![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "beğendiğiniz şarkı sözleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "cem yıldız..imkansız aşk Gecenin en siyahında Umudun bittiği yerdeyim Gecenin en siyahında Umudun bittiği yerdeyim Köşeyi dönsem ölüm Düz gitsem hayat Gölgeler içindeyim Köşeyi dönsem ölüm Düz gitsem hayat Gölgeler ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| VAROLUS YOKOLUS ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Yaş: 24
Rep Gücü: 3 ![]() | beğendiğiniz şarkı sözleri cem yıldız..imkansız aşk Gecenin en siyahında Umudun bittiği yerdeyim Gecenin en siyahında Umudun bittiği yerdeyim Köşeyi dönsem ölüm Düz gitsem hayat Gölgeler içindeyim Köşeyi dönsem ölüm Düz gitsem hayat Gölgeler içindeyim Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız Çemberin en dışında En çıkmaz sokaktayım Çemberin en dışında En çıkmaz sokaktayım Çığlık atsam sessiz Sussam yine çaresiz Gölgeler içindeyim Çığlık atsam sessiz Sussam yine çaresiz Gölgeler içindeyim Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız..
__________________ ]herşey ölür[]ve sadece sen kalırsın[ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Rep Gücü: 3 ![]() | intizar..ıhlamurlar altında Kar tanesi gibi nazlı Kuş kanadı gibi kırık Yar tenine haram değdi Zamansız bu ayrılık Kalbimi gömdüm toprağa Ihlamurlar kan ağladı Nasıl bir vedadır bu yar Gözyaşım gözümden damladı Dillerim lal dokunmayın Aşkı bende sokulmayın Başımı bana eğdirdi Bu yarayı kanatmayın Başımı yere eğdirdi Bu yarayı kanatmayın El yastığı yaban gelmez mi İçin benim kadar üzülmez mi Her dünya da ahım peşinde Aşkım bana hesap vermez mi
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 3 ![]() | yüksek sadakat.. belki üstümüzden bir kuş geçer Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar,gökyüzü ve toprak uyurken Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gökyüzünden Hiç bir yüz güzel değil senin yüzünden Haydi kalk gidelim bu şehirden Gün doğarken ya da güneş batarken Belki kuşlar geçer üstümüzden Kanatlanır senin ellerinden... Ellerinden...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |