![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "görüşmek dileğiyle hoşcakalın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: k.mutluluk ´isimli üyeden Alıntı İyide neden gidiyorsun...Sevgili ATMACA; BİZİMLE PAYLAŞMAK İSTER MİSİN? Çoğunlukla ters düşsek de gitmene üzülürüm... Alıntı: SAHARAY ´isimli üyeden Alıntı Atmaca sorun nedir? Kimse seninle aynı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||||||
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
insanın bir yerlerde güzel dostları olduğunu bilmesi gerçekten sevindirici dünşüncelerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum arkadaşlar her nekadar kopmak istesemde sizinle olmak gerçekten çokanlamlı en azından benim için çok anlamlı Günün en güzel saatleri bunlar iyi forumlar ...................................... Konu atmaca34 tarafından (30-04-2008 Saat 06:30 PM ) değiştirilmiştir.. | ||||||
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Gidisin gibi geri gelisin de ses getirir insallah.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Tek bir konuya bakarak yorum yapılmaz.Geriye geldi zaten. Diğer konulara bakmış olsaydınız bunu kolayca anlardınız.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #14 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Tamam Saharay Hanim' Bundan sonra uyelerin tum konularna bakarim yorum yapabilmek icin :( Neyse......
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #15 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın Alıntı:
Karakarizma bunda bozulacak bir şey yok.:) Tüm konulara bakmana gerek yok son mesajlara baktığında gündem karşına çıkıyor zaten.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #16 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: görüşmek dileğiyle hoşcakalın |
| | |
| | |