FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Duyurular-SSS

Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz

SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar bir seçim hakkınız var.Gorevini en iyi yerine getireni seçmenizi rica ediyorum.Sitemizin kurucusu YukseLL admini ankete eklemiyorum Süpermeydanı kurmakla,yonetmekle zaten 1 numara. Bu anket aylık bir ankettir ay sonunda ankette ..."

Anketimiz: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz
Bay X 7 16,28%
doğangüneş 27 62,79%
ErDaLL 0 0%
Go[rk]eM 1 2,33%
Gülüm 4 9,30%
Nil@y 2 4,65%
PAM.art 0 0%
SGOR 2 4,65%
süvari 0 0%
Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-04-2008, 02:02 AM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kula Bela Gelmez..Hak Yazmadıkça..Hak Bela Yazmaz..Kul Azmadıkça...!!

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz

Arkadaşlar bir seçim hakkınız var.Gorevini en iyi yerine getireni seçmenizi rica ediyorum.Sitemizin kurucusu YukseLL admini ankete eklemiyorum Süpermeydanı kurmakla,yonetmekle zaten 1 numara.

Bu anket aylık bir ankettir ay sonunda ankette en çok oyu alan yonetici anasayfada duyurulacaktır.Anket her ay yenilenicektir.

Anketin Başlangıç Tarihi:6 Nisan 2008

Anketin Sona Eriş Tarihi:6 Mayıs 2008

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 06-04-2008, 01:11 PM   #2
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor
Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz

bu anketde görevini en iyi yerine getiren olarak sormuşsunuz sanıyorumki görev faklılıkları vardır

daha önce iyi bir site yöneticisi nasıl olmalı diye bir konu vardı buradan çıkan sonuş herzaman yardıma hazır olmalı demiştik sanırım

her zaman yardıma hazır ve diğer üyelerle iletişimi güzel olan yönetici olarak Go[rk]eMi görüyorum fakat siteyi daha çok kontrol eden veya bir olay karşısında en iyi müdehaleyi yapan olarak sorulsaydı doğangüneş derdim sitede program paylaşımı konusunda güzel programlar tavsiyesiyle bayx derdim en çok yorum yapan yönetici dense gülüm derdim

bence modlar ve adminler konu yoneticileri olarak ayrı belirtilse daha güzel olur derim

fazla uzatmaya gerekyok

şimdi sıra oy kullanmaya geldi benim oyum ayın yöneticisi olarak doğangüneş tir

iyi forumlar
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 07-04-2008, 10:16 AM   #3
Yeni Kayıt
eğer siz newton sanız başınıza düşen elma aksilik değildir !!!!

ulrike kıymetli bir taşulrike kıymetli bir taşulrike kıymetli bir taş

Kendisini tanımıyorum fakat en anlamlı olan bir isim "doğangüneş" bu yüzden oyum ona.....
ulrike isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-04-2008, 10:32 AM   #4
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bir seçim hakkınız var.Gorevini en iyi yerine getireni seçmenizi rica ediyorum.Sitemizin kurucusu YukseLL admini ankete eklemiyorum Süpermeydanı kurmakla,yonetmekle zaten 1 numara.

Bu anket aylık bir ankettir ay sonunda ankette en çok oyu alan yonetici anasayfada duyurulacaktır.Anket her ay yenilenicektir.

Anketin Başlangıç Tarihi:6 Nisan 2008

Anketin Sona Eriş Tarihi:6 Mayıs 2008
tatlım sen heray birinci seçlirsin malum sen ve yüksel abi çok iyi yöneticisiniz.Ben bari kendime oy kullanayım
Alt 07-04-2008, 10:39 AM   #5
FORUM MODERATOR

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor

Keşke ankette 2 kişiyi seçme hakkı verilseydi ben doğangüneş, gülüm derdim ama oyum canım arkadaşıma can dostum gülüme gitti:)
Alt 07-04-2008, 03:44 PM   #6
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

benim için bugünde yarın da en iyi yöneticidoğangüneş.
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-04-2008, 04:45 PM   #7
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder

En iyi yönetici derken en aktif olarak düşündüm ve aktiflik olarak doğangüneş diyorum ama yakınlığımı göz önüne alınca Bay X diyorum...
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-04-2008, 06:05 PM   #8
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Aktıflık baz alınacak ıse elbette dogangunes, ayrıca cokda yardımsever, anlayıslı ve hep aynı cızgıde... Ankette tek bır kısı secılecegınden ve belırttıgım gerekceler sebebı ıle oyum dogangunese, ama sıtedekı tum yonetıcıler ayın yonetıcısı olmayıhak edıyor...
Alt 07-04-2008, 06:45 PM   #9
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Oyu en iyiye mi veriyoruz en yakın olduğumuz insana mı !!!

Eğer yöneticilik sıfatları ile yaklaşır isek elbette ki burada oy hak eden kişi sayısı 3'ü geçmez.
Ama en fazla hak eden dersek " yönetici eksenli" Yüksel derim.
Ama en çok iş yapan da Doğangüneş.

Ben Yüksel diyeceğim
Alt 07-04-2008, 06:46 PM   #10
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Yüksel yok imiş listede. Demek ki o zaman Doğangüneş Hanım

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:36 PM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8