![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Hoşçakalın Dostlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba, Yeniden süpermeydan forumdayım,tabii kabul buyurursanız... Saygılarımla...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhaba Merhaba, Yeniden süpermeydan forumdayım,tabii kabul buyurursanız... Saygılarımla.
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Merhaba Aramıza tekrar hoşgeldiniz..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #13 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba Teşekkür ederim kardeşim,hoşbulduk...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #14 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #15 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #16 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba Alıntı:
Rabia öncelikle hoşgeldin. Bu kadar kısa süren ayrılıklar için veda forumu açılması oldum olası tuhafıma gitmiştir.İnsan gerçekten temelli gidecekse veda etmeli diye düşünüyorum. Kısa süreli ayrılıklarda sessiz sedasız giderseniz,dönüşünüz daha muhteşem olur. Tekrar süpermeydanda olmana çok sevindim.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | |