![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vbAdvancedcmps (portal) forumu içinde "Haber Menüsü" başlıklı konu görüntüleniyor, "haber menüsünde altta görüntüleme sayısı vs çıkıyor. hepsini kapattım ama görüntüleme sayısından bir türlü kurtulamadım. sizin portaldaki haber menüsü gibi nasıl yapabilirim. yani yalnızca başlıkların görünmesini istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Haber Menüsü haber menüsünde altta görüntüleme sayısı vs çıkıyor. hepsini kapattım ama görüntüleme sayısından bir türlü kurtulamadım. sizin portaldaki haber menüsü gibi nasıl yapabilirim. yani yalnızca başlıkların görünmesini istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Haber Menüsü Haber arsivi modulunden bahsediyorsun herhalde ACP/vBa CMPS/Edit Pages den anasayfayı duzenleye tıkla, altta / Advanced Options bolumunde Haber Arsivi Options var. Show Preview in Archive? seceneği dısında tum secenekleri kapat
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Haber Menüsü tekrar çok teşekkür ederim yardımların için. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Haber Menüsü sağda haber arşivini kasdetmiştim aslında. haber arşivinde yalnızca başlıklar çıkıyor alt alta. bu şekilde nasıl yapabiliriz. birde sizin portalda ortadaki küçük bloglardan sağ taraf için yapabilirmiyim.bu blog nasıl oluşturuluyor? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |