Bana döndüğünde, yüzümü tanıyabiliyor musun? You used to love me, you used to hug me Eskiden beni severdin, eskiden bana sarılırdın But that wasn't the case Ama böyle değildi Everything wasn't okay Her şey yolunda değildi I was left to cry there, waiting outside there Orada ağlamak üzere bırakıldım, dışarda beklerken Burning with a lost stare Kayıp bir bakışla yanarken That's when I decided O zaman karar verdim Nakarat Crying out loud Sesli şekilde ağlıyorum I'm crying out loud Sesli şekilde ağlıyorum x2 Open your eyes Gözlerini aç Open up wide İyice aç Why should I care Neden umursayayım 'Cuz you weren't there when I was scared Çünkü korktuğumda orada değildin I was so alone O kadar yalnızdım ki Why should I care Neden umursayayım 'Cuz you weren't there when I was there Çünkü ben oradayken den orada değildin I was so alone O kadar yalnızdım ki Why should I care Neden umursayayım If you don't care then I don't care Sem umursamıyorsan ben de umursamıyorum |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Avril Lavigne- slipped away live Avril Lavigne- slipped away live I miss you, miss you so bad Seni özlüyorum , çok fazla özlüyorum I don't forget you, it's so sad Seni unutmuyorum, ne kadar hüzünlü I hope you can hear me Beni duyabileceğini umuyorum I remember it clearly Bunu net hatırlıyorum The day you slipped away Senin süzülüp gittiğin günü Was the day I found it won't be the same O gün bir daha aynı olmayacağını anladığım gündü Ooo Nah nah la la la nah nah I didn't get around to kiss you goodbye on the hand Eline elveda öpücüğü kondurmak için orada değildim I wish that I could see you again Seni tekrar görebilirdim diye umuyorum I know that I can't Göremeyeceğimi biliyorum Oooo I hope you can hear me cause I remember it clearly Umarım beni duyuyorsundur çünkü bunu net hatırlıyorum The day you slipped away Süzülüp gittiğin günü Was the day I found it won't be the same O gün bir daha aynı olmayacağını anladığım gündü Ooo I had my wake up Ben uyandım Won't you wake up Sen uyanmayacak mısın? I keep asking why Hala sebebini soruyorum And I can't take it Ve buna dayanamıyorum It wasn't fake O sahte değildi It happened, you passed by Gerçekten oldu, sen geçip gittin Now you’ve gone, now you’ve gone Şimdi gittin, şimdi gittin There you go, there you go İşte gidiyorsun, işte gdiyorsun Somewhere I can't bring you back Seni geri getiremedeğim bir yere Now you’ve gone, now you’ve gone Şimdi gittin, şimdi gittin There you go, there you go İşte gidiyorsun, işte gdiyorsun Somewhere you’re not coming back Geri gelmeyeceğin bir yere The day you slipped away Süzülüp gittiğin gün Was the day i found it won't be the same noo. O gün bir daha aynı olmayacağını anladım ,hayır The day you slipped away Süzülüp gittiğin gün Was the day that i found it won't be the same oo ... O gün bir daha aynı olmayacağını anladım o ... Nah nah, nah nah nah, nah nah I miss you Seni özlüyorum |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() | BEATLES-YESTERDAY BEATLES-YESTERDAY yesterday all my troubles seemed so far away (dün bütün dertlerim çok uzak göründü) now it looks they're here to stay (şimdi burada kalcaklarmış gibi gözüküolar) ,I believe in yesterday(düne inanıyorum) suddenly, I'm not half the man I used to be (aniden olduğum adamın yarısı bile deilm) there's a shadow hanging over me (üstümde asılı bi gölge var) ,yesterday came suddenly(dün aniden geldi) why she had to go, I don't know, she wouldn't say (neden gitmek zorundaydı,bilmiorm,sölemedi) I said something wrong, now I long for yesterday (hiç bişey demedm şimdi düne uzanıyorum) yesterday, love was such an easy game to play (dün aşk oynanacak kolay bi oyundu) now I need a place to hide away (şimdi ihtiyacım war) ,I believe in yesterday(düne inanıorm) |
| | |
| | #19 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yabancı Şarkı Sözleri(Türkçe Çevrimi) Evanescence Lithium Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, I want to stay in love with my sorrow. Oh, but God, I want to let it go. Come to bed, don't make me sleep alone. Couldn't hide the emptiness, you let it show. Never wanted it to be so cold. Just didn't drink enough to say you love me. I can't hold on to me, Wonder what's wrong with me. Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, I want to stay in love with my sorrow. Don't want to let it lay me down this time. Drown my will to fly. Here in the darkness I know myself. Can't break free until I let it go. Let me go. Darling, I forgive you after all. Anything is better than to be alone. And in the end I guess I had to fall. Always find my place among the ashes. I can't hold on to me, Wonder what's wrong with me. Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, ...stay in love with my sorrow. I'm gonna let it go. TERCÜMESİ Lithium Lityum - ben kendi içime kilitlemeni istemiyorum Lityum - onsuz olmanın nasıl hissettirdiğini unutmak istemiyorum Lityum - hüznümle aşkımın içinde kalmak istiyorum Ama tanrım böyle devam etmesini istiyorum Yatağa gel, yalnız uyutma beni Oluşturduğun boşluğu saklayamıyorum artık Hiç istemezdim böyle soğuk olmasını Sadece içmedin yeterince, beni sevdiğini söyleyecek kadar Artık kendime tutunamıyorum Merak ediyorum, yanlış nerde? Lityum - ben kendi içime kilitlemeni istemiyorum Lityum - onsuz olmanın nasıl hissettirdiğini unutmak istemiyorum Lityum - hüznümle aşkımın içinde kalmak istiyorum Bu kez beni düşürmene izin vermek istemiyorum Uçma isteğimi boğ Burda, karanlığın içinde kim olduğumu biliyorum Rahat bırakana kadar özgür olamıyacağım Gitmeme izin ver Sevgilim, seni herşeye rağmen affediyorum Herşey yalnız olmaktan daha iyidir Ve sonunda biliyorum ki düşmek zorundayım Ve her zaman küllerin arasında yerimi bulacağım Lityum - ben kendi içime kilitlemeni istemiyorum Lityum - onsuz olmanın nasıl hissettirdiğini unutmak istemiyorum Lityum - hüznümle aşkımın içinde kalmak istiyorum Ama tanrım böyle devam etmesini istiyorum |
| | |
| | #20 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yabancı Şarkı Sözleri(Türkçe Çevrimi) Evanescence Everybody's Fool Perfect by nature Icons of self indulgence Just what we all need More lies about a world that Never was and never will be Have you no shame don't you see me You know you've got everybody fooled Look here she comes now Bow down and stare in wonder Oh how we love you No flaws when you're pretending But now i know she Never was and never will be You don't know how you've betrayed me And somehow you've got everybody fooled Without the mask where will you hide Can't find yourself lost in your lie I know the truth now I know who you are And i don't love you anymore It never was and never will be You're not real and you can't save me Somehow now you're everybody's fool TERCÜMESİ Everybody's Fool Herkesin Soytarısı Doğuştan kusursuz Kendine güvenin ikonları Hepimizin tek ihtiyac duyduğu şey Bir dünya hakkında daha fazla yalan Hiçbir zaman var olmadı ve asla var olmayacak Hiç utanman yok mu beni görmüyor musun? Biliyorsun herkesi kandırdın Bak, geliyor işte Önünde eğil ve meraklı bir şekilde bak Oh seni ne çok seviyoruz Rol yaparken kusursuzsun Fakat şimdi biliyorum o Hiçbir zaman var olmadı ve asla var olmayacak Sen bana nasıl ihanet ettiğini bilmiyorsun Ve bir şekilde herkesi kandırdın Masken olmadan nereye saklanacaksın Kendi yalanının içinde kendini bulamıyorsun Şimdi gerçeği biliyorum Kim olduğunu biliyorum Ve seni artık sevmiyorum Hiçbir zaman var olmadı ve asla var olmayacak Sen gerçek değilsin ve beni kurtaramazsın Her nasılsa artık herkesin soytarısı oldun |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |