![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tabiki Doğangüneş, başka oy kullanma hakkımız olmadığı için işaretleyemedim ama sonrasında PAM.aRt....."
| Anketimiz: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz | |||
| Bay X | | 7 | 16,28% |
| doğangüneş | | 27 | 62,79% |
| ErDaLL | | 0 | 0% |
| Go[rk]eM | | 1 | 2,33% |
| Gülüm | | 4 | 9,30% |
| Nil@y | | 2 | 4,65% |
| PAM.art | | 0 | 0% |
| SGOR | | 2 | 4,65% |
| süvari | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Tabiki Doğangüneş, başka oy kullanma hakkımız olmadığı için işaretleyemedim ama sonrasında PAM.aRt..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (07-04-2008 Saat 10:08 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 50
Cinsiyet: Rep Gücü: 32 Rep: 3108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yav arkadaşlar hepiniz ennn iyisisiniz en kralısınız birbirimizin gönlünü kırmaca olmasın bırakın ayın en iyisi ayda kalsın hepiniz süpersiniz. |
| | |
| | #13 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Ya bir oyda olsa almışım Ribat kardeşim teşekkürler neye dayanarak verdin bilmiyorum ama mutlu oldum.. ama görürnen köy klavuz istemez sanırım kendi oyumu ve arkdaşlarımında doğangüneş e vermesini istedim yeterince ilgileniyor siteyle.. sevgiler..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #15 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Bence "doğangüneş" emek sözcüğünü bu sitede en iyi yerine getirenlerden..emeğine sağlık.. |
| | |
| | #16 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz Doğangüneş ablama verdim oyumu fazlasıyla vaktini bu siteye verip yeni yeni konular acıyor ve her konuda elinden geldiğince yeni-eski bütün üyelere yardım ediyor :) Teşekkürler ablacım :) Buarada Yüksell abinin niye adı yok?;) |
| | |
| | #17 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz o piramitin en üstün de ya o yüzden yok galiba:)) |
| | |
| | #18 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz fatalposeidon dostum sağol ya hoşgeldin canım kardeşim.. ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #19 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz eğer birden fazla kişiye oy verme hakkım olsaydı gülüm ve sgor arkadaşlarımı da seçerdim ,ama bir oy olduğu için doğangüneş ablama verdim,kusura bakmayın :)) |
| | |
| | #20 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz ayın en iyi yönitisi şeçilmek için napmak gerekir |
| | |
| | |