![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Supermeydan Bulusma" başlıklı konu görüntüleniyor, "keşke tarihli olsaydı konularyani geçerlilik tarihi gibi neyse düzenlenirse gelmeye çalışırız antalyada olana katılmak daha güsel bence sevindim:smile: :smile: :smile:..."
| Anketimiz: Supermeydan Buluşmasına Gelir Misiniz? | |||
| Kesinlikle | | 7 | 31,82% |
| Malesef | | 9 | 40,91% |
| Bilmiyorum | | 6 | 27,27% |
| Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Bulushma keşke tarihli olsaydı konularyani geçerlilik tarihi gibi neyse düzenlenirse gelmeye çalışırız antalyada olana katılmak daha güsel bence sevindim:smile: :smile: :smile: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Bulushma bende gelmeyi cok isterdim ama malesef uzakda oldugum icin gelemiyorum yazin olsa belki gelebilirdim ama
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Bulushma Zaten Bu organizasyonlar yazın olacak... Ağva Organizasyonu Haziran Ayının Sonlarına doğru... Antalya Organizasyon Temmuz ayı Ortalarında... ist Adalar Mayıs ayı yada Temmuz Ayında henüz net bi tarih belirlenemedi... Erdek Organizasyonu Temmuz Ayı ortalarında... Net Günleri ilerleyen günlerde belli olacak Fakat olacak ayları belirttim. Bakalım hayırlısı ile bu yaz gene eğlendirmeye devam. Yurt Dışı Organizasyonu da düşünüyorum talebe göre...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Bulushma bilgilendirme için saol inşallah antalyada olana katılabilirim hayırlısı iyi forumlar |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan Bulushma yaaa ben cok yeniyim biliorum ama bende gelmek isterim:rolleyes: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |