![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Hoşçakalın Dostlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili ve saygıdeğer Süpermeydan Yönetici ve Üyeleri; Bugün Forumda son günüm.Bazı özel nedenlerden dolayı forumdan ayrılıyorum. 1,5 aylık bir üye olmama rağmen , forumu gerçekten de çok sevdim.Forum üyelerinin çok ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 202 Rep: 20028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşçakalın Dostlar Sevgili ve saygıdeğer Süpermeydan Yönetici ve Üyeleri; Bugün Forumda son günüm.Bazı özel nedenlerden dolayı forumdan ayrılıyorum. 1,5 aylık bir üye olmama rağmen , forumu gerçekten de çok sevdim.Forum üyelerinin çok değerli fikir, görüş ve paylaşımlarından istifade etme olanağı buldum. En başta Yüksell Bey'e , daha sonra Doğangüneş,Gülüm,Nilay hanımlara,Sgor , Pamart, Bay X, Görkem Beylere,ve ismini sayamadığım diğer,Süpermeydan kurucu,yönetici ,moderatör ve saygıdeğer üyelerine çok teşekkür ediyor,kaliteli bir paylaşım imkanı sağladıkları için saygılarımı sunuyorum. Forumdaki üyeliğim sürece,bende,''kırkyıllık dostmuşuz'' düşüncesi ve duygusu uyandıran Sevgili SGOR'a, Gülüm'e ve Selinamm'a ayrıca teşekür ederim. Yazdıklarım,paylaşımlarım,yorumlarım ile bilmeden(bilerek asla yapmam) kalbini incittiğim arkadaşlarım var ise, çok çok özür diliyor ,haklarını helal etmelerini rica ediyorum.(1-2 saat daha forumdayım,kalbi incinen akadaşlarım varsa söylesinler lütfen) Süpermeydanın aynı kalite ve seviyeli paylaşımlarının sürdürülmesi dileğiyle...Hepinizi kulu olmakla şeref duyduğum yüce ALLAH'A emanet ediyorum.Hoşçakalın...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın Dostlar Ayrılıyor olmana üzüldüm RABİA, ama sen karar verdi isen, zaten bunu kimse değiştiremez, umarım ilerki zamanlarda seni tekrar buralarda görebiliriz.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 202 Rep: 20028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın Dostlar İnşallah onaircim...Teşekkür ederim
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın Dostlar supermeydan forumun kapıları size herzaman açık olacak, Sizin forumdan ayrılmanıza neden olan Özel nedenleri çözüp aramıza donmeniz dileğiyle Herşey gönlünce olsun.
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 202 Rep: 20028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın Dostlar Çok teşekkür ederim,sayın Admin...
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın Dostlar Rabia farklı düşüncelerinle forumda farklı bir renktin. Umarım özel nedenlerini bir an önce çözersin. Yeniden bu forumda karşıt görüşlerinle aramızda olursun. Bütün güzellikler seninle olsun. |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Hoşçakalın Dostlar merhaba arkadaşım seninle ne yazıkki hiç muhabbetimiz olmadı ama yine gitmene üzüldüm keşke kalsaydın ama herşeyin hayırlısı olsun yolun bahtın açık olsun
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #8 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın Dostlar İşşallah bu son yazışmamız olmaz canım.İşşallah yine seni buralarda gorürürüz,eksikliğin hissedilicek rabiacım.Ama yinede bekliçez seni unutma.. ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #9 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın Dostlar Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Hoşçakalın Dostlar Çok şaşırdım sorunun ne olduğu merak etmiyorum kararınıza saygı duyuyorum diğer arkadaşlarım da benim yapacağımı yapmış kapıları size açık bırakmış herşey gönlünüzce olsun..SGOR
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | |