![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Siteden ayriliyorum..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu kadar haksizligi hak etmedigimi dusunuyorum ve yoneticiliktende sitedende tamamen ayriliyorum arkadaslar....Pat diye biri cikiyo ortaya birsuru sey yaziyo sonra digeri geliyo hakaret ediyo ozelden mesaj atiyo ve yonetici suclu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siteden ayriliyorum... Bu kadar haksizligi hak etmedigimi dusunuyorum ve yoneticiliktende sitedende tamamen ayriliyorum arkadaslar....Pat diye biri cikiyo ortaya birsuru sey yaziyo sonra digeri geliyo hakaret ediyo ozelden mesaj atiyo ve yonetici suclu oluyo cunku yoneticinin fikrini soyleme hakki yok...Harcanan birkac gunluk emekle aylardir yapilanlarin bir tutulmasi inanilir gibi deyil ve bunun site yonetiminden gelmesiyse hic inandirici deyil...Benden once baska bir arkadasta hemen hemen ayni seyleri yasamisti tuaf demekki boyle bu sistem...Neyse hepiniz kendinize iyi bakin.... YOLUNUZ ACIK OLSUN YUKSEL BEY.....
__________________ |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siteden ayriliyorum... Supermeydan Forum da uyelerin uyacakları Kurallar oldugu gibi Yoneticilerinde uymak zorunda oldugu kurallar vardır. 1-Siyasi konularda taraf olamaz,herhangi bir ideolojinin,partinin gorusleri dogrultusunda yazılar yazamazlar 2-Tartısılan polemik olan konularda taraf olamazlar,Daima uzlastırıcı,yatıstırıcı,orta yolu bulucu olmak zorundalar 3-Yoneticiyim diye hicbir uyeye hakaret edemez,yonetici yetkilerini tehdit unsuru olarak kullanamazlar 4- 5- Bunlar uzayıp gidiyor. Supermeydan Forum da hickimse vazgecilmez degildir.Biz kişilerle degil ilkelerle yola cıktık o sekildede ilerliyoruz. NILAYY ARKADASIMIZA BU GUNE KADAR YAPTIGI HIZMETLERDEN DOLAYI TESEKKUR EDIYORUM YOLU ACIK OLSUN ISTIFASI KABUL EDILMISTIR
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |