FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Duyurular-SSS

Hoşçakalın Dostlar

SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Hoşçakalın Dostlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili ve saygıdeğer Süpermeydan Yönetici ve Üyeleri; Bugün Forumda son günüm.Bazı özel nedenlerden dolayı forumdan ayrılıyorum. 1,5 aylık bir üye olmama rağmen , forumu gerçekten de çok sevdim.Forum üyelerinin çok ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2008, 10:40 AM   #1
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ötelerden habersiz nizama lanet olsun ...

RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Hoşçakalın Dostlar

Sevgili ve saygıdeğer Süpermeydan Yönetici ve Üyeleri;

Bugün Forumda son günüm.Bazı özel nedenlerden dolayı forumdan ayrılıyorum.

1,5 aylık bir üye olmama rağmen , forumu gerçekten de çok sevdim.Forum üyelerinin çok değerli fikir, görüş ve paylaşımlarından istifade etme olanağı buldum.

En başta Yüksell Bey'e , daha sonra Doğangüneş,Gülüm,Nilay hanımlara,Sgor , Pamart,
Bay X, Görkem Beylere,ve ismini sayamadığım diğer,Süpermeydan kurucu,yönetici ,moderatör ve saygıdeğer üyelerine çok teşekkür ediyor,kaliteli bir paylaşım imkanı sağladıkları için saygılarımı sunuyorum.

Forumdaki üyeliğim sürece,bende,''kırkyıllık dostmuşuz'' düşüncesi ve duygusu uyandıran Sevgili SGOR'a, Gülüm'e ve Selinamm'a ayrıca teşekür ederim.

Yazdıklarım,paylaşımlarım,yorumlarım ile bilmeden(bilerek asla yapmam) kalbini incittiğim arkadaşlarım var ise, çok çok özür diliyor ,haklarını helal etmelerini rica ediyorum.(1-2 saat daha forumdayım,kalbi incinen akadaşlarım varsa söylesinler lütfen)

Süpermeydanın aynı kalite ve seviyeli paylaşımlarının sürdürülmesi dileğiyle...Hepinizi kulu olmakla şeref duyduğum yüce ALLAH'A emanet ediyorum.Hoşçakalın...
Sponsored Links
Alt 20-04-2008, 10:43 AM   #2
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor
Cevap: Hoşçakalın Dostlar

Ayrılıyor olmana üzüldüm RABİA, ama sen karar verdi isen, zaten bunu kimse değiştiremez, umarım ilerki zamanlarda seni tekrar buralarda görebiliriz.
Alt 20-04-2008, 10:44 AM   #3

RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Alıntı:
onairci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayrılıyor olmana üzüldüm RABİA, ama sen karar verdi isen, zaten bunu kimse değiştiremez, umarım ilerki zamanlarda seni tekrar buralarda görebiliriz.
İnşallah onaircim...Teşekkür ederim
Alt 20-04-2008, 11:15 AM   #4
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

supermeydan forumun kapıları size herzaman açık olacak, Sizin forumdan ayrılmanıza neden olan Özel nedenleri çözüp aramıza donmeniz dileğiyle Herşey gönlünce olsun.
YukseLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 20-04-2008, 11:17 AM   #5

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
supermeydan forumun kapıları size herzaman açık olacak, Sizin forumdan ayrılmanıza neden olan Özel nedenleri çözüp aramıza donmeniz dileğiyle Herşey gönlünce olsun.
Çok teşekkür ederim,sayın Admin...
Alt 20-04-2008, 05:26 PM   #6
Banned

İNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyor

Rabia farklı düşüncelerinle forumda farklı bir renktin. Umarım özel nedenlerini bir an önce çözersin.
Yeniden bu forumda karşıt görüşlerinle aramızda olursun. Bütün güzellikler seninle olsun.
İNCİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 20-04-2008, 05:30 PM   #7
Aktif Uye

serseriozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dünya Bol olmuş neye yarar Ayakkabım Dar olduktan sonra !!

serseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyor
serseriozi - MSN üzeri Mesaj gönder serseriozi - YAHOO üzeri Mesaj gönder

merhaba arkadaşım

seninle ne yazıkki hiç muhabbetimiz olmadı ama yine gitmene üzüldüm

keşke kalsaydın ama herşeyin hayırlısı olsun yolun bahtın açık olsun
Alt 20-04-2008, 06:07 PM   #8
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

İşşallah bu son yazışmamız olmaz canım.İşşallah yine seni buralarda gorürürüz,eksikliğin hissedilicek rabiacım.Ama yinede bekliçez seni unutma..

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-04-2008, 01:44 PM   #9
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili ve saygıdeğer Süpermeydan Yönetici ve Üyeleri;

Bugün Forumda son günüm.Bazı özel nedenlerden dolayı forumdan ayrılıyorum.

1,5 aylık bir üye olmama rağmen , forumu gerçekten de çok sevdim.Forum üyelerinin çok değerli fikir, görüş ve paylaşımlarından istifade etme olanağı buldum.

En başta Yüksell Bey'e , daha sonra Doğangüneş,Gülüm,Nilay hanımlara,Sgor , Pamart,
Bay X, Görkem Beylere,ve ismini sayamadığım diğer,Süpermeydan kurucu,yönetici ,moderatör ve saygıdeğer üyelerine çok teşekkür ediyor,kaliteli bir paylaşım imkanı sağladıkları için saygılarımı sunuyorum.

Forumdaki üyeliğim sürece,bende,''kırkyıllık dostmuşuz'' düşüncesi ve duygusu uyandıran Sevgili SGOR'a, Gülüm'e ve Selinamm'a ayrıca teşekür ederim.

Yazdıklarım,paylaşımlarım,yorumlarım ile bilmeden(bilerek asla yapmam) kalbini incittiğim arkadaşlarım var ise, çok çok özür diliyor ,haklarını helal etmelerini rica ediyorum.(1-2 saat daha forumdayım,kalbi incinen akadaşlarım varsa söylesinler lütfen)

Süpermeydanın aynı kalite ve seviyeli paylaşımlarının sürdürülmesi dileğiyle...Hepinizi kulu olmakla şeref duyduğum yüce ALLAH'A emanet ediyorum.Hoşçakalın...
Çok üzüldüm gitmene Rabia keşke kalsaydın ama özel nedenlerden dolayı diyosan bu senin kararın herzaman saygı duyarım buna,ama süpermeydan forumun sana kapıları herzaman açık herdaim yeniden buraya gelebilir bizlerle yine o güzel paylaşımlarını ve yazılarını yazabilirsin.Herşey gönlünce olsun güzel yürekli RABİA
Alt 21-04-2008, 01:54 PM   #10
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

Çok şaşırdım sorunun ne olduğu merak etmiyorum kararınıza saygı duyuyorum diğer arkadaşlarım da benim yapacağımı yapmış kapıları size açık bırakmış herşey gönlünüzce olsun..

SGOR

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:57 PM .