![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Yeni Yöneticimiz.." başlıklı konu görüntüleniyor, "başarılar dilerim tebrik ederim canım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. başarılar dilerim tebrik ederim canım
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL-Şişli Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Tebrik ederim arkadaşım.. |
| | |
| | #13 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Tebrikler onairci aramıza.Başarılarının devamını dilerim canım. ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Yeni yönetici arkadaşımızla uzun zamandır bu forumdayız, görevinide aynı duyarlılık ve sessiz güvenle yapacağına olan inancımla başarılarını dilerim. |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. canımsın görevini başarıyla yapacağından eminim ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Yeni görevin hayırlı olsun. Sana başarılar diliyorum.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o, benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #17 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Modluğun Hayırlı Olsun Başarılar Dilerim![]()
__________________ HeRqes AyNı HaYaTTa KenDini BirŞey SaNma...! |
| | |
| | #18 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Hepinize iyi dilekleriniz için ve bana güvendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canım benim görevin hayırlı olsun,sen okadar aktif okadar duyarlı bir insansın ki; görevini başarıyla yerine getireceğinden hiç şüphem yok bitanem foruma olan katkılarının ve güzel konularının devamı dileğimle başarılar onairci ![]()
__________________ |
| | |
| | #20 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz.. Sağol Affrodit abla, umarım bende dilediğinizden öte başarılı olurum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (24-04-2008 Saat 09:12 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | |