![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar bir seçim hakkınız var.Gorevini en iyi yerine getireni seçmenizi rica ediyorum.Sitemizin kurucusu YukseLL admini ankete eklemiyorum Süpermeydanı kurmakla,yonetmekle zaten 1 numara. Bu anket aylık bir ankettir ay sonunda ankette ..."
| Anketimiz: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz | |||
| Bay X | | 7 | 16,28% |
| doğangüneş | | 27 | 62,79% |
| ErDaLL | | 0 | 0% |
| Go[rk]eM | | 1 | 2,33% |
| Gülüm | | 4 | 9,30% |
| Nil@y | | 2 | 4,65% |
| PAM.art | | 0 | 0% |
| SGOR | | 2 | 4,65% |
| süvari | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Arkadaşlar bir seçim hakkınız var.Gorevini en iyi yerine getireni seçmenizi rica ediyorum.Sitemizin kurucusu YukseLL admini ankete eklemiyorum Süpermeydanı kurmakla,yonetmekle zaten 1 numara. Bu anket aylık bir ankettir ay sonunda ankette en çok oyu alan yonetici anasayfada duyurulacaktır.Anket her ay yenilenicektir. Anketin Başlangıç Tarihi:6 Nisan 2008 Anketin Sona Eriş Tarihi:6 Mayıs 2008
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz bu anketde görevini en iyi yerine getiren olarak sormuşsunuz sanıyorumki görev faklılıkları vardır daha önce iyi bir site yöneticisi nasıl olmalı diye bir konu vardı buradan çıkan sonuş herzaman yardıma hazır olmalı demiştik sanırım her zaman yardıma hazır ve diğer üyelerle iletişimi güzel olan yönetici olarak Go[rk]eMi görüyorum fakat siteyi daha çok kontrol eden veya bir olay karşısında en iyi müdehaleyi yapan olarak sorulsaydı doğangüneş derdim sitede program paylaşımı konusunda güzel programlar tavsiyesiyle bayx derdim en çok yorum yapan yönetici dense gülüm derdim bence modlar ve adminler konu yoneticileri olarak ayrı belirtilse daha güzel olur derim fazla uzatmaya gerekyok şimdi sıra oy kullanmaya geldi benim oyum ayın yöneticisi olarak doğangüneş tir iyi forumlar |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 262 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Kendisini tanımıyorum fakat en anlamlı olan bir isim "doğangüneş" bu yüzden oyum ona..... |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Keşke ankette 2 kişiyi seçme hakkı verilseydi ben doğangüneş, gülüm derdim ama oyum canım arkadaşıma can dostum gülüme gitti:)
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz benim için bugünde yarın da en iyi yöneticidoğangüneş. |
| | |
| | #7 |
| Banned | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz En iyi yönetici derken en aktif olarak düşündüm ve aktiflik olarak doğangüneş diyorum ama yakınlığımı göz önüne alınca Bay X diyorum... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Aktıflık baz alınacak ıse elbette dogangunes, ayrıca cokda yardımsever, anlayıslı ve hep aynı cızgıde... Ankette tek bır kısı secılecegınden ve belırttıgım gerekceler sebebı ıle oyum dogangunese, ama sıtedekı tum yonetıcıler ayın yonetıcısı olmayıhak edıyor...
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Oyu en iyiye mi veriyoruz en yakın olduğumuz insana mı !!! Eğer yöneticilik sıfatları ile yaklaşır isek elbette ki burada oy hak eden kişi sayısı 3'ü geçmez. Ama en fazla hak eden dersek " yönetici eksenli" Yüksel derim. Ama en çok iş yapan da Doğangüneş. Ben Yüksel diyeceğim
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Yüksel yok imiş listede. Demek ki o zaman Doğangüneş Hanım
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |