![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Yeni Yöneticimiz.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Onairci arkadaşımız forumumuzda gerek bulunduğu aktif süre bakımından gerekse saygılı ve seviyeli kişiliği bakımından Moderatörlüğe terfi etmiştir kendisine bundan sonra yöneticimiz olarak başarılar diliyorum....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 227 Rep: 22341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni Yöneticimiz.. Onairci arkadaşımız forumumuzda gerek bulunduğu aktif süre bakımından gerekse saygılı ve seviyeli kişiliği bakımından Moderatörlüğe terfi etmiştir kendisine bundan sonra yöneticimiz olarak başarılar diliyorum..
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: TuRkİyE/İZMİR Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 45 ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Tebrik ederim onairci.Başarılarının devamını dilerim.... |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. forumumuza hayırlı olsun dileğimle tebrik ederim onairci |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Teşekkür ederim arkadaşlar, yönetimide bana güvenerek, moderatörülük verdiği için teşekkür ederim..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Teşekkürler sheytan:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Canim basarilar diliyorum..Yoneticiligin hayirli olsun...
__________________ |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Teşekkür ederim Nil@y abla, umarım herkes için hayırlı olur:)
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 117 Rep: 11488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. tebrikler ,cok memnun oldum bu karara ,yazilariniz ilgi ile izliyordum ![]() |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Yazılarımı takip etmenize sevindim, teşekkür ederim..
| | |
| | |