![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Yeni Yöneticimiz Y.E.K" başlıklı konu görüntüleniyor, "yeni yönetim yapılanmamız çerçevesinde Y.E.K rumuzlu üyemizin rütbesi supermoderatörlüğe yükseltilerek kendisi yönetim kadromuza dahil edilmiştir. KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM (Umarım iş hayatında ŞEF olarak gösterdiği başarıyı Sanal hayatındada gösterir)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni Yöneticimiz Y.E.K yeni yönetim yapılanmamız çerçevesinde Y.E.K rumuzlu üyemizin rütbesi supermoderatörlüğe yükseltilerek kendisi yönetim kadromuza dahil edilmiştir. KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM (Umarım iş hayatında ŞEF olarak gösterdiği başarıyı Sanal hayatındada gösterir)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz Y.E.K Tebrik ederim Y.E.K, başarılar dilerim.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz Y.E.K Şefim yeni görevin hayırlı ve uğurlu olsun anlaşılan buradada bağırtacan bizi siteden ayrılırken artık mazeret imzalatacağız herhalde sana başarılar dilerim
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 222 Rep: 22057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz Y.E.K Sağolasın Onairci,Kral57 ve tabi Eftelya.Sizler gibi mümtaz üyelerimizle elbirliğiyle görevimizi layıkıyla yapmaya çalışacağız. |
| | |
| | #6 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz Y.E.K Tebrik ederim arkadaşım başarılar dilerim ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 222 Rep: 22057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz Y.E.K |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz Y.E.K |
| | |
| | #10 |
| Misafir..
| Cevap: Yeni Yöneticimiz Y.E.K Güzel kardeşimi tebrik ederim.ama bugün şiir yazmayacağım korkmayın:))) |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |