![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "siteden ayrılıyorum!" başlıklı konu görüntüleniyor, "şimdiye kadar ki yapmış olduğum moderatörlük görevinden ayrılıyorum... yüksel beyinde bu mesajı dikkate alıp benim moderatörlüğümü ve bütün yetkilerimin elimden almasını rica ediyorum... kendi isteğimle ayrılmak istediğimi belirtiyorum şimdiye kadar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siteden ayrılıyorum! şimdiye kadar ki yapmış olduğum moderatörlük görevinden ayrılıyorum... yüksel beyinde bu mesajı dikkate alıp benim moderatörlüğümü ve bütün yetkilerimin elimden almasını rica ediyorum... kendi isteğimle ayrılmak istediğimi belirtiyorum şimdiye kadar burada tanıştığım bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler hiç bir zaman yalnız bırakmadığınız için sizlerle tanışmak benim için keyifti herkese iyi forumlar... :smile: |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum! Arkadasımıza Bugune kadar yapmıs oldugu hizmetlerden dolayı Tesekkur ediyorum.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |