![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "1000 nci mesaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ve arkadaşlar, 1000 tane mesaj oldu bu sitede. Ben bile buna inanmakta güçlük çekiyorum. İlk geldiğim günü hatırlıyorum Google'dan birşey arıyor idim bu sayfa çıktı. Hoşuma gitti ve o gün ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Ve arkadaşlar, 1000 tane mesaj oldu bu sitede. Ben bile buna inanmakta güçlük çekiyorum. İlk geldiğim günü hatırlıyorum Google'dan birşey arıyor idim bu sayfa çıktı. Hoşuma gitti ve o gün bu gündür bu sitedeyim. Ciddi bir bağımlılık yapıyor çok değerli insanları tanıdım çok güzel bilgiler aldım siteden. Bazen kızdım bazen güldüm. Ama inanın kimseyi kırmak istedim Hakkınızı Helal edin kırdıysam İnşallah 2000. mesajda olur ve daha niceleri |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1000 nci mesaj tebrikler david 1000.mesajın hayırlı olsun:)) dediğin gibi inşallah 2000.mesajıda görürüz tebrikler tekrar
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: 1000 nci mesaj david bey sizi tebrik ederim bu sizn için çok büyük bir başarı açıkçası sizi kıskandım demekki kendinizi formdaki arkadaşlara sevdirmeyi başarmıssınız ehh ne diyelim darısı benim başıma eğer siteden atılmasam :)(amin)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1000 nci mesaj Tebrik ediyorum,daha güzel paylaşımlar yapıcağına inanıyorum,daha kaçbin mesaj çıkar senden merak etme:) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1000 nci mesaj tebrik ederim seni david sitede çok başarılısın ve mesaj sayın rep puanın harika benden sonra geldin ama neler başardın inş bu başarının her zaman ve her yerde devamı gelir.. |
| | |
| | #6 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1000 nci mesaj Rep genelde yeni konu acanlara veriliyor,Sizin mesajlarınızın birazını kontrol ettim genelde baskasının actıgı konulara cevap yazmıssınız.Bilginize
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1000 nci mesaj daha nice 1000 ' mesajlara |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: 1000 nci mesaj Valla Tebrik ederim açıkcası ben daha yeni yeni yazmaya başladığım için 1000 mesaj benim için acayip yüksek bir rakam ama başlamak bir işin yarısı olduğuna göre bu sonuca ulaşmak da mümkün olabilir ....Saygılar |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: 1000 nci mesaj Hepinize teşekkürler, Umarım herkes daha güzel konular ile bu siteye katkı yapmaya devam eder. Bakmışsınız burada edindiğim çevre ile gelecek dönem bende Cumhurbaşkanlığına adaylığımı koyarım... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |