![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Ayrılık (Bay X)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bay X Nickli adminimiz işlerinin yogunluğundan dolayı sitemizden ayrılmıştır. Kendisine bugune kadar yapmış oldugu hizmetlerden dolayı tesekkür ediyorum...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayrılık (Bay X) Bay X Nickli adminimiz işlerinin yogunluğundan dolayı sitemizden ayrılmıştır. Kendisine bugune kadar yapmış oldugu hizmetlerden dolayı tesekkür ediyorum.
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayrılık (Bay X) Bugüne kadar gerek yöneticiliği ile gerek kendi çizgisi ile foruma çok şey kattığına inanıyorum,ayrılmasını istemezdim doğrusu ama özel sebepler herkesi zaman zaman bi yerlerden koparır, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim Bay X yolun açık olsun.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayrılık (Bay X) bayx le tanışmamızda dostluğumuzda kavgalarla başlamıştı . iyi bir yönetici olduğunu ve bu sitede her renge(üye) karşı tarafsız yorumlarla ve samimiyetle yaklaştığını görmekten ve onunla yapmış olduğum paylaşımlardan gurur duyduğumu belirtmek isterim.... ve kendisiyle en kısa zamanda tekrar bu meydada buluşmak dileğiyle ....... işlerinin yoğunluğundan dolayı hayırlı işler der. hakkını helal etmesini ümid ederim.... yolun açık olsun dostum........ |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Ayrılık (Bay X) Yaptığı çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür ederiz.. Yolu açık olsun.. Başarılar diliyorum..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayrılık (Bay X) Foruma tekrar geleli kısa bir süre olmuştu, ayrılmana üzüldüm, umarım kısa zamanda tekrar seni burada görebiliriz Bay X. .
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 348 Rep: 33877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayrılık (Bay X) En kısa sürede dönmen dileğiyle kardeşim..........
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayrılık (Bay X) Gençliğinin ve yaşının vardiği heyecanla bazen ani kararlar alıp uygulamış olsa bile eminim ki ,yaşadığı olaylardan güzel tecrübeler kazanmış olarak Bay X bu foruma bir süre ara vermiştir. Bay X e hayatında başarılar diliyorum.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |