![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vbAdvancedcmps (portal) forumu içinde "Pasif modülü sildim anasayfa açılmıyor(yardım)" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba portala haber ekle kategori ekle diye uğraşırken siteyi tamamen bozdum arkadaşlar lütfen yardım. öncelikle biraz anlatayım ne yaptığımı; chat diye birşey koyacaktım anasayfaya modülün birini kopyladım tempalte oluşturdum yüksel ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Pasif modülü sildim anasayfa açılmıyor(yardım) merhaba portala haber ekle kategori ekle diye uğraşırken siteyi tamamen bozdum arkadaşlar lütfen yardım. öncelikle biraz anlatayım ne yaptığımı; chat diye birşey koyacaktım anasayfaya modülün birini kopyladım tempalte oluşturdum yüksel adminin anlattığı gibi sonra içine kodları koyamadım filan siteyi bozdu ben de pasif (inactive) ettim. Şimdide pasif modülleri temizleyim dedim ve chat modülünü sildim silerken modules/navigation diye bir dizin belirtti ve eminim silme diyordu ama ben gayri ihtiyari, sildim ve şimdi anasayfa açılmıyor. Modüles klasörüne elle attım add modüles kısmından içeri aldım yine de açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Pasif modülü sildim anasayfa açılmıyor(yardım) ilk kurulumdaki vacmps dosyasında Extras (do not upload) klasoru var burada butun modullerinin yedekleri mevcut. Hangi modulu sildi isen Admin panel modul yukle bolumunden modulu import et (yukle) bunu yapmadan once sitendeki modules klasorunun chmod degeri 777 olmalı
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Pasif modülü sildim anasayfa açılmıyor(yardım) cok sağol kardeş hızlı cvbın icin, ancak yuklerken Database error in vBulletin 3.6.7: Invalid SQL: ### INSERT QUERY GENERATED BY fetch_query_sql() ### INSERT INTO adv_modules (`0`, `active`, `userperms`) VALUES ('', '1', '4,14,16,15,17,18,9,10,12,7,2,6,5,11,1,3'); MySQL Error : Unknown column '0' in 'field list' Error Number : 1054 bu sekilde bir hata aldım. 777 yaptım bu arada sanırım üye grplarıyla alakalı, ama değiştirdim yine aynı hata sadece values kısmındaki sayılar değişiyor Konu deneme tarafından (22-09-2007 Saat 12:01 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Pasif modülü sildim anasayfa açılmıyor(yardım) Yukleme yaparken gosterim Modul izinlerinde problem var galiba İzinler normal ise Upgrade.php yi yukleyip update yap Hatta daha garanti olsun istiyorsan install.php yi yukleyip scripti Reinstall yapabilirsin(silinmiş olan modulude yuklemiş olursun)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Pasif modülü sildim anasayfa açılmıyor(yardım) Yedek almanda fayda var tabiki, ama uninstall yapmayacaksın reinstall yapacaksın yani uzerine kuracaksın vbacmps_install.php yukleyip browser ile cagırdıgında reinstall secenegi oldugunu gorursun
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Pasif modülü sildim anasayfa açılmıyor(yardım) maalesef kardeş, reinstall template denedim reinstall phruse gibi birşey vardı onu da denedim ama yine aynı anasayfa. üstelik hala import yapamıyorum aynı sql hatasını alıyorum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |