![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Öneri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar Foruma katılmayıp Forumdan bilgileri alan arkadaşlarımızı banlayalım mı ? Sizce bu şahısların yaptıkları nedir ?..."
| Anketimiz: Foruma Katılmayıp Bilgi Çalanlar Kovulsun mu? | |||
| Atılsın | | 3 | 23,08% |
| Öldürülsün :) | | 3 | 23,08% |
| Bir Şans Verilsin | | 7 | 53,85% |
| Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Öneri Arkadaşlar Foruma katılmayıp Forumdan bilgileri alan arkadaşlarımızı banlayalım mı ? Sizce bu şahısların yaptıkları nedir ?
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öneri ölüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm :biggrin: :biggrin: :biggrin:
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öneri Arkadaslar Foruma katılan katılır.Zorla kımseye yazı yazdıramazsın.zaten yazsada yazdıkları kımseye faydası olmaz.Bizi Forumumuzu seven ortamını begenen zaten foruma katılır.Biz bunlar ile kafamızı yoracagımıza uyelere ve sitemizi ziyaret eden ziyaretcilere iyi yararlı bilgiler vermenın ,Birseyler ogretmenın tadına varalım NOT: foruma sadece dosya indirmek bilgileri almak icin uye olanlara bile dolaylı yonden birseyler ogreniyorlar yanı onlara bile faydamız var. İlaveten bizde gerektiginde ilginc olan bazı bilgileri diger sitelerden forumlardan almıyormuyuz?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
| | #4 |
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: Öneri Yüksel, Yazdığım konuyu net olarak algılayamadın herhalde abi... Foruma katılmadan bilgileri alıp kendi sitelerinde yayınlayanlardan bahsediyorum.Yoksa foruma girip katılmadan bilgilenenler için kimsenin sözü yoktur...Bu konuda belki sana şikayetler gelmiyordur ama bana bir çok şikayet geliyor bu konuda.Bu konudaki tavrım yıllardır bellidir.Yeri geldiğinde izinsiz bilgi alanların siteleri kapatıldı yeri geldi haklarında resmi suç duyurusunda bulunuldu... Emeğe saygısızlık edenler, Hak ettikleri ilgiyi görmelidir... Yazılan yazıları dikkatlice okuyup cevap verelim.
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| |
| | #5 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öneri Alıntı:
| |
| |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: Öneri blackdiamond a katılıyorum.kimse oturup sıfırdan bişiyler yazmıyor herkes tırtıklamacı araştırıcı :D eger sen buradan bilgi alanları uçurursan onlarda bizi uçurur sevgi saygı ve hoşgörü içerisin de herkesle bilgilerinizi paylaşın düşman edinmenin alemi yok. |
| |
| | #7 |
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: Öneri Herkes bu düşünce ile hareket ederse hiç bir zaman bu bilgi çalınmasının önüne geçilmez. Benim kendime ait 2294 adet sitem var hiç birisinden böyle bir şey yapılmasına izin vermiyorum ve olduğu taktirde gerekeni yapıyorum. Örneğin : Kocaeli.com'da yayımlanan haberler Cihan haber ajansı tarafından sağlanıyor ve bir diğer sayfam depremhaber.com ile cihan haber ortak hareket etmekte. Aynı şekilde internethaber.com ilede alış-verişler karşılıklı.Bu düşünceniz ile sadece olduğumuz yerde sayarız... Buna ben at gözlüğü ile bakmak diyorum. Benim eklediğim bilgileri anlaşmalı olduğum yerden alıyorum.Sözleride zaten kendi sitelerimden alıyorum... Şiirler şairlere ait. Bir tek şairlerden izin alamıyorum çünkü hepsi ölü ve telif hakları bulunmuyor... Düşünceniz doğru fakat mantıklı düşünecek olunursa kimin mantıklı olduğunu anlayabilirsiniz. Bu konuyu kapatıyorum ve izinsiz bilgi alımları olduğu sürece sesimi duyarsınız... Heleki bilgi paylaşmadan Bilgi alanlara gereken yapılır...
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |