![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "supermeydan foru sizin olsaydı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Supermeydan Forum sizin olsaydı ne yapardınız? Hangi konulara agırlık verir,Formu nasıl yönetirdiniz? Lutfen! fikri olanlar gorus bildirsin,Belki yonetim kadrosunun sizden ogrenecekleri faydalanabilecekleri fikirleriniz vardır...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | supermeydan foru sizin olsaydı Supermeydan Forum sizin olsaydı ne yapardınız? Hangi konulara agırlık verir,Formu nasıl yönetirdiniz? Lutfen! fikri olanlar gorus bildirsin,Belki yonetim kadrosunun sizden ogrenecekleri faydalanabilecekleri fikirleriniz vardır. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: supermeydan foru sizin olsaydı Alıntı:
ilginç konular ;başlığı altında herkes gizemli,ilginç,başına gelmiş esrarengiz olayları yada duyduklarını yazsın. bilelim öğrenelim; köşesi çevre; başlığı altında orman,çevre temizliği vb.çevreyle ilgili bilgiler yazılsın. | |
| | |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: supermeydan foru sizin olsaydı Yeni katogorilerimiz Egitim Ögretim katogorisi altına acılan: BILELIM OGRENELIM Komedi eglence katogorisinin altına acılan : ILGINC KONULAR Bilgisayar İnternet bolumune acılan : DIVX Kultur Sanat katogorisinin altına acılan : CEVRE İlk merhaba katogorisi altında UYE RESIM ALBUMU İlk merhaba katogorisi altında GURBETCILER EKONOMI IS Kultur sanat katogorisi altında OPERA BALE DANS Eglence baslıgı altında NOSTALJI
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |