![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vbAdvancedcmps (portal) forumu içinde "Portal Haberlerini iki blokta göstermek için" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar Portal Ana sayfasındaki bir blok şeklinde sunulan haberleri, kare şeklinde ve iki blok halinde göstermek için küçük bir eklentidir. Eklendi vbadvanced.com adresinden Yüksel abimin tavsiyesi ve irşadı ile alınmıştır. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Portal Haberlerini iki blokta göstermek için Arkadaşlar Portal Ana sayfasındaki bir blok şeklinde sunulan haberleri, kare şeklinde ve iki blok halinde göstermek için küçük bir eklentidir. Eklendi vbadvanced.com adresinden Yüksel abimin tavsiyesi ve irşadı ile alınmıştır. Demo fotosu aşağıdadır: Teşekkürler bana değil YÜKSEL'e Admincp>sitiller ve temalar dan adv_portal templatesini aç: şu kodu bul Kod: $stylevar[htmldoctype] Kod: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> aynı yerden adv_portal_newsbits templatesini bul şu kodu ara: Kod: <if condition="!$mod_options['portal_news_legacy']"> Kod: <if condition="$newscount == 1"> <table cellpadding="0" width="100%" height="100%"> </if> <if condition="($newscount % 2)"> <tr> </if> <td valign="top" width="50%"> <table height="100%" align="center" border="0" class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" width="100%"> Kod: </td>
</tr>
</table>
</if>
</if>
kaydet çık. şimdi: vBa CMPS > Edit Pages > Homepage > Edit > Separate News Posts > burayı No yap. İşlem tamamdır. Demo Resim |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Portal Haberlerini iki blokta göstermek için :confused: Arkadaşım peki bu haber portalı diyorsunuz hep. Ama ben bunu bir türlü bulup aktif edemedim. Portali ikili sütün haline getirdim, resim eklemede sol tarafa yazılar sağ tarafa falan gibi ayarlar yaptım ama her nedense bu portal benim sitemde aktif olmamak için benimle yarışıyor. Bir kaç konu içerisinde gördüm ama hipbirisini anlamadım bilmece gibi yazmışlar (tabi bana göre) Bu haber portalini bulup çıkartacak kimse varsa lütfen rica ediyorum yardım etsin ... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Portal Haberlerini iki blokta göstermek için Bilmece değil aslında, fakat yeni başlıyor olabilirsiniz, o yüzden size garip geliyor biraz. Portalde bir News (haberler) birde newsarchive (Haber arşivi) modülü var. Sen hangisini istiyorsun. Benim yukarıda verdiğim news (yani haber) kısmıdır. Sen hangisini portalde gösteremiyorsun buraya açıkça, hatta caps yani foto yükler tarif edebilirsen sana yardımcı oluruz. Bu modülleri portal ana sayfasında göstermek için vBa CMPS>Edit Modules Burada News müdülününün aktif olduğunu görüyorsan şimdide vBa CMPS>Edit Pages bu sayfaya gir ve modülün burada onaylı ve aktif olduğunu kontrol et. Sonucu buraya yaz. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Portal Haberlerini iki blokta göstermek için bu konuda acemi olduğum kesin bunu kabul ediyorum. ama bu baya karışık yada bana öyle geliyor yardım almadan bunu yapmak imkansız bu kesin. benim panelimi ve yapmak istediğim haber ekleme modülü resimlerini ektedir. bana yardım ederseniz sevinirim. Siteme Ekteki resimde mevcut bloktan 4-5 ekleyeceğim. Altına da son eklenen konular zaten ekleniyor. sitemin orta bölümünün bölye olmasını istiyorum. admin panelim http://img261.imageshack.us/my.php?image=adminys6.jpg istediğim modül http://img234.imageshack.us/my.php?image=rnekix8.jpg Konu qwerclock tarafından (16-02-2007 Saat 07:33 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Portal Haberlerini iki blokta göstermek için Verdiğiniz resimlere baktım. Yukarıda dediklerimi aynen uyguladığında haberler orta yerde 4 yada 6 şeklinde veredeğin rakama göre dizilecektir. Yani benim verdiğim en baştaki resimdeki gibi olacaktır. YÜKSEL BEY Yukarıda verdiğim portal haber düzenleme kodlarını yaptıktan sonra sayfada az bir büyüme oldu, ve altta kaydırma çubuğu çıktı. Kodları bir incelermisiniz acaba neden? |
| | |
| | #6 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Portal Haberlerini iki blokta göstermek için Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Portal Haberlerini iki blokta göstermek için Evet öyle yaptım, Hocam bur defa problem, portal ana sayfasındaki, haber karelerinin biri ötekinden farklı çıkıyor. Ya öyle düzensiz kalacak, yada bunu eşitlemenin başka bir yolu olması gerek. Bulursanız bizimle paylaşın hocam. |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Portal Haberlerini iki blokta göstermek için Alıntı:
| |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Portal Haberlerini iki blokta göstermek için arkadaşlar Ben Kendim iframe İle html de haber bandı Yaptım Kullanıyorum ama ugraşmak zor geldigi için Önerdiqiniz Şekilde yapmak istedim ama news modülünü Ben sildim Onu nasıl geri getirebilirim ??? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |