FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > BİLGİSAYAR & İNTERNET > Webmaster Dünyası > vBulletin > vbAdvancedcmps (portal)

Merhaba arkadaşlar. CMPS Portal Hakkında Bir soru sormak istiyorum..

vBulletin katogorisi vbAdvancedcmps (portal) forumu içinde "Merhaba arkadaşlar. CMPS Portal Hakkında Bir soru sormak istiyorum.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba arkadaşlar.. vBulletin CMPS portal hakkında bir soru sormak istiyorum. Aslında yüksel abiye özel mesaj göndermeye çalıştım fakat yeni üye olduğum için ve 10 mesajım olduğu için gönderemedim. vBulletin CMPS ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-11-2007, 12:01 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

sametweb is on a distinguished road
Merhaba arkadaşlar. CMPS Portal Hakkında Bir soru sormak istiyorum..

Merhaba arkadaşlar..

vBulletin CMPS portal hakkında bir soru sormak istiyorum. Aslında yüksel abiye özel mesaj göndermeye çalıştım fakat yeni üye olduğum için ve 10 mesajım olduğu için gönderemedim.

vBulletin CMPS portalda kendi hazırladığım bir sayfayı modül olarak eklemek istiyorum. Sayfayı ekliyorum, bildiğim kadarıyla herşeyi yapıyorum fakat sayfa bannerin üstünde görünüyor. Bu sitenin anasayfasına baktığımda yüksel abinin bu işten bayağı bir anladığını düşündüm ve bu soruyu buraya sormaya karar verdim. Bu konuda bana biraz yardım ederseniz sevinirim.

Şimdiden hepinize teşekkürler arkadaşlar. Tabi sana da yüksel abi. ;)
sametweb isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 28-11-2007, 12:47 PM   #2
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Cevap: Merhaba arkadaşlar. CMPS Portal Hakkında Bir soru sormak istiyorum..

ACP/vBa CMPS/Add Module/Template Module seciyorsun aclan sayfadan modul baslıgını yazıyorsun Template to Include kısmına ekleyeceğin sayfa ile ilgili bir ad yazıyorsun .ORN. adv_portal_deneme ön ek otomatik yazıldıgından buraya sadece deneme yazman yeterli ardından biçimi secip(kullandıgın forum skini) Template Content bolumune asagıdaki kodları yapıstırıyorsun

Kod:

<tr>
<td class="alt1" align="left">

BU BOLUME KENDİ İCERİĞİNİ YAZACAKSIN

</td>
</tr>
Daha sonra kaydet diyip sonraki sayfadan modulun gosterileceği sayfa,sutun.. vs seciyorsun
Alt 28-11-2007, 02:18 PM   #3
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

sametweb is on a distinguished road
Cevap: Merhaba arkadaşlar. CMPS Portal Hakkında Bir soru sormak istiyorum..

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ACP/vBa CMPS/Add Module/Template Module seciyorsun aclan sayfadan modul baslıgını yazıyorsun Template to Include kısmına ekleyeceğin sayfa ile ilgili bir ad yazıyorsun .ORN. adv_portal_deneme ön ek otomatik yazıldıgından buraya sadece deneme yazman yeterli ardından biçimi secip(kullandıgın forum skini) Template Content bolumune asagıdaki kodları yapıstırıyorsun

Kod:

<tr>
<td class="alt1" align="left">

BU BOLUME KENDİ İCERİĞİNİ YAZACAKSIN

</td>
</tr>
Daha sonra kaydet diyip sonraki sayfadan modulun gosterileceği sayfa,sutun.. vs seciyorsun
Çok teşekkür ederim Yüksel Abi. Büyük oranda sorunumu çözmüş oldun. ;)
sametweb isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil