![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vbAdvancedcmps (portal) forumu içinde "vBadvanced CMPS CP tr dil" başlıklı konu görüntüleniyor, "vBadvanced CMPS CP vBadvanced CMPS tr dil dosyaları lazım.mümkünse yrdm edermisiniz. ayrıca portalda ki tag sistemi nasıl ayarlıcaz modul kurdum ama ayarlıyamadım..tr de olmadıgı için hiç ellemedim..teşekkürler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | vBadvanced CMPS CP tr dil vBadvanced CMPS CP vBadvanced CMPS tr dil dosyaları lazım.mümkünse yrdm edermisiniz. ayrıca portalda ki tag sistemi nasıl ayarlıcaz modul kurdum ama ayarlıyamadım..tr de olmadıgı için hiç ellemedim..teşekkürler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: vBadvanced CMPS CP tr dil CMPS nin ayrı bir türkçe dil dosyası yoktur, çunki zaten vbulletin dil sistemini kullanır senın yapman gereken sadece modul başlıklarını türkçeleştirmek,Tag sistemi vacmps son sürümüyle gelen bir ozelliktir. vbulletin 3.7 sürümündeki tag sistemine entegre bir moduldur
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |