![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Durmak yok ,Yola devam" başlıklı konu görüntüleniyor, "Oncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Ben bu siteyi kurduğumda yanımda kimse yoktu Tek başına başlayan yolculuk üyelerin desteğiyle buyudu buyudu bugünlere geldi. Tabi bu zaman zarfında işinden,eşinden,okulundan veya bize diğer ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Durmak yok ,Yola devam Oncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Ben bu siteyi kurduğumda yanımda kimse yoktu Tek başına başlayan yolculuk üyelerin desteğiyle buyudu buyudu bugünlere geldi. Tabi bu zaman zarfında işinden,eşinden,okulundan veya bize diğer uyelere kızarak aramızdan ayrılanlar , pişman olup geri dönenler oldu. Ama supermeydan forum yaklaşık 3 yıldır herzaman vardı ve bundan sonrada var olacaktır. Supermeydan forum da kimse vazgeçilmez değildir, Bu bir nöbet değişimidir bugün sen yarın baskası forumlarda tartışmaları yonetmek için yonetici olabilir. Asıl olan üye ayrımı yapmadan tarafsız bir yonetim göstermektir. (Yani Kardeşinde olsa bir üyenin sağa sola hakaret etmesine müsaade etmeyecek , hele bir başka yoneticiye hakaret edilmesine ,küfür etmesine hiç izin vermeyecek gereği kurallarda ne yazıyor ise yapacaksın:( ) Sözün özü, Adminimiz doğangüneş forum yonetiminden ayrılmıştır, Kendisine ve peşinden ayrılan 3-5 kişiye bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. NOT: Ayrılan üyelerimiz isterlerse kurallarımız gereği üye hesapları ve üye panelindeki kendilerine ait şahsi bilgiler silinecek yine kurallarımız gereği forumdaki hiyerarşik düzenin bozulmaması adına forumda attıkları mesajlar kalacak bu mesajlarda üye adı ile birlikte misafir yazacaktır. Üyeliğini sildirmek isteyen kişiler İletişim linkini kullanıp bize bildirimde bulunabilirler
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() | Cevap: Durmak yok ,Yola devam Süpermeydan.net ve forum üyeleri icin her gelisme hayirara vesile olsun dilerim..
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Durmak yok ,Yola devam Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 287 Rep: 28530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Durmak yok ,Yola devam Alıntı:
Elbette herkesin yeri dolacak ve ehil arkadaşlar vitrinde fikirleriyle yerlerini alacaklar. Ancak DOĞANGÜNEŞ kardeşim'in her kesime karşı kucaklayıcı ve yapıcı olma duruşu zihnimde silinmez izler bırakmıştır. Haliyle yerinin kolay kolay doldurulacağını sanmıyorum.. Kendisinden ve diyer üye arkadaşlardan helallık istiyorum Hatalarla bezenmiş bir kul olarak. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |