![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vbAdvancedcmps (portal) forumu içinde "sol taraf açılır kapanır menü" başlıklı konu görüntüleniyor, "rica etsem sitenizde bulunan sol açılır kapanır menü kodlarını paylaşabilirmisiniz. ben biraz uğraştım kodlarla ama içinden çıkamadım. eğer yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | sol taraf açılır kapanır menü rica etsem sitenizde bulunan sol açılır kapanır menü kodlarını paylaşabilirmisiniz. ben biraz uğraştım kodlarla ama içinden çıkamadım. eğer yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sol taraf açılır kapanır menü Alıntı:
http://www.supermeydan.net/forum/2320-post12.html
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sol taraf açılır kapanır menü çok teşekkür ederim yüksel kardeş. yaptım, çokta güzel oldu fakat ilave kategori eklemeye çalıştım, yapamadım.aynı kategoriyi bir alta kopyalamaya çalıştım ama ok yine bir üstte çıkıyor menü açılmıyor. ilave kategori nasıl ekleyebilirim? |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sol taraf açılır kapanır menü Değişiklikleri adv_portal_navmenu templatede yapacaksın ilk once ustte ana menunun kodlarını ayarla (asagıda ornek verilmiştir) Kod: <!-- Ornek Menu -->
<table height="15" cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%">
<tr onmouseover="this.className='alt1'" onmouseout="this.className='alt2'"><td align="left" ><span id="ornek">
<script type="text/javascript"> vbmenu_register("ornek"); *********** <a href="#"><b>ornek menu</b></a></span></td></tr>
</table>
<!-- Ornek Menu -->
Kod: <!-- ornek menu start --> <div class="vbmenu_popup" id="ornek_menu" style="display:none;margin-left:60px;"> <table cellpadding="3" cellspacing="1" border="0"> <tr><td class="thead">ornek menu</td></tr> <tr><td class="vbmenu_option"><a href="http://www.supermeydan.net/forum/"><li> </li><b>supermeydan</b></a> ............... ............. </td></tr> </table> </div> <!-- ornek Menu End -->
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sol taraf açılır kapanır menü teşekkürler paylaşımlar için, çok işime yaradı gerçekten. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |