![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Supermeydan Forum yeni yapılanmamız çerçevesinde DESTiNA rumuzlu super moderatörümüz Adminliğe orkunorkun rumuzlu arkadaşımız süpermoderatörlüğe güney rumuzlu arkadaşımız moderatörlüğe Affrodit rumuzlu arkadaşımız moderatörlüğe securıty57 rumuzlu arkadaşımız moderatörlüğe Rütbeleri yükseltilip kendileri yönetici ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Supermeydan Forum yeni yapılanmamız çerçevesinde DESTiNA rumuzlu super moderatörümüz Adminliğe orkunorkun rumuzlu arkadaşımız süpermoderatörlüğe güney rumuzlu arkadaşımız moderatörlüğe Affrodit rumuzlu arkadaşımız moderatörlüğe securıty57 rumuzlu arkadaşımız moderatörlüğe Rütbeleri yükseltilip kendileri yönetici kadromuza dahil olmuşlardır. Kendilerine başarılar diliyorum. Arkadaşlarımızın yetkili olduğu forumları BURAYA tıklayıp görebilirsiniz NOT: Bölüm ve Katogori yöneticisi alımları devam etmektedir. Gönüllü aktif üyelerimiz başvurmaları halinde başvuruları değerlendirilecektir.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Tebrik ediyorum. Başarılı,Adil,ve gerçekten ciddiyetle ele alacağınız bir görev anlayşında olmanızı temenni ediyorum.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Hepsini tebrik ederim. .Eminim siteye faydaları dokunacaktır
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 170 Rep: 16860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Ben sadece tarafsız olmalarını diliyorum. Admin ve moderatorler asla taraf olmamalıdır diye düşünüyorum. Forumda adaletli davranmanız dileğiyle, tebrik ediyorum sizleri...
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #5 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Görev alan arkdaşlarımıza hayırlı olsun.. ALLAH utandırmasın diyorum.. Başarılar.. SGOR
__________________ Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!! |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Alıntı:
![]() Not:Affroditt eski moderatörlerimizden biriydi zaten görevini layığı ile yapacağına inanıyorum ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #8 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Alıntı:
Gerçekçi olalım.
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. | |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Kişisel konuşmalarını başlığa uyarak cevaplandır.Konu içeriği ile alakalı yorum yaz almuallim.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Hepinize yeni görevinde başarılar diliyorum.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| admin, moderator |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |