![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vbAdvancedcmps (portal) forumu içinde "vAdvancedcmps Kurulumu yardim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkdaslar vAdvancedcmps Bölümü var ama orada nasil kurulacagi yazilmiyor yardimci olursaniz sevinirim..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | vAdvancedcmps Kurulumu yardim Arkdaslar vAdvancedcmps Bölümü var ama orada nasil kurulacagi yazilmiyor yardimci olursaniz sevinirim |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Once forums isminde bir klasor acarak icine kuracagın vbulletinin dosyalarını atıp bulletin kurulumunu gerceklestiriyorsun (vbulletin kurulumu sitemizde anlatılmıs olması lazım) Daha sonra vbadvanced 2.1.0 zip dosyasını acıp icindeki forums klasorunun icindeki dosyaları biraz once olusturup bulletin kurdugun klasorun icine atıyorsun disardaki cmps_index.php dosyasınıda sitenin anadizinine atıp isminide index.php olarak degistiriyorsun .Bu dosyanın icini acıp $forumpath = ''; yazan yeri kendine gore duzenlemelisin Ornek : $forumpath = '/home/vbadvanced/public_html/forum'; Buradaki adres senın serverinin adresi olacak sitenın forumuna attıgın modules klasorunun chmod degerini 777 yapacaksın Buraya kadar islemleri yaptıysan kurmus oldugun vBulletin admin girisi yaparak exp.adres satırına http://yoursite.com/forum/admincp/vbacmps_install.php yazıp ekrandaki yonergeleri takip ederek install gerceklestireceksin NOT: ilk defa kuracaksan localhost da deneme yapman tavsiye olunur
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: vAdvancedcmps Kurulumu yardim Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |