![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vbAdvancedcmps (portal) forumu içinde "anasayfadaki arkadaşını tavsiye et sistemi" başlıklı konu görüntüleniyor, "S.aleyküm, siteniz sayesinde portalımı baya bi güzelleştirdim. Ve mümkünse, aynısı olmamak kaydıyla sitenizdeki modülleri yapmaya çalışacağım, navmenü bitti güzel oldu şimdi de arkadaşlık sistemini istiyorum eğer sakıncası yoksa. birkaç tane ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | anasayfadaki arkadaşını tavsiye et sistemi S.aleyküm, siteniz sayesinde portalımı baya bi güzelleştirdim. Ve mümkünse, aynısı olmamak kaydıyla sitenizdeki modülleri yapmaya çalışacağım, navmenü bitti güzel oldu şimdi de arkadaşlık sistemini istiyorum eğer sakıncası yoksa. birkaç tane buldum ama portal rengine filan uymadı kaydırdı üstelik. Bir de navmenüde, ana kategoriye basınca alt kategoriler açılırken biraz uzakta açılıyor ve mouse ile giderken kaçırabiliyoruz. Siz de tıklayınca hemen yanında çıkıyor onu nasıl yapabiliriz, javascript kodlarıyla mı oynamak lazım? şimdiden teşekkürler a.e.o Konu deneme tarafından (19-09-2007 Saat 01:31 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: anasayfadaki arkadaşını tavsiye et sistemi Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: anasayfadaki arkadaşını tavsiye et sistemi Tamamen bitsin söz yazarım, şuan biraz karıştırdım da :p Ama navmenü ve haberler sorunsuz olarak çalışıyor. tavsiye sistemi ve sağ taraftaki eklentileri de alsam çok iyi olacak:) siteden okuduğum kadarıyla sağ tarafı yaptım aslında ama altlarına çizgi koyamadım direk yazı ve link olarak çıkıyor |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |