![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "+ ne ekleyelim ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Her konuda bilgiye ihtiyacımız var , o yüzden bence de hepsi olsun ...."
| Anketimiz: + Bolum | |||
| Galeri bolumu acılmasını isterim | | 13 | 25,49% |
| Quiz bolumu acılsa iyi olur | | 3 | 5,88% |
| Adult Bolumu istiyorum | | 8 | 15,69% |
| Hepsi olsun bizim olsun:) | | 27 | 52,94% |
| Katılımcı sayısı: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: egitici ve öğretici herşey ama adult kesinlikle olmasın Her konuda bilgiye ihtiyacımız var , o yüzden bence de hepsi olsun . |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: + ne ekleyelim ? Bana kalırsa adult bölümü hariç hepsi olabllir çünkü sitede bayanlarda bulunuyor bu yüzden seviyeli ve kaliteli bir site olmakdan cıkar.Artık insanlar bu siteye bilgi almayk için değil kendilerini tatmin etmek için girmiş olacaklar ve seviyesizlik hat safada olacak.Foruma gelen üyelerin geneli bu yüzden gelmiş olacak belki üye sayısı artacak ama gelen üyelerin bize kazandıracagı hiçbirşey olmayacak.Aksine forumumuz değerli üyelerimizi kaybetmemize bile neden olabilir bu yüzden adult dışında hepsi gayet güzel olur |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |