![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "görüşmek dileğiyle hoşcakalın" başlıklı konu görüntüleniyor, "ardaşlar bir süre aranızda olamayacağımdan dolayı üzgünüm........ eğer istemeyerekte olsa herhangi birinizi kırdıysam....... hakkınızı helal edin.. hoşcakalın......... süpermeydanda kalın........."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | görüşmek dileğiyle hoşcakalın ardaşlar bir süre aranızda olamayacağımdan dolayı üzgünüm........ eğer istemeyerekte olsa herhangi birinizi kırdıysam....... hakkınızı helal edin.. hoşcakalın......... süpermeydanda kalın...... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın İyide neden gidiyorsun...Sevgili ATMACA; BİZİMLE PAYLAŞMAK İSTER MİSİN? Çoğunlukla ters düşsek de gitmene üzülürüm...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Alıntı:
Atmaca sorun nedir? Kimse seninle aynı düşünmek zorunda değil ki atmaca. Sende diğerleriyle aynı düşüncede olmak zorunda değilsin. Eğer bu yüzden gidiyorsan bence boşuna gidiyorsun. Sanal alem çok vefasızdır.Herkesin peşinden üzüleceğini falan mı sanıyorsun. Bana sorarsan gitmemelisin.Başkaları seni eleştirdi diye mi gidiyorsun bilmiyorum. Eğer böyle bir şey yüzünden gidiyorsan ayıp ediyorsun.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Alıntı:
SHARAY a katılıyorum atmaca34 bana kalırsa gitme derim..............ama gidenede kalma demem.sadece saygı duyarım | |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın atmaca sorun neyse bir kere daha düşün derim ...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #6 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 127 Rep: 12560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Alıntı:
Hani bir şarkı vardır bilirsin "sana gitme demeyeceğim" diye başlayıp devam eden... Sana gitme demeyeceğim atmaca .... Geri geleceğini biliyorum dostum...... | |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Tekrar seni burada görebiliriz umarım atmaca, hoşçakal.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Alıntı:
yolun açık olsun..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. | |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Tamamda neoldu arkadaşım hayırdır canını sıkan bişeymi oldu sorun bizlerdense beraber arkadaşça çözerdik ama çok özel durumların varsa onuda bilemem saygı duyarım gitmene cidden üzüldüm keşke kalsaydın ama herzaman bizler buradayız ve senin gibi değerli arakadaşlarımızı burada görmekten gurur duyarız kendi adıma konuşayım burada olmandan herzaman memnunluk duydum inşallah yine burada görürüz seni.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #10 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Alıntı:
Kal Sağlıcakla.. Atmacalar yeryüzünün en çevik en hızlısıdır ve içgüdüsü kuvvetlidir,çabuk karar verirler, göç etmeyi sever fakat yuvasını asla unutmazlar..
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... | |
| | |
| | |