![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Veda!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ailemden,işimden,özel yaşantımdan çaldığım zamanı bu site için harcadım .Bu sitede cok güzel dostlar arkadaslar edindim hepinize bu foruma emeği geçen herkeze ayrı ayrı tesekkür ediyorum. Fakat artık daha fazla internetde ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Veda! Ailemden,işimden,özel yaşantımdan çaldığım zamanı bu site için harcadım .Bu sitede cok güzel dostlar arkadaslar edindim hepinize bu foruma emeği geçen herkeze ayrı ayrı tesekkür ediyorum. Fakat artık daha fazla internetde olamayacağım dolayısıyla supermeydan forumu kapatmaya karar verdim, umarım beni anlarsınız
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! bunun tek çözümü bumu yüksel bey.yani sürekli online olmadan yürümüyormu bu site?sizide çok ii anlıyorum ama tüm siteler nasıl yürüyorsa burasıda öyle yürümesi lazım.belki başkalarına daha fazla sorumluluk vererek belki yayınları 1 gün sonra takip ederek.bence alternetifleri düşünmek lazım.ne dersiniz? inanmıyorum yüksel bey 1 nisan olamaz.yada olsun olsun:)) |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Veda! BUGÜN BİR NİSAN YEMEM YÜKSEL ABİİİİİM ![]() ![]() ![]()
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Valla yazıyı ilk okuduğumda inandım ve çok üzüldüm, çünkü asla istemeyeceğim bir şey bu forumun kapanması, ama bu gün 1 Nisan, baştan inanmadım değil, inandım ve çok şaşırdım, güzel şaka idi:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! İşşallah gerçekten 1 nisan şakasıdır abi.Sen işinle,ozel yaşantınla daha çok vakit geçir ben dururum 24 saat merak etme.Yeterki süpermeydanı kapatmayı düşünme
__________________ |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Veda! kapatma sitemizi ![]() ![]() ![]() ben talibim siteye gel oturalım masaya ![]() ![]()
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | |