FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Duyurular-SSS

Ayrılık (Bay X)

SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Ayrılık (Bay X)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bay X Nickli adminimiz işlerinin yogunluğundan dolayı sitemizden ayrılmıştır. Kendisine bugune kadar yapmış oldugu hizmetlerden dolayı tesekkür ediyorum...."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-05-2008, 05:39 PM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 20
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Ayrılık (Bay X)

Bay X Nickli adminimiz işlerinin yogunluğundan dolayı sitemizden ayrılmıştır. Kendisine bugune kadar yapmış oldugu hizmetlerden dolayı tesekkür ediyorum.
Sponsored Links
Alt 10-05-2008, 05:47 PM   #2
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Cevap: Ayrılık (Bay X)

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bay X Nickli adminimiz işlerinin yogunluğundan dolayı sitemizden ayrılmıştır. Kendisine bugune kadar yapmış oldugu hizmetlerden dolayı tesekkür ediyorum.
Bugüne kadar gerek yöneticiliği ile gerek kendi çizgisi ile foruma çok şey kattığına inanıyorum,ayrılmasını istemezdim doğrusu ama özel sebepler herkesi zaman zaman bi yerlerden koparır, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim Bay X yolun açık olsun.
Alt 10-05-2008, 07:29 PM   #3
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

bayx le tanışmamızda dostluğumuzda kavgalarla başlamıştı .
iyi bir yönetici olduğunu ve bu sitede her renge(üye) karşı tarafsız yorumlarla ve samimiyetle yaklaştığını görmekten ve onunla yapmış olduğum paylaşımlardan gurur duyduğumu belirtmek isterim....

ve kendisiyle en kısa zamanda tekrar bu meydada buluşmak dileğiyle .......

işlerinin yoğunluğundan dolayı hayırlı işler der. hakkını helal etmesini ümid ederim....

yolun açık olsun dostum........
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 10-05-2008, 07:37 PM   #4
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

Yaptığı çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür ederiz..
Yolu açık olsun.. Başarılar diliyorum..
Alt 10-05-2008, 07:59 PM   #5
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Foruma tekrar geleli kısa bir süre olmuştu, ayrılmana üzüldüm, umarım kısa zamanda tekrar seni burada görebiliriz Bay X. .
Alt 12-05-2008, 04:07 AM   #6
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kula Bela Gelmez..Hak Yazmadıkça..Hak Bela Yazmaz..Kul Azmadıkça...!!

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

En kısa sürede dönmen dileğiyle kardeşim..........

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 12-05-2008, 06:20 PM   #7
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Forumun vazgeçilmezlerindendi umarım tekrardan döner aramıza..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-05-2008, 11:40 PM   #8
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
En uzak mesafe,iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan.C.Y.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Gençliğinin ve yaşının vardiği heyecanla bazen ani kararlar alıp uygulamış olsa bile eminim ki
,yaşadığı olaylardan güzel tecrübeler kazanmış olarak Bay X bu foruma bir süre ara vermiştir.
Bay X e hayatında başarılar diliyorum.

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:35 AM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8