FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Duyurular-SSS

İcerik hırsızlıgı

SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "İcerik hırsızlıgı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili Ziyaretçilerimiz, Bazı üyelerimiz forumdan bilgileri alıp kendi forumlarına ekliyor... Forumda aktif olmadan Bilgileri alıp eklemeleriniz sadece ukalalık... Bilgileri alıp forumlarınıza eklemeniz kısaca emeğe saygısızlık oluyor ve buda biz SM ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-12-2006, 05:15 PM   #1
Uye

Cerrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cerrah will become famous soon enoughCerrah will become famous soon enough
Exclamation İcerik hırsızlıgı

Sevgili Ziyaretçilerimiz,

Bazı üyelerimiz forumdan bilgileri alıp kendi forumlarına ekliyor... Forumda aktif olmadan Bilgileri alıp eklemeleriniz sadece ukalalık... Bilgileri alıp forumlarınıza eklemeniz kısaca emeğe saygısızlık oluyor ve buda biz SM yöneticilerinin siz üyelere bilgi paylaşımına engel olmaya başladı.Böyle giderse yeni kurallar alacağız...

En kısa zamanda bu üyeleri tamamen tespit edip sayfada belirteceğim... Unutmayın ki Sizlerin Emeklerimize göstereceğiniz saygı sizlere geniş bilgi olarak geri dönecek ve dönüyor... Bilginize.

Konu Cerrah tarafından (16-12-2006 Saat 05:32 PM ) değiştirilmiştir..
Cerrah isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 15-01-2007, 07:19 PM   #2
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senin yerinde olsam, Benim yerimde olmak isterdim..

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Cevap: İcerik hırsızlıgı

doğru bir saptama cerrah kardeş kusura bakma ismini bilmediğim için nickinle hitap ettim.birde forumdaki yorumları kendince yorumlayan arkadaşlar var yani başkalarının konularını noktasına virgülüne biraz düzenleme yaparak kendi yorumu gibi gösteriyorlar.
Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 15-01-2007, 07:34 PM   #3
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senin yerinde olsam, Benim yerimde olmak isterdim..

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Cevap: İcerik hırsızlıgı

dostum beni izah ettiysen mimar sinan ile ilgili biyografiyi görmediğim için eklemiştim meğer nilay arkadaşımız aynı biyografiyi benden önce yazmış ama ben bydigi forumdan almıştım yazıyı araştırırsan görürsün bu bilgi hırsızlığı değildir sadece aynı yazının bulunduğu detayı gözümden kaçmış insanları ithaf etmek yanlış dediğim gibi arkadaşımız benden önce aynı biyografiyi aynı siteden indirmiş yanlış anlaşılma olmasın ben önemli insanların biyografisine önem veririm bundan sonra biyografi yazarken daha iyi dikkat ederim.yinede beni özel mesajla uyarabilirdin yinede sağol.
hatasız kul olmaz.
Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-01-2007, 09:06 AM   #4
Super Aktif

Nil@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Nil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyor
Alıntı:
alfa9´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum beni izah ettiysen mimar sinan ile ilgili biyografiyi görmediğim için eklemiştim meğer nilay arkadaşımız aynı biyografiyi benden önce yazmış ama ben bydigi forumdan almıştım yazıyı araştırırsan görürsün bu bilgi hırsızlığı değildir sadece aynı yazının bulunduğu detayı gözümden kaçmış insanları ithaf etmek yanlış dediğim gibi arkadaşımız benden önce aynı biyografiyi aynı siteden indirmiş yanlış anlaşılma olmasın ben önemli insanların biyografisine önem veririm bundan sonra biyografi yazarken daha iyi dikkat ederim.yinede beni özel mesajla uyarabilirdin yinede sağol.
hatasız kul olmaz.
Sen konuyu iyi okumamissin alfa9 cerrah burda senden bahsetmiyor ayrica Mimar sinanla ilgili konuyu ben duzenledim seninle alakasi yok yani rahat ol...

Seçenekler
Stil