![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "+ ne ekleyelim ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bence yeme içme bölümü hoş olur değişik yiyecek ve içecek tarifleri süper olurdu...."
| Anketimiz: + Bolum | |||
| Galeri bolumu acılmasını isterim | | 13 | 25,49% |
| Quiz bolumu acılsa iyi olur | | 3 | 5,88% |
| Adult Bolumu istiyorum | | 8 | 15,69% |
| Hepsi olsun bizim olsun:) | | 27 | 52,94% |
| Katılımcı sayısı: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 97 ![]() | Cevap: egitici ve öğretici herşey ama adult kesinlikle olmasın bence yeme içme bölümü hoş olur değişik yiyecek ve içecek tarifleri süper olurdu. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 6 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: egitici ve öğretici herşey ama adult kesinlikle olmasın hayırdır admin adult da nerden çıktı şimdi... |
| | |
| | #13 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: egitici ve öğretici herşey ama adult kesinlikle olmasın Bu mesaj yazım tarihi 02-17-2006 Oz amanda yoktu, Simdide Adult bolumu acma gibi dusuncemiz yok
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 6 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | egitici ve öğretici herşey ama adult kesinlikle olmasın |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: + ne ekleyelim ? Eğer seviye isteniyorsa adult kesinlikle olmasın burası herkezin ulaşabileceği genel ve seviyeli bir forum eğer adult isteyenler varsa başka adı lazım olmayan siteler var orda takılsınlar. Ben öğrenci ve genç arkadaşlar için yararlı, faydalı olan şeyler açılmasını taleb ederim örneğin öğrenciler için bilgi bölümü , Her genc Türk içinde Tarih bölümü Tarih ve Ülke bütünlüğü anlatılan özel anlatımlar ben bu konuda yardımcı olurum :) |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: + ne ekleyelim ? Zaten konuda baya eskimiş :) açılan açılmış. |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: + ne ekleyelim ? Ben galeriye oy verdim diğerlerini fazla anlayamadım site için hangisi iyi olucaksa o açılsın hepsi iyi ise hepsi açılsın.İyi Forumlar |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: + ne ekleyelim ? keşke radyosu olsa bakarken arka fonda güzel müzikler çalsa ne hoş olur. |
| | |
| | #19 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: + ne ekleyelim ? Hepsi Olsun Bizim Olsun..........
__________________ Repleri EsirgemeyinSevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce |
| | |
| | #20 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: + ne ekleyelim ? ben adult bölümüne karşı değilim.kimse kimseyi zorla o bölüme sokmaz.site daha fazla üye çeker ancak diğer bölümlere ilgi azalabiliğr diye düşünüyorum.bir çok forumda adult var ve işleyişi gayet düzgün.Ama benim fikrimi sorarsanız adult bölümü veya QUİZ olsun derim.SAYGILAR...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |