![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Supermeydan Forum yeni yapılanmamız çerçevesinde DESTiNA rumuzlu super moderatörümüz Adminliğe orkunorkun rumuzlu arkadaşımız süpermoderatörlüğe güney rumuzlu arkadaşımız moderatörlüğe Affrodit rumuzlu arkadaşımız moderatörlüğe securıty57 rumuzlu arkadaşımız ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 287 Rep: 28530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Alıntı:
Tüm arkadaşlarımın başarılı olacaklarına gerçekten inanıyorum. Hepsini teker teker kutluyorum.:Entusiasmado: DESTİNA' ya şimdiden Allah sabırlar versin. ![]() Çünkü : bana uyarı yazmaktan bıkacağını düşünüyorum. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. tebrik ederim arkadaşlar hepinize başarılar dilerim
__________________ |
| | |
| | #13 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Tebrik eden arkadaşlara bende ![]() Elimden geldiğince objektif olmaya çalışacağım..Sizlerden de beklediğim herkesin düşüncelerine saygı göstermeniz ve üyelerin manevi duygularını incitmemenizdir..Sonuçta her insanın illaki bir ideolojik düşüncesi ve ayrı bir ruh anlayışı var değiştiremezsiniz.O yüzden saygısızca olan tartışmalar sempati doğurmaz antipati doğurur ve kimseye bir faydanız olmaz diye düşünüyorum... |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Alıntı:
Fethullah Gülen konusunda iki tarafında iddialarını konuya koydum. İddia edilenleri de, iddiaya cevap verenlerin de ne dediklerini kendim yorum yapmadan konuda paylaştım. Kendi görüşümü zaten ankette işaretledim. Ne bekliyorsunuz benden takım tutar gibi insan taraftarlığı yapmamı mı? Ayrıca ben bu forumda ne yöneticiyim, ne de moderator o yüzden özgürce istediğim gibi düşüncelerimi ifade ederim.Bunun için sizden izin alacak değilim. İyi Forumlar
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
| | #15 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #16 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. güney rumuzlu moderatörümüzün yetkisi süpermoderator'lüğe ,ErDaLL rumuzlu supermoderatorümüzün yetkiside işlerinden dolayı online olup forumumuza giremediğinden dolayı (iş durumu düzelip tekrar forumumuza katkı yapmaya başladığında hakkı ve yetkisi saklı kalmak kaydıyla) alınmıştır. Tüm Üye ve ziyaretcilerimizin bilgisine.....
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Tebrikler güneycim..:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #18 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Yeni görevinde tebrikler güney :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. tebrik ederim Annecik :)
__________________ |
| | |
| | #20 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Yönetim Kadromuzdaki Değişiklikler.. Hayırlı olsun.. Allah utandırmasın inş. güney hanım..
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| admin, moderator |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |