![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vbAdvancedcmps (portal) forumu içinde "Merhaba arkadaşlar. CMPS Portal Hakkında Bir soru sormak istiyorum.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba arkadaşlar.. vBulletin CMPS portal hakkında bir soru sormak istiyorum. Aslında yüksel abiye özel mesaj göndermeye çalıştım fakat yeni üye olduğum için ve 10 mesajım olduğu için gönderemedim. vBulletin CMPS ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Merhaba arkadaşlar. CMPS Portal Hakkında Bir soru sormak istiyorum.. Merhaba arkadaşlar.. vBulletin CMPS portal hakkında bir soru sormak istiyorum. Aslında yüksel abiye özel mesaj göndermeye çalıştım fakat yeni üye olduğum için ve 10 mesajım olduğu için gönderemedim. vBulletin CMPS portalda kendi hazırladığım bir sayfayı modül olarak eklemek istiyorum. Sayfayı ekliyorum, bildiğim kadarıyla herşeyi yapıyorum fakat sayfa bannerin üstünde görünüyor. Bu sitenin anasayfasına baktığımda yüksel abinin bu işten bayağı bir anladığını düşündüm ve bu soruyu buraya sormaya karar verdim. Bu konuda bana biraz yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler arkadaşlar. Tabi sana da yüksel abi. ;) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba arkadaşlar. CMPS Portal Hakkında Bir soru sormak istiyorum.. ACP/vBa CMPS/Add Module/Template Module seciyorsun aclan sayfadan modul baslıgını yazıyorsun Template to Include kısmına ekleyeceğin sayfa ile ilgili bir ad yazıyorsun .ORN. adv_portal_deneme ön ek otomatik yazıldıgından buraya sadece deneme yazman yeterli ardından biçimi secip(kullandıgın forum skini) Template Content bolumune asagıdaki kodları yapıstırıyorsun Kod: <tr> <td class="alt1" align="left"> BU BOLUME KENDİ İCERİĞİNİ YAZACAKSIN </td> </tr>
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba arkadaşlar. CMPS Portal Hakkında Bir soru sormak istiyorum.. Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |