FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Duyurular-SSS

Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz

SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tabiki Doğangüneş, başka oy kullanma hakkımız olmadığı için işaretleyemedim ama sonrasında PAM.aRt....."

Anketimiz: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz
Bay X 7 16,28%
doğangüneş 27 62,79%
ErDaLL 0 0%
Go[rk]eM 1 2,33%
Gülüm 4 9,30%
Nil@y 2 4,65%
PAM.art 0 0%
SGOR 2 4,65%
süvari 0 0%
Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-04-2008, 09:55 PM   #11
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor
Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz

Tabiki Doğangüneş, başka oy kullanma hakkımız olmadığı için işaretleyemedim ama sonrasında PAM.aRt..

Konu onairci tarafından (07-04-2008 Saat 10:08 PM ) değiştirilmiştir..
onairci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 07-04-2008, 11:06 PM   #12
FORUM MODERATOR

süvari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir Mum Diğer bir Mumu Tutuşturmakla Işığından Hiçbir Şey Kaybetmez.

süvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyor
heart Cevap: Ayın En iyi Yöneticisini Seçiyoruz

yav arkadaşlar hepiniz ennn iyisisiniz en kralısınız birbirimizin gönlünü kırmaca olmasın bırakın ayın en iyisi ayda kalsın hepiniz süpersiniz.
Alt 08-04-2008, 10:28 AM   #13
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
süvari´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yav arkadaşlar hepiniz ennn iyisisiniz en kralısınız birbirimizin gönlünü kırmaca olmasın bırakın ayın en iyisi ayda kalsın hepiniz süpersiniz.
bencede burdaki herkes süper süvariye katılıyorum
Alt 08-04-2008, 12:09 PM   #14
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

Ya bir oyda olsa almışım Ribat kardeşim teşekkürler neye dayanarak verdin bilmiyorum ama mutlu oldum..

ama görürnen köy klavuz istemez sanırım kendi oyumu ve arkdaşlarımında doğangüneş e vermesini istedim yeterince ilgileniyor siteyle..

sevgiler..
Alt 08-04-2008, 12:41 PM   #15
FORUM MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Bence "doğangüneş" emek sözcüğünü bu sitede en iyi yerine getirenlerden..emeğine sağlık..
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 08-04-2008, 05:33 PM   #16
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Doğangüneş ablama verdim oyumu fazlasıyla vaktini bu siteye verip yeni yeni konular acıyor ve her konuda elinden geldiğince yeni-eski bütün üyelere yardım ediyor :) Teşekkürler ablacım :)

Buarada Yüksell abinin niye adı yok?;)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-04-2008, 05:40 PM   #17
FORUM MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğangüneş ablama verdim oyumu fazlasıyla vaktini bu siteye verip yeni yeni konular acıyor ve her konuda elinden geldiğince yeni-eski bütün üyelere yardım ediyor :) Teşekkürler ablacım :)

Buarada Yüksell abinin niye adı yok?;)
o piramitin en üstün de ya o yüzden yok galiba:))
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 09-04-2008, 11:00 AM   #18
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

fatalposeidon dostum sağol ya hoşgeldin canım kardeşim..
Alt 09-04-2008, 04:36 PM   #19
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

eğer birden fazla kişiye oy verme hakkım olsaydı gülüm ve sgor arkadaşlarımı da seçerdim ,ama bir oy olduğu için doğangüneş ablama verdim,kusura bakmayın :))
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-04-2008, 06:07 PM   #20
Banned
SUPERMEYDAN

ray is on a distinguished road

ayın en iyi yönitisi şeçilmek için napmak gerekir
ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:33 PM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8