![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Supermeydan Bulusma" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar Supermeydan FORUM olarak bir buluşma düzenlesek gelenler olur mu diye bir nabız yoklayalım dedim... Gelenler ve gelmeyenlerden oyları bekliyoruz... Arkadaşlar oy kullananlar bir yorum yaparsa çok iyi olacak çünkü ..."
| Anketimiz: Supermeydan Buluşmasına Gelir Misiniz? | |||
| Kesinlikle | | 7 | 31,82% |
| Malesef | | 9 | 40,91% |
| Bilmiyorum | | 6 | 27,27% |
| Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Supermeydan Bulusma Arkadaşlar Supermeydan FORUM olarak bir buluşma düzenlesek gelenler olur mu diye bir nabız yoklayalım dedim... Gelenler ve gelmeyenlerden oyları bekliyoruz... Arkadaşlar oy kullananlar bir yorum yaparsa çok iyi olacak çünkü kimlerin gelip gelemeyeceğini de görmüş oluruz ve forumda aktif olanları...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... Konu Cerrah tarafından (05-11-2006 Saat 03:14 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içeriğini biraz daha açarmısın ne anlamda fun clup gibi bişeyden mi bahsediyosun |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | hayır... örneğin; istanbulda uygun bi yerde toplanıcaz kaynaşıcaz...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #4 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla cerrah boyle bir bulusma cok guzel olurdu forumdaki arkadaslar birbirin tanirdi fakat benim gibi bircok insanin gelemeyecegini dusunuyorum..keske elimde olsada gelebilseydim hem turkiyeyi hem sizleri gorebilseydim ama malesef imkanlarim su an buna izin vermiyor...uzun bir surede vermeyecek gibi gorunuyor.. siz buraya gelseniz olmazmi?? (saka sakaaaa)
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok Abİ Saol Ben Almayayim.sosyal Etkİnlİk Denİlen Şeylerden Pek Haz Etmem Ama Sİtede Chat LeŞmek Gİbİ Bİr İmkan Olsa Belkİ Olurdu En Azindan İsteyen Herkes Katilir.
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Bulushma Başa baş giden bi anket olmuş:) Dikkatimi çekende sadece olumsuz cevap verenler cevap yazmış... :) Bİ süre bu anket kalacak belirli bi sayıya ulaşırsa buluşma olacak... Olmazsada herhalde gene sadece Ayşegül ile biz gezip eğlenicez dimi ayşegül tek sosyal olan ikimiziz bea yahu :D
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Supermeydan Bulushma Malesef çok uzak olur bana.Gelmeyi isterdim fakat.... |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Bulushma ben gelirim fakat ben ist oturmuyorum ank oturuorum ama elimden geleni yapar gelmeye çalışırım |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Bulushma eğer biraz uzun süre bu anket devam ederse belki eşimle beraber katılabilirim diye düşünüyorum ama bebeğimin biraz büyümesi lazım cerrah abisi elbette gelmeyi çok isterdim ve sizlerle tanışmak fırsatını bulmuş olurduk arkadaşlarla iyi forumlar...:smile: :smile: :smile: |
| | |
| | #10 |
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Bulushma Bu konuyu yazalı baya olmuştu ama gelenler olursa yeniden düzenleriz... Zaten Haziran ayından itibaren Kendi organizasyonlarım yeniden başlıyor davetlim olabilirsiniz... ilk etapta Ağva 'da 5 bin kişilik clupta bir organizasyon + Sabaha doğru Karadenizde yat gezisi... ikinci etapta antalyada bir gazinoda bir organizasyon + yat gezisi... üçüncü etapta Erdekte bir organizasyon + yat gezisi... dördüncü etapta ist. adalarda bi organizasyon + yat gezisi... Bu yaz her zaman olduğu gibi organizasyonlarım olacak buradan takip edebilirsiniz...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |